Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu resimde yanlış olan nelerdir?

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Daha dikkatli baktim da pencere birbirinden baya farkli alt taraf ust taraf.. Perdenin asildigi yer..

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Aynada nedense çeket gözüküyor ama saksıdaki çiçek cekete çok yakın olmasına rağmen aynada gözükmüyor.

Aynanın persvektifini çözemedim:)

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu resimdeki hatayı sormuyor bana göre,yanlışı soruyor :D
En büyük yanlış bence, sandalyede oturan hımbıl adam..
-Ekmek arası yapıp yemeyen bir üşengeç,şarabı öylece duruyor umarsızın,hem klasik hemde elektro gitarı olan ama o simpsonlar gibi tv başından ayrılamıyor..Üstelik içine girmiş ekranın.
-Belliki hiç arkadaşı yok, saç sakal karışmış ve her şeyden bir tane var bir ikincisine enerjisi yetmez bunun,kimseyide beklemiyor,akşama sevgilisiyle plan belliki hiç aklına gelmemiş;tabii onu öldürmediyse..
-Ama Allah var evi güzel bir yerde ve biraz düzenlemeyle adama benzer;aynı şeyi jönümüz için diyemiyorum ondan geçmiş artık.. :D

-Zaten evin ölü havası ve adamın tarzı beni buralara sürükledi, yoksa bende hata aramak isterdim,benim en büyük yanlışım bu adama takılmak oldu :D

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
yazılanlar haricinde oturduğu sandalyenin ayaklarında perspektif sorun var gibi

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
sandalyenin aykları havada, uyuması gereken Gökhan Yilmaz.

sandalyenin ayak uçlarındaki gölgeyi yeni fark ettim, haklısınız :) orda bi sandalye varmış :angel:

Kapının menteşeleri olmaması gereken bir yerde dış tarafta, ayrıca kapının üst kısmındaki ahşap fazla uzun.

kapı uzmanı gibi konuştunuz, menteşenin yeri yanlış, üst doğrama uzun :)

ne göz varmış sizlerdede maşallah

Grafiker dediğin ayrıntıyı görecek, mantıksızlığı görecek, hatta mantıksız bir şeyin mantığını ortaya koyabilecek :D

kaç yüztane hata var neler var, ben gördüğümde çok şaşırmıştım :) resim bizimle oyun oynuyor :sweating: bariz hataları buldunuz efoja :) biraz zaman geçsin detayları görünce sizde şaşıracaksınız :) aaaa ooooo nasıl göremedim, nasıl olur gibi efektler yapıcaksınız :rofl:

sagdaki pencerenin alt pervazi digerine gore daha ince sanki..

evet banada öyle geldi ama ince olan tarafın camı açık ondan kaynaklanıyor olabilir, hamburger ekmeyine sosisli koymak gibi bi hata bu, :) daha açık hatalar çok

Daha dikkatli baktim da pencere birbirinden baya farkli alt taraf ust taraf.. Perdenin asildigi yer..

Aynada nedense çeket gözüküyor ama saksıdaki çiçek cekete çok yakın olmasına rağmen aynada gözükmüyor.

ayna daha önde kalmış :)

Aynanın persvektifini çözemedim:)

Bu resimdeki hatayı sormuyor bana göre,yanlışı soruyor :D
En büyük yanlış bence, sandalyede oturan hımbıl adam..
-Ekmek arası yapıp yemeyen bir üşengeç,şarabı öylece duruyor umarsızın,hem klasik hemde elektro gitarı olan ama o simpsonlar gibi tv başından ayrılamıyor..Üstelik içine girmiş ekranın.
-Belliki hiç arkadaşı yok, saç sakal karışmış ve her şeyden bir tane var bir ikincisine enerjisi yetmez bunun,kimseyide beklemiyor,akşama sevgilisiyle plan belliki hiç aklına gelmemiş;tabii onu öldürmediyse..
-Ama Allah var evi güzel bir yerde ve biraz düzenlemeyle adama benzer;aynı şeyi jönümüz için diyemiyorum ondan geçmiş artık.. :D

-Zaten evin ölü havası ve adamın tarzı beni buralara sürükledi, yoksa bende hata aramak isterdim,benim en büyük yanlışım bu adama takılmak oldu :D
,

ne istiyorsun adamdan :)

yazılanlar haricinde oturduğu sandalyenin ayaklarında perspektif sorun var gibi

evet sandalyede açıklanamayan bir sorun var, bu konuda tam bir bilsel açıklama yapabilecek biri çıkarsa iyi olur, dikkatli bakınca aslında orda 2 sandalye bile olabilir :)

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
iki pencere arasındaki tabloyu niye ortalamamış,bize gıcığımı var bu adamın :D

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tablo diyorum yahu,duvarın ortasında değil :D

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Tüm söylenenlere ek olarak;

*Televizyon sehpasının üç ayağı olmasında bir sorun yok ama üç ayağının da bu şekilde görünür olmasında bir sıkıntı var sanırım.
*Duvarda ki aynada, ceketin yanında ki çerçevenin yansıma biçimi hatalı.Çerçeve ceket ile dik değil paralel asılmış durumda.
*Adam sol kolu ile gitara yaslamış gibi görünüyor ama gitarın o kısmı adamın sol bacağına değmemiş.
*Eşyaların oluşturduğu gölgeleri esas alarak düşünürsek odayı aydınlatan ışığın hiçbir izi yok
*Ceketin kendisi ile aynada ki görüntüsü arasında bariz bir renk farkı olması
*Belki biraz abartmış olacağım ama yerdeki gitarın yarısı nerede? :)

Güzel bir paylaşım olmuş.
İyi eğlenceler.

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
sağ pencerenin önündeki ayaklı lamba değilmi eğer o ayaklı lamba ise lambanın üst şapka kısmı ters tavanımı aydınlatıyo o anlamadım.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Tüm söylenenlere ek olarak;

*Televizyon sehpasının üç ayağı olmasında bir sorun yok ama üç ayağının da bu şekilde görünür olmasında bir sıkıntı var sanırım.
*Duvarda ki aynada, ceketin yanında ki çerçevenin yansıma biçimi hatalı.Çerçeve ceket ile dik değil paralel asılmış durumda.
*Adam sol kolu ile gitara yaslamış gibi görünüyor ama gitarın o kısmı adamın sol bacağına değmemiş.
*Eşyaların oluşturduğu gölgeleri esas alarak düşünürsek odayı aydınlatan ışığın hiçbir izi yok
*Ceketin kendisi ile aynada ki görüntüsü arasında bariz bir renk farkı olması
*Belki biraz abartmış olacağım ama yerdeki gitarın yarısı nerede? :)

Güzel bir paylaşım olmuş.
İyi eğlenceler.

:alkis::alkis:

sağ pencerenin önündeki ayaklı lamba değilmi eğer o ayaklı lamba ise lambanın üst şapka kısmı ters tavanımı aydınlatıyo o anlamadım.

:alkis::alkis:

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
adamın sağ bacağı sağa doğru çok dönük adam sakatmı yoksa.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Dolaylı aydınlatma sağlayan "Lambader" olduğunu düşünmüştüm. (Halâ öyle düşünüyorum.) :)

TV gibi görünen nesne mönitör olabilir diye aklımdan geçmişti ama, arka taraftaki siyahlık çiçekle karışmış olduğundan, onun kablo mu gölge mi olduğuna karar veremedim. Çünkü diğer kablo beyaz, o siyah. Monitörlerde iki kablo olur ama (genellikle) aynı renktedir.

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
-Tavan çok mu yüksek?? :D
-Kapının yanındaki ceketle aynaya yansıyan ceket aynı bile değil, aynaya yansırken form değiştirmiş heralde :D
-Pencerenin dışa bakması gereken kısım içeri bakıyor gibi geldi bir de bana.
-Adamın pantolonunda sağ paçasında bi sorun olduğu çok açık, pantolon katılaşmış gibi duruyo, üstelik kot pantolonda kat izi olmaz :D
ayak numarası da çok küçük hatta sanırım sağ ayak sol ayaktan daha küçük :D
-Ayrıca o sehpa o monitörü nasıl taşıyor?? :D
Bu kadar :D

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com

:alkis::alkis: o model için doğru tahmin :emo1:

-Tavan çok mu yüksek?? :D
-Kapının yanındaki ceketle aynaya yansıyan ceket aynı bile değil, aynaya yansırken form değiştirmiş heralde :D
-Pencerenin dışa bakması gereken kısım içeri bakıyor gibi geldi bir de bana.
-Adamın pantolonunda sağ paçasında bi sorun olduğu çok açık, pantolon katılaşmış gibi duruyo, üstelik kot pantolonda kat izi olmaz :D
ayak numarası da çok küçük hatta sanırım sağ ayak sol ayaktan daha küçük :D
-Ayrıca o sehpa o monitörü nasıl taşıyor?? :D
Bu kadar :D

::rofl: harika abartmışsın :handshake: kutlarım :) bozuk düzendeki garip giyinen adamlara verilen isme kısaca paçoz deniyor ya, işde bu adamda öyle bişey, ayakkabı numarasında bi sorun yok gibi ama ayakkabı bağsı en altdan bağlanmış , heralde ipi yetmedi :)

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
::rofl: harika abartmışsın :handshake: kutlarım :) bozuk düzendeki garip giyinen adamlara verilen isme kısaca paçoz deniyor ya, işde bu adamda öyle bişey, ayakkabı numarasında bi sorun yok gibi ama ayakkabı bağsı en altdan bağlanmış , heralde ipi yetmedi :)

:D Ama diğerleri doğru değil mi yani şimdi?