Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Böyle bir kartvizit yapmam gerekiyor...

artdirector44

🌱Yeni Üye🌱
uv basklı pvc kart bu dostum plastik kart imalatı yapan herkez yapar yada serigrefta yaptırabilirsin

ademwars38

🌱Yeni Üye🌱
Bu iş serigrada basılır ugraşma bence 2 renk var zaten

lqa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ajans ve matbaalara çalışan bir yer var siteleri www.seffafkartvizit.com..50 TL ye sınırsız renk 500 adet yapıyorlar ben oradan yaptırdım tavsiye ederim..

lqa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ajans ve matbaalara çalışan bir yer var siteleri www.seffafkartvizit.com .. 50 TL ye sınırsız renk 500 adet yapıyorlar ben oradan yaptırdım tavsiye ederim..

lqa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet kişilerin aynı özelliklerde kartviziti 400 TL yerine 50 TL ye alabileceği bir yer olduğunu buradan bildirmek reklam ise doğrudur..ajanslar bu tarz işleri uygun fiyata nereden bulabileceklerini deli gibi arıyorlar..ben 5 senedir sektordeyim ilk defa bu kadar uygun fiyata yapan bir yer buldum ve paylaştım..siz anladığım kadarıyla her açılan konu altında biri bir konuda paylaşımcı ve faydalı bir bilgi verdiğinde bu şekilde olumsuz yorumlar yapabilmektesiniz, sayenizde insanlar artık paylaşımcı olmak istemiyor.. birde bu kartviziti sadece dünya üzerinde yaptırmak isteyen kişi sizsiniz zaten başka kimse kalmadı 70 milyon insan içerisinde değil mi?

korayavci

🌱Yeni Üye🌱
Bu kartvizit te kullanılan malzeme buzlu pvc asetat madde olup üzerindeki baskıyı ancak serigraf baskıda alabilirsiniz normal ofset baskıda yaptıramazsınız