Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu bir isyan..

prograf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pro-graf.com
Ben bu işi 8 yıldır yapıyorum se nkimsinkib enim sadece su an 3 adet online referansımı istinaden konusabiliyosun sen beni tanıyormusun ben çalışmalarımın tamamını eklemişmiyim neyi biliyorsun artistleniyorsun burda sen !

Html novaymıs ezme sen kendine para bul önce kendi siteni aç .!

prograf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pro-graf.com
benim hakkımda hiçbir fikri olmayan şahsın ettiği lafa bak sinirden çatlıyorum yeminle !

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr
referanstan kastın ne internetten indirip editlediğin diğer temalar mı öyle herkesin referansı var indir indir yayınla ben yaptım diye :)

prograf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pro-graf.com
anca zırlarsın zaten, para verip aldığım siteleri müşteriye beğendirip pazarlamak senin yapabilceğin bir iş değil zaten !

ben hep pazarlar hem tasarlar satarım , internetten satın alınan temalarım odluğu gibi kendi şablonlarım da bulunmakta,sazan gibi atlamak senin huyu heralde nickten belli ..klavyeye oturupdamı yazdn bunicki.

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr
anca zırlarsın zaten, para verip aldığım siteleri müşteriye beğendirip pazarlamak senin yapabilceğin bir iş değil zaten !

ben hep pazarlar hem tasarlar satarım , internetten satın alınan temalarım odluğu gibi kendi şablonlarım da bulunmakta,sazan gibi atlamak senin huyu heralde nickten belli ..klavyeye oturupdamı yazdn bunicki.

kesinlikle katılıyorum para veripte tasarım almam ben bizzat kendim hazırlarım bana göre değil. Çünkü özgün tasarımlar hazırlarım. ÖZGÜN ?? :D

prograf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pro-graf.com
hala kafan basmıyor,

müşteri ne isterse onu hazırlarım ben parasıyşla değil mi ? haydi işine git...

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr
Kafam senin gibi kişilerin kendilerine nasıl olupta web designer kimliği verebildikleri??

Anlattığınız kişilerden bir farkınız yok onlar hiç değilse paintte de olsa bir şeyler çiziyor hatta onlar sizden bir adım önde bile olabilir.

Kendinizi geliştirip işinizi iyi bir şekilde yapıp müşteri menuniyeti sağlayarak yüksek referanslar edinerek özgün çalışmalar için bulunmak olmalı.

İş hayatı dediğiniz bu alana girebilmek için önce biraz bu işleri öğrenmeniz gerek. Sizin işleri görünce pes dedirtecek noktaya geliyor insan işi bilen bir kişi olarak. Bahsettiğiniz yüksek maliyetli işleri alabilmenizde bu işteki bilgi birikim ve becerinizze bağlı olarak yükselecektir. Yine buna bağlı olarakta müşteri bulma çabasına girmeyeceksiniz.

Polemik olsun istemezdim ama bazen gerçekten insanın isyan edesi geliyor başlıktaki gibi...

prograf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pro-graf.com
hala nerelerdesn kafan kendi düşüncelerinden bir adım öne gidemiyor...

hala anlamıyorsun yaptğm işler temp bunu ben söyledim zaten müşteri bunları istedi bunlar yapıldı 8 yıldır bu işteyim daha nice çalışmalarım var yayında olmayan benibilmiyorsun u yüzden konuşma dedikce hala kendince haklı çıkmaya çalşyorsun..

o yüzden boş laflar edineceğine beni tanı önce. ;)

ben bu işin hem okul hemde kurs eğitimini aldım ben yaptığım işlerde başarılı olmsam bu büyük firmalarla çalışmamm bile.

ben liseden mezun olupta sağda solda küçük yerlere site yapan biri değilim. !

dahada uzatma kötü yerlere gidecek sabrm taşıyor. !

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr
anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az...demiş atalar dana ne diyim uzatmaya gerek yok bencede...