Aynada nedense çeket gözüküyor ama saksıdaki çiçek cekete çok yakın olmasına rağmen aynada gözükmüyor.
Aynanın persvektifini çözemedim
sandalyenin aykları havada, uyuması gereken Gökhan Yilmaz.
Kapının menteşeleri olmaması gereken bir yerde dış tarafta, ayrıca kapının üst kısmındaki ahşap fazla uzun.
ne göz varmış sizlerdede maşallah
Grafiker dediğin ayrıntıyı görecek, mantıksızlığı görecek, hatta mantıksız bir şeyin mantığını ortaya koyabilecek
sagdaki pencerenin alt pervazi digerine gore daha ince sanki..
Daha dikkatli baktim da pencere birbirinden baya farkli alt taraf ust taraf.. Perdenin asildigi yer..
Aynada nedense çeket gözüküyor ama saksıdaki çiçek cekete çok yakın olmasına rağmen aynada gözükmüyor.
ayna daha önde kalmış
Aynanın persvektifini çözemedim
,Bu resimdeki hatayı sormuyor bana göre,yanlışı soruyor
En büyük yanlış bence, sandalyede oturan hımbıl adam..
-Ekmek arası yapıp yemeyen bir üşengeç,şarabı öylece duruyor umarsızın,hem klasik hemde elektro gitarı olan ama o simpsonlar gibi tv başından ayrılamıyor..Üstelik içine girmiş ekranın.
-Belliki hiç arkadaşı yok, saç sakal karışmış ve her şeyden bir tane var bir ikincisine enerjisi yetmez bunun,kimseyide beklemiyor,akşama sevgilisiyle plan belliki hiç aklına gelmemiş;tabii onu öldürmediyse..
-Ama Allah var evi güzel bir yerde ve biraz düzenlemeyle adama benzer;aynı şeyi jönümüz için diyemiyorum ondan geçmiş artık..
-Zaten evin ölü havası ve adamın tarzı beni buralara sürükledi, yoksa bende hata aramak isterdim,benim en büyük yanlışım bu adama takılmak oldu
yazılanlar haricinde oturduğu sandalyenin ayaklarında perspektif sorun var gibi
iki pencere arasındaki tabloyu niye ortalamamış,bize gıcığımı var bu adamın
Tüm söylenenlere ek olarak;
*Televizyon sehpasının üç ayağı olmasında bir sorun yok ama üç ayağının da bu şekilde görünür olmasında bir sıkıntı var sanırım.
*Duvarda ki aynada, ceketin yanında ki çerçevenin yansıma biçimi hatalı.Çerçeve ceket ile dik değil paralel asılmış durumda.
*Adam sol kolu ile gitara yaslamış gibi görünüyor ama gitarın o kısmı adamın sol bacağına değmemiş.
*Eşyaların oluşturduğu gölgeleri esas alarak düşünürsek odayı aydınlatan ışığın hiçbir izi yok
*Ceketin kendisi ile aynada ki görüntüsü arasında bariz bir renk farkı olması
*Belki biraz abartmış olacağım ama yerdeki gitarın yarısı nerede?
Güzel bir paylaşım olmuş.
İyi eğlenceler.
sağ pencerenin önündeki ayaklı lamba değilmi eğer o ayaklı lamba ise lambanın üst şapka kısmı ters tavanımı aydınlatıyo o anlamadım.
adamın sağ bacağı sağa doğru çok dönük adam sakatmı yoksa.
Dolaylı aydınlatma sağlayan "Lambader" olduğunu düşünmüştüm. (Halâ öyle düşünüyorum.)sağ pencerenin önündeki ayaklı lamba değilmi eğer o ayaklı lamba ise lambanın üst şapka kısmı ters tavanımı aydınlatıyo o anlamadım.
sağ pencerenin önündeki ayaklı lamba değilmi eğer o ayaklı lamba ise lambanın üst şapka kısmı ters tavanımı aydınlatıyo o anlamadım.
-Tavan çok mu yüksek??
-Kapının yanındaki ceketle aynaya yansıyan ceket aynı bile değil, aynaya yansırken form değiştirmiş heralde
-Pencerenin dışa bakması gereken kısım içeri bakıyor gibi geldi bir de bana.
-Adamın pantolonunda sağ paçasında bi sorun olduğu çok açık, pantolon katılaşmış gibi duruyo, üstelik kot pantolonda kat izi olmaz
ayak numarası da çok küçük hatta sanırım sağ ayak sol ayaktan daha küçük
-Ayrıca o sehpa o monitörü nasıl taşıyor??
Bu kadar
::rofl: harika abartmışsın :handshake: kutlarım bozuk düzendeki garip giyinen adamlara verilen isme kısaca paçoz deniyor ya, işde bu adamda öyle bişey, ayakkabı numarasında bi sorun yok gibi ama ayakkabı bağsı en altdan bağlanmış , heralde ipi yetmedi
Ama diğerleri doğru değil mi yani şimdi?