Teşekkür ederim. Görmedim beni arkadaş olarak eklediğinizi ben biraz internet ve bilgisayar özürlü olduğum için kusura bakmayın ya gördüm anlamadım ya da bilemedim :angel: Hiç beğenmez olur muyum?:smile:
Böyle bir iletişim olduğunu bilmiyordum. Birşeyler yaptım ama başarılı oldum mu bilmiyorum. Yani benimkisi biraz kör döğüşü gibi. Çocuklar da okulda onlar gelince kontrol ettireyim.
Böyle bir iletişim olduğunu bilmiyordum. Birşeyler yaptım ama başarılı oldum mu bilmiyorum. Yani benimkisi biraz kör döğüşü gibi. Çocuklar da okulda onlar gelince kontrol ettireyim.
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...
Değilim.:sweating: Dün bıraktığın ben değilim artık. Karşında bu satırları yazan kişi çok hasta, burnu akıyor, hapşırıyor, öksürüyor...:sweating: Savaşı bir iki gün erteleyelim fıstığım yoksa benden sana fayda gelmez.:rofl: Söz, turp gibi olunca en öne ben atılacağım.:rofl::kiss1:
Değilim.:sweating: Dün bıraktığın ben değilim artık. Karşında bu satırları yazan kişi çok hasta, burnu akıyor, hapşırıyor, öksürüyor...:sweating: Savaşı bir iki gün erteleyelim fıstığım yoksa benden sana fayda gelmez.:rofl: Söz, turp gibi olunca en öne ben atılacağım.:rofl::kiss1:
amannnn sende amma korkak çıktın. kız emin ol ruhi olarak çöküntüyü bırak batık durumdayım savaş yapacak takadim yok ama gel görki bu yüreğim bendeyken hiç bişey olmaz bana
piki sözünü aldım bak valla kaytarma çok fena olur:emo1::emo1::emo1:
amannnn sende amma korkak çıktın. kız emin ol ruhi olarak çöküntüyü bırak batık durumdayım savaş yapacak takadim yok ama gel görki bu yüreğim bendeyken hiç bişey olmaz bana
piki sözünü aldım bak valla kaytarma çok fena olur:emo1::emo1::emo1: