Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bu arkaplan nasıl yapılır

dekale

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadas ben ali sizlere bisey danısmak istiyorum bılen bu ıslerle ugrasan arkadaslar varsa yardımlarını beklıorum resimde arka plan nasıl yapılır acaba bu turde cok calısma var arastırdım ama bulamadım gercekten cok isime yarıcak bılen arkadaslardan yardımlarını beklıorum

Benzer konular

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadas ben ali sizlere bisey danısmak istiyorum bılen bu ıslerle ugrasan arkadaslar varsa yardımlarını beklıorum resimde arka plan nasıl yapılır acaba bu turde cok calısma var arastırdım ama bulamadım gercekten cok isime yarıcak bılen arkadaslardan yardımlarını beklıorum

photoshop bilgine kalmış kardeşim. fotoshop iyi biliyorsan arkadaki resimleri tek tek alıp renklerini oturtursun arkada gördüğün şekillerde çizgilerde brush'dır. brush yardımıylada şekilleri oluşturabilirsin. internetten örn : brush wallpaper diye arama yaparsanda birşeyler bulabilirsin.

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com

O tür bir arkaplan yapmak için bir çok resim kullanılır, dikkat ettiysen eğer, en arkada beton bir duvar, onun üstüne kağıt, onun üstünde tel örgü resmi falan var. Bunları değişik Blending Mode'larla ve farklı opaklık (opacity) değerleriyle oynayarak oluşturuyorsun. diğer resimler de (araba, tramvay, binalar vs) aynı şekilde, onların tek farkı "Hue Saturation" değerleriyle oynanmış olması.

İnternette "Swirl Brushes" "Grunge Brushes" "Splatter Brushes" gibi terimleri aratırsan çok şey bulabilirsin. Ayrıca "how to make a grunge wallpaper" diye aratırsan aynen bunun gibi tasarımların nasıl yapıldığını anlatan videolar bulabilirsin.