Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Misal olarak temizlik dedim vakit geçirecek seni oyalayacak herhangi bir şey olabilir. Ben sıkıldığım zaman hıncımı işten çıkarırım kan ter içinde kalana kadar çalışırım ... (Bu genelde temizlik olur camları silmeye başladım mı zaten akşam oluyor )
Grafikerlik, temizlikçilik, sekreterlik, ön muhasebe, folyo kesim uygulama, dijital baskı operatörlüğü, vakit kalırsa imalata yardım, bazen montaj ... Sizin araç uygulamarı bitti mi? O yüzden mi boş kaldınız? ...
Uygulamayı sen mi yapıyorsun başkalarımı yapıyor? Sen sadece tasarım yapıp bırakıyor musun yoksa benim gibi ek görevlerin var mı? (Tartışma çıktığı zaman bana zaten ne iş yapıyorsun ki üst katta boş boş oturuyorsun diyorlar )
amanın :S çok fena bi önceki iş yerimde aynı senin görevlerinin hepsini birfiil yapıodum ama burda öyle değil tasarım yapıorum hiç kimse yoksa folyo kesim uygulamasını yapıyorum
(artıparantez :d araçta kaplarım baskıda yaparım kısacası elimden her iş gelir )
senin kutu harf yapman vinly germen çok normal ama ben buraya girince araçta kapladım işin gidişatını detayını ii bilirim dedim patron şok oldu deneme sürecinde 5 kere daha sordu " siz araç kaplamayı biliordunuz değil mi "
Bunda şaşıracak ne var anlamadım ki? Ben işe başladığım zamanlarda benim ustam da bayandı ... Kendine yapacak bir iş buldun mu yoksa oturup sıkılmaya devam mı edeceksin? ...