Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

boya efekti nasıl verebilirim

tsira_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar merhaba corelde şöyle duvara boya serpmiş gibi veya dökülmüş gibi bi görüntüyü nasıl verebilirim

Benzer konular

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
o görüntüyü bi yerden bulup üzerinde çizebilirsin veya vectörel olarak bir sürü var boya dökülmüş şekilleri

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆

elinde böyle bir programın olmadığını ve sadece corel ile çalışmak zorunda olduğunu düşünerek cevap verirseniz en azından kalabalık etmemiş olursunuz sanırım..

konu ile ilgilide hazır vectorel cizimler var sitemizde de mevcut sanırım veya bu gibi bir deseni kendiniz çizmeniz gerekmekte ki zira corel vectorel çizimleri için daha uygun bir programdır veya ne yapmak istediğinizi bir görsel ile sunarsanız kendi yorumunuzla bunu nasıl yapabileceğiniz doğrultusunda yardımcı olabilirim iyi çalışmalar...

qT_terry

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elinde böyle bir programın olmadığını ve sadece corel ile çalışmak zorunda olduğunu düşünerek cevap verirseniz en azından kalabalık etmemiş olursunuz sanırım..

konu ile ilgilide hazır vectorel cizimler var sitemizde de mevcut sanırım veya bu gibi bir deseni kendiniz çizmeniz gerekmekte ki zira corel vectorel çizimleri için daha uygun bir programdır veya ne yapmak istediğinizi bir görsel ile sunarsanız kendi yorumunuzla bunu nasıl yapabileceğiniz doğrultusunda yardımcı olabilirim iyi çalışmalar...

olmadıgını düşünemem arkdaşım grafikerim diosanız olması lazım en basit yönden ugraşmasın die söyledim öle çoq bilmişlige gerek yoq herkes fikrini sölüo kalabalık yapmaq sorun diil zaten bilmeyen çoq var senin gibi

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
olmadıgını düşünemem arkdaşım grafikerim diosanız olması lazım en basit yönden ugraşmasın die söyledim öle çoq bilmişlige gerek yoq herkes fikrini sölüo kalabalık yapmaq sorun diil zaten bilmeyen çoq var senin gibi

1. bende grafikerim ve çalıştığım firmada lisans probleminden dolayı sadece corel kullanabiliyoruz.
2. arkadaşımız belki kendini corelde geliştirmek istiyor olabilir
3. saygısızlığı corel başlığı altında photoshop reklamı yaparak siz yapıyorsunuz.. sanırım yeterince açıklayıcı olabildim...

infostorm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar merhaba corelde şöyle duvara boya serpmiş gibi veya dökülmüş gibi bi görüntüyü nasıl verebilirim

arkadaşımız basit bir soru sormuş
ama alakasız cevaplar almış. arkadaşım,
google de şöyle aratmalar yap mutlaka işine yarar şeyler bulursun

1- paint splash + vector
2- ink splash + vector
3- splash vector clipart
4- vector ink drops
5- paint drops + vector
bunların dışında pollock ve drip sözcükleriyle de deneme yapabilirsin

Not: Splash (ingilizce sıçrama, etrafa saçılma anlamındadır)
drop (damla, damlama)
vector (iki nokta arasındaki doğru, çizgi)
burada özeliikle VECTOR sözcüğünü kullanıyoruz çünkü çizim istiyoruz.

104191,1214689823,10.jpg

Son düzenleme:

infostorm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
birkaç örnek buldum ve eklemek istedim

istockphoto_2308599_colorful_paint_splash.jpg

12325515897t4Mpa.jpg

400_F_8813173_8Xzk0Z6wlZO2Z7Wnq01cXvK8j7Gi1USz.jpg

salih_kent

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Bu Türkçe şeklini üniversiteye yeni başlamış kızlarımız kullanabilir, tuhaftır ama sorun da olmaz. Bilgisayarı sadece msn'den ibaret sanan insanlarımız da kullanabilir, yine sorun olmaz.

Ancak böyle bir Türkçe yazım şeklini "grafiker" olduğunu söyleyen biri kullanıyorsa gerçekten büyük bir sorun var demektir.

Merak ettiğim şu, bu "grafiker" arkadaşımız yaptığı grafik çalışmalarında "diyor" yerine "dior" mu yazıyor? Ya da "çok" yerine "çoq" mu yazıyor?

infostorm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu Türkçe şeklini üniversiteye yeni başlamış kızlarımız kullanabilir, tuhaftır ama sorun da olmaz. Bilgisayarı sadece msn'den ibaret sanan insanlarımız da kullanabilir, yine sorun olmaz.

Ancak böyle bir Türkçe yazım şeklini "grafiker" olduğunu söyleyen biri kullanıyorsa gerçekten büyük bir sorun var demektir.

Merak ettiğim şu, bu "grafiker" arkadaşımız yaptığı grafik çalışmalarında "diyor" yerine "dior" mu yazıyor? Ya da "çok" yerine "çoq" mu yazıyor?

kesinlikle katılıyorum "Ben grafikerim" diyen biri için korkunç bir durum

gözümüzün önüne şöyle şeyler geliyor

bu arkadaş bir afiş hazırlamış mesela

afiş bir yiyek maddesine ait sloganı ise "Doğal ve çokkk lezzetli"

arkadaşın hazırladığı afişte slogan "Dqal ve Çoqqq lzletli" şeklinde yazmılş

valla ne diyelim böyle iş yapan grafikerler de olmasa

bizim kıymetimiz anlaşılmayacak :) :) :) :) :) :) :) :) :)

karyasu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corelde irili ufaklı bi kaç hayali boya damlası çiz bunu fırça haline getir fırça derken fırça efekti haline yanlış anlaşılmasın sonra kaydet ve istediğin zaman kullan hazır elinde bulunur çok bildiğimden değil sadece kendimde kulladığım için söyledim ve yardımcı olur belki diye düşündüm umarım işine yarar arkadaşım kolay gelsin

tsira_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok teşekkür ederim . işime yaradı bunlar. ayrıca photoshopum var fakat "photoshop derim diyerek"de yardım ettiğini sanan arkadaşa gerekli cevap verilmiş görünüyo .
vakit ayırıp yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim (cevap yazmaya yeni fırsat buldum)

grafikseli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben buradan nasıl indireceğimi bulamadım... kredi kartı istiyor

bys_mavi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Boya lekesi tarzında fontlar var hiç uğraşmadan bu fontlarla birşeyler çıkarabilirsin ortaya
www.dafont.com.tr