:rofl::rofl::rofl::rofl:
ohh tanrımm harikaa:rofl:
Arkadaşlar ben bu tabağa gözüm gibi bakarım. siz azcık dolaşıp gelebilirsiniz yani. sorun yok![]()
:rofl::rofl::rofl::rofl:
Şimdi bir şeyler yazacakken direk düşünüyorum:"martin bu lafımı nasıl görsellendirirki acep, hmm, neyse öyle demiyim.." "acaba üstümde bir ağırlık var bugün martin desem", "hmmm, yok onu da demiyim", "nazar değmiş desem, ya neyse ya":rofl::rofl::rofl:
artdevil hem üşüttü, hem zehirlendi..şimdi de aç gözlülüğünün kurbanı olmak üzere(niye böyle bir özet yapma gereği duyduysam artık
)
ohh tanrımm harikaa:rofl:
Arkadaşlar ben bu tabağa gözüm gibi bakarım. siz azcık dolaşıp gelebilirsiniz yani. sorun yok![]()
Afiyetler olsun şimdi ben bu görseli gerçekleştirmek üzere mutfağa gidiyorum. (Bir iki kere bilgisayar başındayken yemek yaktım da.) Görüşmek üzere herkese iyi çalışmalar...
Sen söyle lafını ortaya beğenen alır yapar beğenmeyen çekip fider. :rofl::rofl::rofl::rofl:
Sen söyle lafını ortaya beğenen alır yapar beğenmeyen çekip gider. :rofl::rofl::rofl::rofl:
Üzerinde büyük bir baskı var senin.
Ö köfte bikerem benim, Sevgi hanım ekmek arası paket yapacaktı, atlama hemen.![]()
Selam ey ahali![]()
tamam! bende peşinizden geliyorum o halde. çok estetik yemek aşırmalarım vardır.. adeta sanat yapar gibi yaparım, hiç belli etmem:rofl: köfteleriniz eksilse bile ruhunuz duymicak, acısız olucak.. hahahah:rofl:
:rofl::rofl::rofl:
Ama sende bir formsuzluk, ne biliyim, böyle bir isteksizlik, bir "aman sende"cilik, bir başı bozukluk seziyorum şu sıra martin![]()
:rofl::rofl::rofl: o benim o benim:kiss1::kiss1:
Hilal san ne yaAyrıca flood'ların çoğalmış durumda heran herşeye hazırlıklı ol:rofl::rofl:
selam bla blacılar
sızler ıcın ozel sohbet odası bıle acıldı![]()
Oooo bla bla'nın şirin kedisi gelmiş. Hoşgeldin Burak, Nasılsın? :rofl::rofl::rofl:
Ooooo mondyö, sen var beni yanlış anlamak. Sen lafını söyle ben görselini gerçekleştireyim dedim, lafı beğenmeyen olursa (diğer arkadaşlar, şimdi söylemeyeyim yine hafızan çok yerinde dersin) oracıkta bıraksın o lafın alıcısı her zaman hazır merak etme utandırmam seni. :rofl::rofl::rofl::rofl:
:rofl::rofl::rofl: o benim o benim:kiss1::kiss1:
Evet farkındayım gaza getiriyorsunuz beni bende farkında olamıyorum.
(Yoksa amacınız beni attırmak mı hııııı?)
selam bla blacılar
sızler ıcın ozel sohbet odası bıle acıldı![]()
:rofl::rofl: anlaşıldı tamam.. o halde yeni görsellerini bekliyoruz, tamam. bla da flood yasağı kalksın istiyorum, tamam. brek brek :rofl:
Hoşgeldinnn, demek o sendin he hilal.. yahu diyorumm bir yerlerden hoş bir bahar kokusunu neyim geliyor :rofl:
merhabalar,
kedimi
sagol mehmet sen nasılsın?
:rofl:
bende arıyorum, bir türlü ulaşamıyorum kuzene..
aidsliydi benim kuzen, umarım mide yoluyla bulaşmıyordur bu meret![]()