Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
.. Bir gün Aşçı George Crum, bir müşterisi patates kızartmalarının kalın olmasından şikayet edince, incecik doğradığı patatesleri kızartmaya başlamış ve adam böylece patates kızartmasını bulmuş, ve şimdi bir tabak george crum buluşu yiyycem
Sayın disiplin kurulu başkanı nur hanım neden her söylediğim yorumda birşey arıyorsunuz ? direk yolla söylemedim de dolaylı bir anlatımı tercih ettim . bunun neyi yasak olduğunu anlamış değilim ! ? hayır bi saygısızlık mı yaptım da sürekli uyarılıyorum sadece siz tarafından !
Sayın disiplin kurulu başkanı nur hanım neden her söylediğim yorumda birşey arıyorsunuz ? direk yolla söylemedim de dolaylı bir anlatımı tercih ettim . bunun neyi yasak olduğunu anlamış değilim ! ? hayır bi saygısızlık mı yaptım da sürekli uyarılıyorum sadece siz tarafından !
valla nur senden artık o kadar uyarı alıyorum kı 100 tane de şaka yapsan acaba yine ne yaptım diyorum normalde şaka kaldıran biriyim ama dediğim gibi o kadar uyarıp tp puanımı düşürdüğün için şakayı ayırt edemıyorum
evet doğrudur ben ölümcül hastalıklarda bile gitmedim doktora kendi kendimi iyileştirme gibi bi kabiliyete sahibim ben şaka bi yana ama hastaneler ile ilgili çok kötü anım var o yüzden hiç sevmem hastahaneleri ve kolay kolay değil hiç gitmemeyi tercih ederim anca şuurumu kaybetmem lazım öyle götürürler beni hastahaneye
slamlarda toprağım hayırdır ne oldu öyle birden sen gayet sakin biriydin ama kanında var galiba gerginlik aman kimseyi öldürme yaralama darp yapma sakın oralarda
slamlarda toprağım hayırdır ne oldu öyle birden sen gayet sakin biriydin ama kanında var galiba gerginlik aman kimseyi öldürme yaralama darp yapma sakın oralarda