Selamlar...:)
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 29 Mar 2010 #1,281 Selamlar...
Selimsel 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 965 Tepkime puanı 22 29 Mar 2010 #1,282 İstanbulun En Unlu Durumcusunude BURSASPOR'lu yaptık. Hisara gidenler Dürüm Dunyasından Durum yemeyı unutmasın.. Orası artık BURSASPOR'lu.. Şahin Ustama sevgiler
İstanbulun En Unlu Durumcusunude BURSASPOR'lu yaptık. Hisara gidenler Dürüm Dunyasından Durum yemeyı unutmasın.. Orası artık BURSASPOR'lu.. Şahin Ustama sevgiler
graffi3D ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Eki 2009 Mesajlar 1,626 Tepkime puanı 69 29 Mar 2010 #1,283 demoN' Alıntı: Hesabımı kapattılar E doğal olarak fotoğraflarımda gitti Genişletmek için tıkla ... eh o zaman geçmiş olsun, bi soğuk su içersin artık Selam arkadaşlar
demoN' Alıntı: Hesabımı kapattılar E doğal olarak fotoğraflarımda gitti Genişletmek için tıkla ... eh o zaman geçmiş olsun, bi soğuk su içersin artık Selam arkadaşlar
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 29 Mar 2010 #1,284 tdesigner84' Alıntı: Selamlar... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Özgül. Nasılsın?
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 29 Mar 2010 #1,285 Selimsel' Alıntı: İstanbulun En Unlu Durumcusunude BURSASPOR'lu yaptık. Hisara gidenler Dürüm Dunyasından Durum yemeyı unutmasın.. Orası artık BURSASPOR'lu.. Şahin Ustama sevgiler Genişletmek için tıkla ... En azından dürüm ile mutlu olmuşsunuz bari.
Selimsel' Alıntı: İstanbulun En Unlu Durumcusunude BURSASPOR'lu yaptık. Hisara gidenler Dürüm Dunyasından Durum yemeyı unutmasın.. Orası artık BURSASPOR'lu.. Şahin Ustama sevgiler Genişletmek için tıkla ... En azından dürüm ile mutlu olmuşsunuz bari.
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 29 Mar 2010 #1,286 demoN' Alıntı: Hesabımı kapattılar E doğal olarak fotoğraflarımda gitti Genişletmek için tıkla ... Merhaba demon.. Ya sen facebook'a nereden yüklemiştin o fotoğrafları? :rofl: tdesigner84' Alıntı: Selamlar... Genişletmek için tıkla ... Selam Özgül'üm :angel: Selimsel' Alıntı: İstanbulun En Unlu Durumcusunude BURSASPOR'lu yaptık. Hisara gidenler Dürüm Dunyasından Durum yemeyı unutmasın.. Orası artık BURSASPOR'lu.. Şahin Ustama sevgiler Genişletmek için tıkla ... Oraya gidip Şahin ustaya sevgilerinizi ilettiğimizde bedava dürüm yiyebilecek miyiz? graffi3D' Alıntı: eh o zaman geçmiş olsun, bi soğuk su içersin artık Selam arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Selam graffi3D Selam martin Kolay gelsin arkadaşlar :cool2:
demoN' Alıntı: Hesabımı kapattılar E doğal olarak fotoğraflarımda gitti Genişletmek için tıkla ... Merhaba demon.. Ya sen facebook'a nereden yüklemiştin o fotoğrafları? :rofl: tdesigner84' Alıntı: Selamlar... Genişletmek için tıkla ... Selam Özgül'üm :angel: Selimsel' Alıntı: İstanbulun En Unlu Durumcusunude BURSASPOR'lu yaptık. Hisara gidenler Dürüm Dunyasından Durum yemeyı unutmasın.. Orası artık BURSASPOR'lu.. Şahin Ustama sevgiler Genişletmek için tıkla ... Oraya gidip Şahin ustaya sevgilerinizi ilettiğimizde bedava dürüm yiyebilecek miyiz? graffi3D' Alıntı: eh o zaman geçmiş olsun, bi soğuk su içersin artık Selam arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Selam graffi3D Selam martin Kolay gelsin arkadaşlar :cool2:
Selimsel 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 965 Tepkime puanı 22 29 Mar 2010 #1,287 Selam Nur.. Tabıkı Bursaspordan sevgıler dersen yıyebılırsın
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 29 Mar 2010 #1,288 martin78' Alıntı: Hoşgeldin Özgül. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum martin. İyiyim sen nasılsın? Nur' Alıntı: Selam Özgül'üm :angel: Genişletmek için tıkla ... Selamlar efendim, nasılsınız bugün?
martin78' Alıntı: Hoşgeldin Özgül. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum martin. İyiyim sen nasılsın? Nur' Alıntı: Selam Özgül'üm :angel: Genişletmek için tıkla ... Selamlar efendim, nasılsınız bugün?
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 29 Mar 2010 #1,289 Selimsel' Alıntı: Selam Nur.. Tabıkı Bursaspordan sevgıler dersen yıyebılırsın Genişletmek için tıkla ... Tamam o halde bu durumla yakinen ilgileneyim ben bir ara :cool2:
Selimsel' Alıntı: Selam Nur.. Tabıkı Bursaspordan sevgıler dersen yıyebılırsın Genişletmek için tıkla ... Tamam o halde bu durumla yakinen ilgileneyim ben bir ara :cool2:
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 29 Mar 2010 #1,290 Nur' Alıntı: Oraya gidip Şahin ustaya sevgilerinizi ilettiğimizde bedava dürüm yiyebilecek miyiz? Genişletmek için tıkla ... Güzel bir soru Selimsel ! Ne yani şimdi bir dürüm yemek için mi İstanbul'a gittiniz Yoksa Belediye hizmetlerinden yararlanmak için mi
Nur' Alıntı: Oraya gidip Şahin ustaya sevgilerinizi ilettiğimizde bedava dürüm yiyebilecek miyiz? Genişletmek için tıkla ... Güzel bir soru Selimsel ! Ne yani şimdi bir dürüm yemek için mi İstanbul'a gittiniz Yoksa Belediye hizmetlerinden yararlanmak için mi
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 29 Mar 2010 #1,291 tdesigner84' Alıntı: Hoşbuldum martin. İyiyim sen nasılsın? Selamlar efendim, nasılsınız bugün? Genişletmek için tıkla ... İyiyim canım Sen nasılsın? Nihat BAYSAL' Alıntı: Güzel bir soru Genişletmek için tıkla ... Zira ötesi beni ilgilendirmiyor abi
tdesigner84' Alıntı: Hoşbuldum martin. İyiyim sen nasılsın? Selamlar efendim, nasılsınız bugün? Genişletmek için tıkla ... İyiyim canım Sen nasılsın? Nihat BAYSAL' Alıntı: Güzel bir soru Genişletmek için tıkla ... Zira ötesi beni ilgilendirmiyor abi
graffi3D ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Eki 2009 Mesajlar 1,626 Tepkime puanı 69 29 Mar 2010 #1,292 Martin bugün durgun diyenler? :bigsmile:
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 29 Mar 2010 #1,293 graffi3D' Alıntı: Martin bugün durgun diyenler? :bigsmile: Genişletmek için tıkla ... ben dedim de kendisi oralı olmadı pek :emo1:
graffi3D' Alıntı: Martin bugün durgun diyenler? :bigsmile: Genişletmek için tıkla ... ben dedim de kendisi oralı olmadı pek :emo1:
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 29 Mar 2010 #1,294
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 29 Mar 2010 #1,295 Nur' Alıntı: İyiyim canım Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Acılı sebze çorbası kıvamında.:rofl:
Nur' Alıntı: İyiyim canım Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Acılı sebze çorbası kıvamında.:rofl:
graffi3D ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Eki 2009 Mesajlar 1,626 Tepkime puanı 69 29 Mar 2010 #1,296 Nur' Alıntı: ben dedim de kendisi oralı olmadı pek :emo1: Genişletmek için tıkla ... fazla rakip olmayınca sıkıcı oldu heralde ama ben de demiştem başlık aç diye.. :rofl:
Nur' Alıntı: ben dedim de kendisi oralı olmadı pek :emo1: Genişletmek için tıkla ... fazla rakip olmayınca sıkıcı oldu heralde ama ben de demiştem başlık aç diye.. :rofl:
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 29 Mar 2010 #1,297 Geçersiz bağlantıdan dolayı konu kapatılmıştır.
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 29 Mar 2010 #1,298 Nur' Alıntı: Zira ötesi beni ilgilendirmiyor abi Genişletmek için tıkla ... Neyse sen bi git bakalım sonuç olumlu olursa,ola ki bir gün yolumuz düşerse İstanbul'a biz de gider yeriz belki
Nur' Alıntı: Zira ötesi beni ilgilendirmiyor abi Genişletmek için tıkla ... Neyse sen bi git bakalım sonuç olumlu olursa,ola ki bir gün yolumuz düşerse İstanbul'a biz de gider yeriz belki
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 29 Mar 2010 #1,299 Nihat BAYSAL' Alıntı: Neyse sen bi git bakalım sonuç olumlu olursa,ola ki bir gün yolumuz düşerse İstanbul'a biz de gider yeriz belki Genişletmek için tıkla ... Abim senin yolun hele bi İstanbul'a düşsün en kral yerde yemek ısmarlarım sana!! Bedava dürümleri ben kaparım o ayrı
Nihat BAYSAL' Alıntı: Neyse sen bi git bakalım sonuç olumlu olursa,ola ki bir gün yolumuz düşerse İstanbul'a biz de gider yeriz belki Genişletmek için tıkla ... Abim senin yolun hele bi İstanbul'a düşsün en kral yerde yemek ısmarlarım sana!! Bedava dürümleri ben kaparım o ayrı
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 29 Mar 2010 #1,300 Nur' Alıntı: İyiyim! Özel mesaj atmıştım bir zamanlar. Bilmem hatırladınız mı? O zaman tam benliksin Seni hüpürdete hüpürdete içerim ben :emo1: oh miss.. Arkadaşlar Açım :sweating: Allah rızası için yemekten bahsetmeyin!! Genişletmek için tıkla ... Bende cevap yazdım size efeem. Gelmedi mi yoksa?
Nur' Alıntı: İyiyim! Özel mesaj atmıştım bir zamanlar. Bilmem hatırladınız mı? O zaman tam benliksin Seni hüpürdete hüpürdete içerim ben :emo1: oh miss.. Arkadaşlar Açım :sweating: Allah rızası için yemekten bahsetmeyin!! Genişletmek için tıkla ... Bende cevap yazdım size efeem. Gelmedi mi yoksa?