Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

broşür çalışması

muammer koc

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar biraz karışık mı oldu bilmiyorum ama eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum lütfen... A4 ortadan ikiye katlanacak çalışma

bror.jpg

muhibbi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Biraz kalabalık duruyor.Sadece bina dış görünümü değil de birkaç etkinlik fotoğrafı ile destekleseydiniz daha hoş dururdu.Fakat kullanılan renkler uyumlu.Emeğinize sağlık.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
renkler uyumlu ve güzel. karışık da gözükmüyor. Keşke broşürünüzün iç tasarımını da yükleseydiniz. Vs yerine vb kullanırsanız ve "veleybol" yerine "voleybol" yazarsanız daha güzel olur bir de firma ismi istikbal olabilir ama siz yine de "istikbâl" yazın cümlelerinizde. "Gokart yerine de Go-kart yazarsanız daha doğru olur. Türkçe'yi yanlış kullanmamız halinde toplumu ne yönde etkilediğimizi unutmayalım.(go-kart kelimesini buna katmıyorum.) Kolay gelsin iyi çalışmalar.

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğinize sağlık. Fakat baştan bir çalışma yapmanızı öneririm. Biraz oynayarak düzeltme çok zor çünkü çok kalabalık bir çalışma. Kolay gelsin...

muammer koc

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim sağolun. Haklısınız çok kalabalık, çok yoğun bir çalışma oldu benda farkındayım ama bu bilgileri de girmem gerekli. Müşterimin isteği bu şekilde. şimdi az biraz düzenlemeye çalıştım. İç kısmını da atıyorum.

Yine değerli yorumlarınızı bekliyorum...

bror.jpg

brorarkac.jpg

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
İç kısım güzel, arka kapakta iyi, sadece kapakta görselleri eğik değilde düz koyarsan bence daha hoş olur.

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
üzerinde çalışılması gerek