Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
jeep ' in arka tarafını temizleyemez misin çok bağımsız duruyor . . . beyaz bir akra plan üzerine opacity oranı düşük bmw logoları falan koysan yada farklı bir zemin kullansan. . .
Yazı için gerekkli açıklamayı yaptığınız için teşekkürler. Aşağıdaki linki incelerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.Bu da sade bir çalışma ama bakıldığı zaman evet budur dedirten bir çalışma.
Sadelik anlayışı üzerinde biraz daha durmanız gerekiyor bence. Ayrıca adamlar herzaman herşeyi isterler önemli olan sizin doğruyu sunup doğruluğunuzu kabul ettirtmeniz!
öncelikle nihat beye teşekkür ederim çalışmaya gelince haddim olmadan birşeyler yaptım yaklaşık 8 dakika sürdü bu tür bir kapak ile müşteriye sunulsa çok daha göz alıcı olur kanaatindeyim teşekkürler
Olay budur işte. Sadelikse sadelik.Estetikse estetik. Hayalgücü, üretkenlik, profesyonellik olunca ortaya görsel açıdan hoş tasarımlar çıkıyor işte. Eline sağlık Selim'cim.
öncelikle nihat beye teşekkür ederim çalışmaya gelince haddim olmadan birşeyler yaptım yaklaşık 8 dakika sürdü bu tür bir kapak ile müşteriye sunulsa çok daha göz alıcı olur kanaatindeyim teşekkürler
Olay budur işte. Sadelikse sadelik.Estetikse estetik. Hayalgücü, üretkenlik, profesyonellik olunca ortaya görsel açıdan hoş tasarımlar çıkıyor işte. Eline sağlık Selim'cim.
fark ettiniz mi bilmem sağ aşağında "Karşınızda" yerine "Qarşınızda" hata yazım olmuş diğerler fena değil link verdiğin çalışmaları daha sade bence bunu üzerine çalış derim eline sağlık
estağfurullah öyle bi düşünce için yapmadım yanlış anlaşılmasın sadece çalışmanı bu tarza yöneltirsen daha iyi olabilir diye düşündüğüm için bir örnek yaptım
kara kare tasarımın miadı çoktan doldu. çok kullanıldı ama bunu türkiye için söyleyebilirim. azerbaycanı bilmiyorum tanımıyorum ordaki profil hakkında hiçbir bilgim yok.
haddim olmayarak selimin yaptığınıda beğenmedim. 8dk da yapılmış olmasından ileri gelebilir. ben otomabil tasarımalrında geçişleri sevmiyorum belkide ondan ileri gelebilir. bir şekilde gözüme hoş görünmedi.