Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu Güzellik Son Bulacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
ben güzele güzel derim. hoş çalışma olmuş eline ve emeğine sağlık.

edit: eleştiren arkadaşlar ellerini vijdanlarına koyup eleştirlerse bence daha makul olur.
ve eleştiri yapılıyorsa nedenini yazılması bence de gerekli. kınıyorum.

Destegin ve Yorumun için Çok Teşekkür ederim.:)
Tasarım göremiyorum demişti bu eleştiri için tasarımdan ne anladıgını ve bu yüzden tasarım göremedim demesi lazım.Çocuk filmi afişi nerden çıktı bunu sölemesi lazım ama cewap yok.

grafomer

🌱Yeni Üye🌱
evet bende aynı seyi söyleyecektim "bu keyfi sona erdirecek" yazısını kaldırsan bence çok daha iyi olacak o zaman tam bir anlam kazanmıs olur bence onun haricinde harika bir iş çıkartmışsın gerçekten hayran kaldım ve bu çalışmayı nasıl yaptını çokta merak ediyorum dogrusu sanırım eskiz çizip üstünden boyamışsın biraz açıklarsan sevinirim yarışmada başarılar dilerim

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Yorumun için çok teşekkür ederim :) Alew resmini dedigin gibi yaptım ama baya bi efekt kullandım, balık resmi yan profildendi onada distort efektleri kullandım arkaplanda ki fazla görünmeyen bulutları fırçalarla yaptım,en alttaki su hazır bir fotografı dekupe ettim ve diger bi su fotografındanda efektlerle girdabı oluşturdum, "ısınma" yazısıda malum wawe ve fırçalarla hafif silerek :) Yazarken yoruldum yaparken yorulmadım :D

grafomer

🌱Yeni Üye🌱
hehehe gerçekten baya uzun bi açıklama oldu çok tsk ederim

yubi38

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma ellerine sağlık ama birşeye takılmadan geçemeyeceğim ya alttaki deniz efektini azalt yada ateş efektini çoğalt. birde daha rengarenk bi balık bulsan dahada etkileyici olacak... yinede ellerine sağlık emegin güzeli kötüsü olmaz

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Çok Teşekkür Ederim :) Ya çalışma jpeg oldugu için biraz soluk görünüyor normalde kontrastları iyi yani oldukça net görünüyor.Balıgın rengi iyi ama biraz daha canlı bi kırmızı olsa daha iyi dururdu haklısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...