Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Brosür katık gıda

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Dış sayfa

zRHsA.jpg

İç Sayfa

xBwlC.jpg

Zemini Kendim oluşturdum, yorumlarsanız sevinirim Arkadaşlar,,
Herkeze kolay gelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

CapitaL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iç sayfadaki plavın altındaki leziz et sotedir sanrım :) canım çekti kaymış o hafif sanki

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel olmuş bende buranın beylikdüzü şubesini hazırlamıştım ama isimleri değişti logoyuda az değiştik :)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
eline sağlık hoş duruyor.
düzeltmeleri yapıldı mı bilmiyorum ama "kuşbaşılı pide" bitişik yazılmış.
bir de "tl " leri elinden geldiğince dengeli yaparsan göze çok daha hoş görünecektir.

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle forum kuralları gereği iletişim bilgilerini kaldırmanız gerekiyor. Dış sayfa renk olarak uyumlu ama orta kısımdaki fontlar çok büyük durmuş. İç sayfada TL leri hepsi aynı ve orantılı değil. Orantılı olursa daha çok göze hitap edecektir. Resimlerin etrafındaki kontürler orantılı değil ve yine orantısız. İç kısımda sağ tarafta bulunan çorbanın etrafında kare gibi bişey dikkatimi çekti hafif görüyor. Pidenin çözünürlüğüde uygun değil sanırım. Yinede güzel, elinize sağlık. Biraz uğraşırsanız daha güzel olacağından eminim.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
* Forum kuralları ' na uygun bir şekilde görselinizi yükleyiniz.

Eğer ilk mesajınızı editliyemiyorsanız bu konunun içine forum kurallarına uygun bir şekilde mesaj atıp moderatör e bildir butonunu kullanarak report edin konunuzu görselleriniz hızlı bir şekilde ilk mesajınıza eklenecektir.

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
* Forum kuralları ' na uygun bir şekilde görselinizi yükleyiniz.

Eğer ilk mesajınızı editliyemiyorsanız bu konunun içine forum kurallarına uygun bir şekilde mesaj atıp moderatör e bildir butonunu kullanarak report edin konunuzu görselleriniz hızlı bir şekilde ilk mesajınıza eklenecektir.

Forum kurallarına uymayan kısmı neresi acaba cözünülürlüğümü iletişim bilgilerimi? , çalışma işyerinde olduğu için şuan düzeltemiyorum ama iletişim bilgilerini fululaştırmıştım diye hatırlıyorum eğer başka bir kuralı ihlal ettiysem lütfen açıklarmısınız, Teşekkürler, Şimdiden,,

Yorum yazan arkadaşlar, Teşekkür Ederim, Yazdıklarınızı dikkate alıp gerekli düzeltmeleri yapıcam, işi müşteriye ön çalışma olarak gönderdim. Resimlerin yerlerini ve ürün fiyat bilgilerini henüz almadım. Tekrar Teşekkürler değerli yorumlarınız için,,

Son düzenleme:

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Burada verdiğiniz bir iletişim bilgisi şirketi olumsuz yönden etkilerse başınız ağırır. Lütfen iletişim bilgilerini silerek yarın tekrar yüklemeye çalışınız. Başka bir kural ihlali yok.

İyi forumlar...

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Burada verdiğiniz bir iletişim bilgisi şirketi olumsuz yönden etkilerse başınız ağırır. Lütfen iletişim bilgilerini silerek yarın tekrar yüklemeye çalışınız. Başka bir kural ihlali yok.

İyi forumlar...

Teşekkür Ederim

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
bana ulaşabilirseniz daha iyi çekilmiş fotolarını size ulaştırabilirim
mesela şu akçaabat köfte daha iyi olabilirdi nacizhane fikrim

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğine sağlık..

Çok Teşekür Ederim

bana ulaşabilirseniz daha iyi çekilmiş fotolarını size ulaştırabilirim
mesela şu akçaabat köfte daha iyi olabilirdi nacizhane fikrim

İlginiz için Çok Teşekkürler, Resimler için nasıl ulaşabilirim size özel msj atamıyorum link mi verirsiniz acaba? Veya Açtığınız konulardan birinde mail adresinizi gördüm oraya mail adresimi de göndere bilirim, tabii izin verirseniz?

Son düzenleme:

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok Teşekür Ederim

İlginiz için Çok Teşekkürler, Resimler için nasıl ulaşabilirim size özel msj atamıyorum link mi verirsiniz acaba? Veya Açtığınız konulardan birinde mail adresinizi gördüm oraya mail adresimi de göndere bilirim, tabii izin verirseniz?

evet o mail adresimden bana mail atabilirsiniz :wink:

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
sade gösterişli çk hoş bi tasarm bence emeklerinize sağlk