Ve tüm arılar horuldariken,
pireler saydıkları koyunların yünlerinde nefis rüyalara dalariken,
elinde rengarenk keçeli kalemleriyle bla, ben deniz büyük çizer tarafından yine basılır
Önce gözler kısılır, sora dudak kenarı yukarı kayar, ve bir kaç horuldak arı gazabımın tadına bakmak için seçilir
Gelelim keçeli kalemin faydalarına
_Anathema_ çok tatlı uyuyosun bibiğim, minik bi öpücük ve öptüğüm yere goççük bi galp cızıttırdım <3 rengin narçiçeği
Nur Hoyy sana hiç kıyamam kuzum <3 ateş kızılı saçlarından öpüyorum bebeğim <3 birde sürmeli nefis gözlerinin yanı başına minik galp şeettim <3 sena kırmızı seçtim yafrum
Martin Seni horuldak seniiiii sana bi kaytan bıyık çiziyorum şu sıra trend bu biliyosun hem malum yaz geldi imaj yenilemek şart B| öhüm.. mavi iyi gider
Creedwar ama sigarasız uykunun tadı olmaz diiim hemen iliştiriyorum dudak kenarına küllere tikat blayı yakmayalım pembe seçiyorum sana
Harunirgin Gözlük şart diyoruz, malum gece gündüz iş başında.. olmazsa olmaz senin rengin de mor olsun güle güle kullan
İveeeet sanırım bu kaaa, bi baskının daha sonuna geldik, ben kaçar gudnayt herkese O)o
Yalnız olayın üstüne parça süper gitti B|
https://www.youtube.com/watch?v=5NV6Rdv1a3I
Hahahhahh delimmm
Bende sabah diyom bu kalp yüzüme nerden şoldu diye
Yıkamadan geldim düşün bebeğim
Rengime bayıldım
Sen ise mavisin. Deniz gibi. Gökyüzü gibi. Uçsuz bucaksız. Bakmaya doyamadığım, vazgeçilmezim... :*
Kelebeğimde kırmızı favori rengin hımmm interesting
Nambır van gibi şeetmişin
Yüzümde acayip bir gülümseme belirdi şapşallıkta denebilir En sevdiğim halim bu ama
İyi ki varsın bebekim