Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Broşür Tasarım

Nuvera

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bir firma için hazırladığım broşürü sizlere sunup fikirlerinizi almak istedim
Logo bana ait değildir sadece broşür çalışması bana aittir,
baskı aşamasına gelince 4 yaprak ortadan zımbalı olucak
acdseeproprintjobpage1.jpg

acdseeproprintjobpage2.jpg

acdseeproprintjobpage3.jpg

acdseeproprintjobpage4.jpg

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kusura bakmayın, sadece çok kötü.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Sanırım baskı işi yapan bir firmaya hazırlıyorsunuz . Ben bu broşürü elime alsam firmayla çalışmayı düşünmem :) çok eksiği var çalışmanın, çok geliştirmen lazım. Çalışmanın biraz Göz okşaması lazım.

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
zemin gözü yoruyor, bu yüzden içeriği önemsenmeksizin, kötü bir görüntü vermiş. daha az yoğun açık bir ton sorunu giderebilir.
iç sayfalardaki beyaz kutu terine daha farklı bir şey kullanabilirsiniz. Fırçaları bir deneyin derim, yada iç içe geçmiş halkalarda bazen güzeldir.
bayrak desenli (muhtemelen iç sol sayfa) bölge deki renklerde çok sert olmuş.

Yaptığınız Flash / Broşür de sayfa bütünlüğü yok gibi duruyor: kapak çevrildikten sonraki sayfanın sol yarısında firma bilgisi , sağ yarısında ürünler var galiba. Bu plansız çalışılmış hissi verecektir. Önce boş seilde 2 A3 ü ortadan zımbalayıp, daha sonra el ile hangi sayfaya ne geleceğini eskiz olarak çizmenizi önerebilirim.

Bu çalışma RBG hazırlanmış olabilir, baskıya gittiğinde renk sorunu yaşamamanız için CMYK ile sayfa düzenine başlamınızı önerebilrim.

umarım az şey yazmışımdır, iyi çalışmalar :)

zzx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üstadım ellerine sağlık harika bir çalışma olmuş acaba hangi programları kullandın bu çalışmada lütfen bizlerle paylaşırmısın

Nuvera

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlarınız için teşekkür ederim
sil baştan birşeyler yapıp tekrardan yorumlarınızı istiyeceğim
teşekkürler

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Tasarım görsellik olarak zayıf bana kalırsa olmamış... renk seçimin yanlış baskı işi bi yapan firma daha renkli çalışırsan daha hoş olur emeğine sağlık...

Nuvera

🌱Yeni Üye🌱
Tasarım görsellik olarak zayıf bana kalırsa olmamış... renk seçimin yanlış baskı işi bi yapan firma daha renkli çalışırsan daha hoş olur emeğine sağlık...

Evet haklısın aslında, renk konusunda biraz sıkıntım var firma logosu laciverte yakın bir renk olduğu için benden daha çok o tonları kullanmamı istediler :(
ne yapsam şimdi bilemiyorum bazen yarımsaat sadece boş bir sayfaa bakıyorum aklıma birşey gelmiyor :)

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Evet haklısın aslında, renk konusunda biraz sıkıntım var firma logosu laciverte yakın bir renk olduğu için benden daha çok o tonları kullanmamı istediler :(
ne yapsam şimdi bilemiyorum bazen yarımsaat sadece boş bir sayfaa bakıyorum aklıma birşey gelmiyor :)

forumdan ve netten aramalar yap örnekleri incele ;) yardımı mutlaka olurr

Nuvera

🌱Yeni Üye🌱
Evet bazı örnekleri inceledim ama incelediklerimin çoğunda ki ortak özellik sanki çoğunun hep hazır templatelerin üzerine bilgileri yerleştirip; işte ben yaptım diye sunmuş gibime geldi. Bense herşeyi en baştan yapmayı seviyorum ama bu sefer belki bende ufak bi kaçamak yapabilirim :)

Bay.KLANSIZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Daha iyisini yapabileceğin ortada. Bence zemin üzerine çalışmalısın.Ayrıca kullanılan görsellere güzel çerçeveler yapabilirsin.

Emeğine sağlık