Cevabınızı hiç beğendim , kimsenin de beğeneceğini hiç sanmıyorum...
Daha cümleyi bile kurmayı beceremiyorsunuz ki, sorunuzdaki yazım hatalarına bakınız...
" Bu forumun amacı birşeyler öğrenebilmekse ben de öğrenmeye çalışıyorum işte. "
Çok tuhaf geldi
Forum birşeyler mi öğrenmek istiyor sizden...:rofl:
' Maniplasyon üzere eksikleriniz varmış,görüldüğü üzereymiş '
Maniplasyon dışında bence çok eksiğiniz olduğu da bir kesinlik...
"Fotoğraf konusunda oldukça bilgiliymişsiniz"
Ben Fotoğrafçıyım, bilgiliyim bile demiyorum kimseye hergün bir yenilik ortaya çıkıyor ve birşeyler öğreniyoruz...Acaba bilginiz ölçülebilir mi, bizimkinden fazla mı ?
" Arkadaşım cevaplamış fotoğrafı netleştirmeyi "
Arkadaşım, dijital fotoğraf makinelerinde keskinlik özelliğinin bulunduğunu, çekerken fotoğrafın keskin çıkarmak için keskinliği ayarlayabileceğinizi işaret etmiş...
Arkadaşım dijital fotoğraf makinelerinde olan özelliği işaret etmiş, siz eğer ki şöyle sormuş olsaydınız sorunuzu...:
Arkadaşlar, ben dijital fotoğraf makinesinde keskin(net,sharpenlı) resimler çekiyorum...Fakat bilmediğim konu aşağıdaki resimler gibi photoshopta nasıl keskin resimler ortaya atabilirim...?
Bu soru olmuş olsa idi , eminim doğru cevabı alırdınız...Siz dijital fotoğraf makinesinde çekim bilginizi yazmamışsınız ve arkadaş da dijital fotoğraf makinelerinde nasıl keskin resimler çekildiğini açıklamış...
Bu forum bildiğiniz diğer forumlardan farklıdır...Yardımsever Bir Forumda Bulunmaktasınız...
:handshake: