birisi kahve söylese
korhanyilmaz 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 84 Tepkime puanı 0 4 Şub 2013 #31,441 birisi kahve söylese
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 5 Şub 2013 #31,442 Gökten 3 elma düşmüş. Biri bana, biri sana, biri yine bana
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 5 Şub 2013 #31,443 Hahahha benimki kafama geldi yalnız zaten üç kuruşluk aklım var onuda elmaya verdik iyimi
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 5 Şub 2013 #31,444 Value' Alıntı: Hahahha benimki kafama geldi yalnız zaten üç kuruşluk aklım var onuda elmaya verdik iyimi Genişletmek için tıkla ... O kadarda dikkat ettim oysa Gel öfim geçsin bebeğim Bende akıl fazla var yarısı senin hiç merak etme jashgjksghaskgljhsg
Value' Alıntı: Hahahha benimki kafama geldi yalnız zaten üç kuruşluk aklım var onuda elmaya verdik iyimi Genişletmek için tıkla ... O kadarda dikkat ettim oysa Gel öfim geçsin bebeğim Bende akıl fazla var yarısı senin hiç merak etme jashgjksghaskgljhsg
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 5 Şub 2013 #31,445 _Anathema_' Alıntı: O kadarda dikkat ettim oysa Gel öfim geçsin bebeğim Bende akıl fazla var yarısı senin hiç merak etme jashgjksghaskgljhsg Genişletmek için tıkla ... Hahaha tişkür yavrum tam fışkıran yere denk geldi yoksa asılmam biliyosun Eee anlat elmanın iyisini kimler yermiş
_Anathema_' Alıntı: O kadarda dikkat ettim oysa Gel öfim geçsin bebeğim Bende akıl fazla var yarısı senin hiç merak etme jashgjksghaskgljhsg Genişletmek için tıkla ... Hahaha tişkür yavrum tam fışkıran yere denk geldi yoksa asılmam biliyosun Eee anlat elmanın iyisini kimler yermiş
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 5 Şub 2013 #31,446 Value' Alıntı: Hahaha tişkür yavrum tam fışkıran yere denk geldi yoksa asılmam biliyosun Eee anlat elmanın iyisini kimler yermiş Genişletmek için tıkla ... hahahaah kıyamam sana Elmanın iyisini ben yerim Sanırım, galiba hahaha yok pamukprenses yer cadıdan dolayı Armut olayına girmeyelim ama jsaghjkasghlkasjg
Value' Alıntı: Hahaha tişkür yavrum tam fışkıran yere denk geldi yoksa asılmam biliyosun Eee anlat elmanın iyisini kimler yermiş Genişletmek için tıkla ... hahahaah kıyamam sana Elmanın iyisini ben yerim Sanırım, galiba hahaha yok pamukprenses yer cadıdan dolayı Armut olayına girmeyelim ama jsaghjkasghlkasjg
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 5 Şub 2013 #31,447 Bana kıyan aklı karışlarım Kıyabilirsem tebi Atlarda elmanın iyisinden anlar bak hahaha Armut mu elmamı o halde? hahaha seç birini
Bana kıyan aklı karışlarım Kıyabilirsem tebi Atlarda elmanın iyisinden anlar bak hahaha Armut mu elmamı o halde? hahaha seç birini
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 5 Şub 2013 #31,448 Value' Alıntı: Bana kıyan aklı karışlarım Kıyabilirsem tebi Atlarda elmanın iyisinden anlar bak hahaha Armut mu elmamı o halde? hahaha seç birini Genişletmek için tıkla ... hahaha kıyaman ki kıyaman ki Humm hiç atım olmadı benim :[ :[ :[ Çokta önemli değil gerçi Elma diyorum son kararım jkashlkasjghakgj
Value' Alıntı: Bana kıyan aklı karışlarım Kıyabilirsem tebi Atlarda elmanın iyisinden anlar bak hahaha Armut mu elmamı o halde? hahaha seç birini Genişletmek için tıkla ... hahaha kıyaman ki kıyaman ki Humm hiç atım olmadı benim :[ :[ :[ Çokta önemli değil gerçi Elma diyorum son kararım jkashlkasjghakgj
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 5 Şub 2013 #31,449 _Anathema_' Alıntı: hahaha kıyaman ki kıyaman ki Humm hiç atım olmadı benim :[ :[ :[ Çokta önemli değil gerçi Elma diyorum son kararım jkashlkasjghakgj Genişletmek için tıkla ... Kıyamanzki cocuuma isim buldum sanırım hahaha At dediğin nedir yavrum elinin altına bakman yeter öhüm.. Elma yiyenlerin çok olsun bebek şekerlisi olsaydı fena gitmezdi hani :[
_Anathema_' Alıntı: hahaha kıyaman ki kıyaman ki Humm hiç atım olmadı benim :[ :[ :[ Çokta önemli değil gerçi Elma diyorum son kararım jkashlkasjghakgj Genişletmek için tıkla ... Kıyamanzki cocuuma isim buldum sanırım hahaha At dediğin nedir yavrum elinin altına bakman yeter öhüm.. Elma yiyenlerin çok olsun bebek şekerlisi olsaydı fena gitmezdi hani :[
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 5 Şub 2013 #31,450 Value' Alıntı: Kıyamanzki cocuuma isim buldum sanırım hahaha At dediğin nedir yavrum elinin altına bakman yeter öhüm.. Elma yiyenlerin çok olsun bebek şekerlisi olsaydı fena gitmezdi hani :[ Genişletmek için tıkla ... hahahha süper isimmiş He la haklısın bakmayı unuttum ben lkashgjaghjg Elma şekeri alayım mı gelirken yeriz kırmızı kırmızı hahahahha
Value' Alıntı: Kıyamanzki cocuuma isim buldum sanırım hahaha At dediğin nedir yavrum elinin altına bakman yeter öhüm.. Elma yiyenlerin çok olsun bebek şekerlisi olsaydı fena gitmezdi hani :[ Genişletmek için tıkla ... hahahha süper isimmiş He la haklısın bakmayı unuttum ben lkashgjaghjg Elma şekeri alayım mı gelirken yeriz kırmızı kırmızı hahahahha
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 5 Şub 2013 #31,451 _Anathema_' Alıntı: hahahha süper isimmiş He la haklısın bakmayı unuttum ben lkashgjaghjg Elma şekeri alayım mı gelirken yeriz kırmızı kırmızı hahahahha Genişletmek için tıkla ... Anlamıda süper hahaha bu kafayla zor olurum ben anne zaten Önemli olan görmek bebeğim yoksa herkes bakar off! Al bebeğim dişlerimize yapışsın yerken cebelleşelim ağzımıza burnuma bulaşsın evet al al
_Anathema_' Alıntı: hahahha süper isimmiş He la haklısın bakmayı unuttum ben lkashgjaghjg Elma şekeri alayım mı gelirken yeriz kırmızı kırmızı hahahahha Genişletmek için tıkla ... Anlamıda süper hahaha bu kafayla zor olurum ben anne zaten Önemli olan görmek bebeğim yoksa herkes bakar off! Al bebeğim dişlerimize yapışsın yerken cebelleşelim ağzımıza burnuma bulaşsın evet al al
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 5 Şub 2013 #31,452 Value' Alıntı: Anlamıda süper hahaha bu kafayla zor olurum ben anne zaten Önemli olan görmek bebeğim yoksa herkes bakar off! Al bebeğim dişlerimize yapışsın yerken cebelleşelim ağzımıza burnuma bulaşsın evet al al Genişletmek için tıkla ... Delisin yeminle valla karar verdim aynı ben Oke alıyorum evet gerçekten, ciddiyim alıyorum bir pakette ıslak mendil jasghjkasghlksjgh : : :
Value' Alıntı: Anlamıda süper hahaha bu kafayla zor olurum ben anne zaten Önemli olan görmek bebeğim yoksa herkes bakar off! Al bebeğim dişlerimize yapışsın yerken cebelleşelim ağzımıza burnuma bulaşsın evet al al Genişletmek için tıkla ... Delisin yeminle valla karar verdim aynı ben Oke alıyorum evet gerçekten, ciddiyim alıyorum bir pakette ıslak mendil jasghjkasghlksjgh : : :
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 5 Şub 2013 #31,453 _Anathema_' Alıntı: Delisin yeminle valla karar verdim aynı ben Oke alıyorum evet gerçekten, ciddiyim alıyorum bir pakette ıslak mendil jasghjkasghlksjgh : : : Genişletmek için tıkla ... Boşuna her günümüz bayram havasında geçmiyor, var bi bildiğimiz işte Hahaha al yavrum al, ıslak mendil var onunla uğraşıp vakit kaybetmeki elmalarda kendimizi aramayalım Halıyı attım kapıya ona göre
_Anathema_' Alıntı: Delisin yeminle valla karar verdim aynı ben Oke alıyorum evet gerçekten, ciddiyim alıyorum bir pakette ıslak mendil jasghjkasghlksjgh : : : Genişletmek için tıkla ... Boşuna her günümüz bayram havasında geçmiyor, var bi bildiğimiz işte Hahaha al yavrum al, ıslak mendil var onunla uğraşıp vakit kaybetmeki elmalarda kendimizi aramayalım Halıyı attım kapıya ona göre
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 5 Şub 2013 #31,454 Value' Alıntı: Boşuna her günümüz bayram havasında geçmiyor, var bi bildiğimiz işte Hahaha al yavrum al, ıslak mendil var onunla uğraşıp vakit kaybetmeki elmalarda kendimizi aramayalım Halıyı attım kapıya ona göre Genişletmek için tıkla ... Çok hızlısın yavrum Bu yüzden aşıkım sana Kaçtım ben gelicim :* :* :*
Value' Alıntı: Boşuna her günümüz bayram havasında geçmiyor, var bi bildiğimiz işte Hahaha al yavrum al, ıslak mendil var onunla uğraşıp vakit kaybetmeki elmalarda kendimizi aramayalım Halıyı attım kapıya ona göre Genişletmek için tıkla ... Çok hızlısın yavrum Bu yüzden aşıkım sana Kaçtım ben gelicim :* :* :*
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 5 Şub 2013 #31,455 _Anathema_' Alıntı: Çok hızlısın yavrum Bu yüzden aşıkım sana Kaçtım ben gelicim :* :* :* Genişletmek için tıkla ... Elimde değil bebeğim hızı seviyorum, ölümüm de ondan olcak kesin Kaçan kovalanır yavrucum :* :* :* beklicim
_Anathema_' Alıntı: Çok hızlısın yavrum Bu yüzden aşıkım sana Kaçtım ben gelicim :* :* :* Genişletmek için tıkla ... Elimde değil bebeğim hızı seviyorum, ölümüm de ondan olcak kesin Kaçan kovalanır yavrucum :* :* :* beklicim
grafikçe_ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 24 Ocak 2009 Mesajlar 1,091 Tepkime puanı 66 5 Şub 2013 #31,456 Selamlar grafikerler.net ailesi. taar zameen paar( Her çocuk özeldir ) -bum bum bole türkçe altyazılı.wmv - YouTube
Selamlar grafikerler.net ailesi. taar zameen paar( Her çocuk özeldir ) -bum bum bole türkçe altyazılı.wmv - YouTube
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 6 Şub 2013 #31,457 Sıcak bi çay sadece istediğim.. Çok şey mi istiyorum ki?
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 6 Şub 2013 #31,458 Value' Alıntı: Sıcak bi çay sadece istediğim.. Çok şey mi istiyorum ki? Genişletmek için tıkla ... Bende Koluma bilezik istiyom : : :
Value' Alıntı: Sıcak bi çay sadece istediğim.. Çok şey mi istiyorum ki? Genişletmek için tıkla ... Bende Koluma bilezik istiyom : : :
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 6 Şub 2013 #31,459 _Anathema_' Alıntı: Bende Koluma bilezik istiyom : : : Genişletmek için tıkla ... ahah Ohoo ona bakarsak bende bi cadillak sitiyorum Ya biz nerde yanlış yaptık onu düşünüyorum bebeğim :[
_Anathema_' Alıntı: Bende Koluma bilezik istiyom : : : Genişletmek için tıkla ... ahah Ohoo ona bakarsak bende bi cadillak sitiyorum Ya biz nerde yanlış yaptık onu düşünüyorum bebeğim :[
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 6 Şub 2013 #31,460 Value' Alıntı: ahah Ohoo ona bakarsak bende bi cadillak sitiyorum Ya biz nerde yanlış yaptık onu düşünüyorum bebeğim :[ Genişletmek için tıkla ... Ona bakarsan bende yat istiyom, bide kat bide bide çok şey lksahljkasghkasjg Ben bişey yapmadım la suçsuzum tamamenO)o O)o O)o
Value' Alıntı: ahah Ohoo ona bakarsak bende bi cadillak sitiyorum Ya biz nerde yanlış yaptık onu düşünüyorum bebeğim :[ Genişletmek için tıkla ... Ona bakarsan bende yat istiyom, bide kat bide bide çok şey lksahljkasghkasjg Ben bişey yapmadım la suçsuzum tamamenO)o O)o O)o