Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sizi şefimle tanıştırayım. Anlıyorsunuz beni değil mi, işim ne kadar zor? Her sorun çıktığında adam gömüyor kafasını kuma herşey benim üstüme kalıyor.
valla yetişemiyorum ya hızınıza bakıyorum bakıyorum okuyorum okuyorum. ya yaşlandım sanırsam ne zaman yazıldı ne yazıldı nerden alıntı yapsam çok yoruldum.nur sana devrediyorum okuyup bana bildir hatta yerimede yazabilirsin
valla yetişemiyorum ya hızınıza bakıyorum bakıyorum okuyorum okuyorum. ya yaşlandım sanırsam ne zaman yazıldı ne yazıldı nerden alıntı yapsam çok yoruldum.nur sana devrediyorum okuyup bana bildir hatta yerimede yazabilirsin
bende gencim, 13 bilemedin 14 orada otuz yazıyor, doğrudur ama biyolojik olanı..:rofl: yani dünyada var olduğum süreç açısından, zeka yaşımla alakalı bişey değil