Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biraz kalabalık duruyor.Sadece bina dış görünümü değil de birkaç etkinlik fotoğrafı ile destekleseydiniz daha hoş dururdu.Fakat kullanılan renkler uyumlu.Emeğinize sağlık.
renkler uyumlu ve güzel. karışık da gözükmüyor. Keşke broşürünüzün iç tasarımını da yükleseydiniz. Vs yerine vb kullanırsanız ve "veleybol" yerine "voleybol" yazarsanız daha güzel olur bir de firma ismi istikbal olabilir ama siz yine de "istikbâl" yazın cümlelerinizde. "Gokart yerine de Go-kart yazarsanız daha doğru olur. Türkçe'yi yanlış kullanmamız halinde toplumu ne yönde etkilediğimizi unutmayalım.(go-kart kelimesini buna katmıyorum.) Kolay gelsin iyi çalışmalar.
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim sağolun. Haklısınız çok kalabalık, çok yoğun bir çalışma oldu benda farkındayım ama bu bilgileri de girmem gerekli. Müşterimin isteği bu şekilde. şimdi az biraz düzenlemeye çalıştım. İç kısmını da atıyorum.