Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu Çalışmalar Nasıl yapılıyor

Jolls

🌱Yeni Üye🌱
değerli arkadaşlarım ben orta eviyede photoshop kullanıyorum fakat şmdilerde grafik alanına yönelmek istiyorum 4 tane resim attım bu resimleri photoshopla yuapmak pekde mümkün değil gibi duruyor bunları hangi programla yapabilirim yardımcı olur musunuz?

merry_christmas.jpg

vector1.gif

sound_wave.jpg

tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum ama isstediğim şey şekilde gibi değişik oklar karmaşık şekiller işte . . .

no mail :)

Son düzenleme:

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
Jolls öncelikle mail adresi yerine sitedeki dersleri biraz gezersen benzer tasarımların yapımlarını görürsün ondan sonrası senin hayal gücüne kalmış ...

Jolls

🌱Yeni Üye🌱
siteyi araştırıyorum zaten 2 gündür fakat hala anlamış değilim logo çalışmalarına falan baktım benim aradığım şeyler ama hangi programlar sayesinde yapıldığını öğrensem dediğin gibi çalışma videolarına fln bakabilirim

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
bunları photoshopta yapmak mümkün degilse hangi programda yapıcaksın;)))))))
kendine brush bul.bulamazsan otur kendin çiz.kolay gelsin

Jolls

🌱Yeni Üye🌱
ya bunlar renkler şekiiler flan ben daha farklı bişeyde olduğunu düşünüyodum yinede sağolun ama ben yinede tam çözüm bulamadım ...

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
En başta 3 tane resim illustartor yada corel en son resim ise photoshop yapmış gibi geliyor istediğiniz gibi yapabilirisniz yine hayal gücü size kalmış

Jolls

🌱Yeni Üye🌱
saolun arkadaşlar graphblues dostm en çok sana saol çok yardımcı oldun hmen indirelim =)

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
rica ederim jolls :) kolay gelsin