Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazıya bombeli olarak kabartma harf görüntüsü vermek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?... (Kabartma düz olsun istemiyorum alttan veya üstten bakıldığında resimdeki gibi görünmesini istiyorum)
birinci yöntem yapmak istediğin bombenin kesitini çizip bevel profile uygulamak ikinci yöntem ise, nesneyi line ile çizip yandan exturude uygulamak bu ikinci yöntem daha kolay
birinci yöntem yapmak istediğin bombenin kesitini çizip bevel profile uygulamak ikinci yöntem ise, nesneyi line ile çizip yandan exturude uygulamak bu ikinci yöntem daha kolay
Bu yazının bombelik neresinde anlamadım sen yazıyı olduğu gibi bükmüşsün, tabelacılıkta kutu harf diye birsey vardır yazı içten dışa doğru hafif bombeli olur demek istediği sanırım bu resmini upload ettiğin örnekte yazıyı sadece kemer gibi büküm vermişsin yazıdaki bombelik nerde
Arkadaşlar yardımlarınız için tşk. ederim ama açıklamada da yazdığım gibi alt-üst görünümü eklediğim şekildeki gibi görünsün istiyorum. Bend modyfierin konumuzla bir alakası yok ovallikten kastım bükmek değil. Bevel Profil modyfieri ile denediğim zaman etki kenarlardan içeri doğru oluyor orta kısım düz kalıyor ölçüyü artırınca şekil bozuluyor...
Arkadaşlar yardımlarınız için tşk. ederim ama açıklamada da yazdığım gibi alt-üst görünümü eklediğim şekildeki gibi görünsün istiyorum. Bend modyfierin konumuzla bir alakası yok ovallikten kastım bükmek değil. Bevel Profil modyfieri ile denediğim zaman etki kenarlardan içeri doğru oluyor orta kısım düz kalıyor ölçüyü artırınca şekil bozuluyor...
Emeğiniz için teşekkür ederim, aynı yöntemle ben de çizdim epey kurcaladım ama resimde de görüldüğü gibi sizin çiziminiz de (ortası) düz. Size de kolay gelsin ...