Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıkılan bir tek sen değilsin, ben yeteri kadar kişinin canını sıktım zaten ama kötü bir niyetim yoktu maksat sen yalnız kalma diye Benim sıkılmamı beklemiyordun herhalde limonmuyum ben ...
Eski halinde değil çok şükür... Can sıkıntısı alışkanlık yaptı sanırım ki hala bilmediğim br sebeple sıkılıyorum... Çay kalmamış maden suyuna devam bu bile sıkılmak için yeterli aslında... Soğumayan çay istiyorum, çok mu? ...
Eski halinde değil çok şükür... Can sıkıntısı alışkanlık yaptı sanırım ki hala bilmediğim br sebeple sıkılıyorum... Çay kalmamış maden suyuna devam bu bile sıkılmak için yeterli aslında... Soğumayan çay istiyorum, çok mu? ...
Hımmm derin mevzular tabi ayrı ayrı masaya yatırmak lazım
Şimdi önce şöyle yapıyoruz tabuları yıkıyoruz.. Yani üzgünsek veya keyifsizsek kendimizi neşelendirmeye çalışıp keyif aldığımız şeylere yönlendiriyoruz. Keza olumsuz gelişmelere odaklanıp canımızı sıkmıyoruz, anlaşıldı mı? Burası çok önemli
Gelelim çay mevzuuna bu saatte çayın olmaması gayet normal olsaydı şayet bayat olurdu dolayısıyla olmaması daha iyi.. Soda içmek daha mantıklı zira hava çok sıcak soğuk soğuk iyi gider.. Soğumayan çay istemek çok değil tabiki termos bardaklar işinizi çok rahat görür
Evet ne diyorduk pozitif düşünüyoruz keyifli oluyoruz dalgamıza bakıyoruz..
Hiç bir türlü olmuyor, dalga denizde olur denizde ben boğulurum... İyiysek iyiyiz kötüysek kötü bize böyle öğretildi diğer türlü yalancılık olmuyor mu? Sana iyiyim desem seni kandırsam kendimi nasıl kandıracağım? Bildiğin bir yol var mı? Madem tükanı sen kapıycan giderken şu boşları da alıver sana zahmet ...
Hiç bir türlü olmuyor, dalga denizde olur denizde ben boğulurum... İyiysek iyiyiz kötüysek kötü bize böyle öğretildi diğer türlü yalancılık olmuyor mu? Sana iyiyim desem seni kandırsam kendimi nasıl kandıracağım? Bildiğin bir yol var mı? Madem tükanı sen kapıycan giderken şu boşları da alıver sana zahmet ...
Boğulmazsın ya bi simit takarız sana ne var Yahu motivasyon diye bi kavram var insan hayatında senin haberin yok heral :wink: Onu bunu anlamam kendini mi kandırıyosun egonu mu, yarın seni keyifli görücem anlaşıldı mı asker Koptum yalnız
Eeee, boşlarımı?? ecelinemi susadın yavrucum sen :emo1:
Boğulmazsın ya bi simit takarız sana ne var Yahu motivasyon diye bi kavram var insan hayatında senin haberin yok heral :wink: Onu bunu anlamam kendini mi kandırıyosun egonu mu, yarın seni keyifli görücem anlaşıldı mı asker Koptum yalnız
Eeee, boşlarımı?? ecelinemi susadın yavrucum sen :emo1:
İnsan bir çeyrek takar bari simit nedir ayıptır bea ... Motivaston diye bir şey duydum ama denemedim dener öğreniriz. Ne demişler denememek değil öğrenmemek ayıp... Bugün kendimi kandırıp yatarım yarın keyifli olacağım diye kırk efa söyledim mi bu işte tamamdır ... Bi insanlık edip boşları toplayacan amma laf etin sen de bea, bırak dağınık kalsın o zaman ...