Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu resimde yanlış olan nelerdir?

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
lambanın anahtarı duvara neredeyse yerde monte edilmiş :p
Kullanmak epey kolay olurdu herhalde :D
Ayağıyla açıp kapıyordur kesin :D :D :D

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
hatalar yavaş yavaş ortaya çıkınca sen bile inanamicaksın :emo1:doğru bildiğin nesnelerde şüpheye düşebilirsin :smile:

Yakın zamanda açıklarsınız umarım hepsini. Yoksa çatlıcaz burda :D
Şaşı bakınca falan da bişiyler çıkıyo mu acaba, ben denicem :D:D

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
lambanın anahtarı duvara neredeyse yerde monte edilmiş :p
Kullanmak epey kolay olurdu herhalde :D
Ayağıyla açıp kapıyordur kesin :D :D :D

:alkis:

Yakın zamanda açıklarsınız umarım hepsini. Yoksa çatlıcaz burda :D
Şaşı bakınca falan da bişiyler çıkıyo mu acaba, ben denicem :D:D

bende hepsini bilmiyorum o kadar çokki, siz söyleyince aklıma geliyor, ayrıca karanlıkda mor ışık altında bakarsan daha etkili oluyormuş, :angel:

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Sağdaki çiçeğin altında çiçek saksısı yok, askılık altı var :D Ben bunu görebildim :p

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
gündüz olmasına rağmen monitorden cok fazla ısık yayılıyor :D

.beetlejuice.

🌱Yeni Üye🌱
benim gözüme mi öyle göründü bilmiyorum ama adamın ayakkabı bağı sanki ters bağlanmış normalde yukarıda olur burda aşağıda gibi duruyor :S

postaki

👑Efsanevi Grafiker👑
Vallaha o kadar ince ayrıntıları bilemem arkadaşlar ama sağ pencere açık olmasına rağmen nedense sol pencerin tülleri havalanmış :D bana kalırsa ufuk çizgisinden sonraki en büyük hata bu.
gerisi teferruat.

Mesela gitarın telefona bağlı olmasına kanıtın yok çünkü arada kablo nereye gidiyor görünmüyor.
Ya da televizyonun durduğu sehpanın dördüncü ayağı bu açıdan bakıldığında görünmeyebilir.

benden bu kadar :D

Son düzenleme:

bir_sen

Acemi Tasarımcı
Neyi tartışıyoruz arkadaşlar bu resmi yapan adamların düşüncesi açıkca ortada insanları küçük görüyorlar resim baştan başa yanlış doğru olan birşey koymamışlarki şu dogru yada şu yanlış diyebileceğimiz birşeyok ben şurası dogru dedim öbür kardeşimiz baktı yok yanlış dedi ve diğer kardeşimiz adamın ayagı montaj dedi ö bür kardeşimizde yok montaj değil ben ondan çok döneriyorum dalgınlık hali dedi. ne bu resimde dogru diyebileceğimiz birşey var nede yanlış diyebileceğimiz birşey var bu tip yapılar insanları kendi içinde şüpeye düşürür ve buda çok kötü birşeydir herşeyden şüper duyarsınız. bunlar dalga geçmekten başka birşey değildir. Saygılar

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Sağdaki çiçeğin altında çiçek saksısı yok, askılık altı var :D Ben bunu görebildim :p

çiçek saksısı da koymasalarmış havada durucakmış :)

benim gözüme mi öyle göründü bilmiyorum ama adamın ayakkabı bağı sanki ters bağlanmış normalde yukarıda olur burda aşağıda gibi duruyor :S

evet bu benimde daha önce dikkatimi çekmişti, japonya sitesinde, bütün çekik gözlüler bu ayakkabıyı tartışıyordu, böyle pis adam olurmu, bu ne düzensizliktir diye adama çok içten sempati duyuyorlar :)

ispatla :emo1:

Hatta ik bacak da montaj

ikisinide ispatlarmısın agirbasali; :rofl: adamcağızın bacaklarına iftira atmayın yazıktır :) belki bir küçüklükten kalma rahatsızlığı var,

Vallaha o kadar ince ayrıntıları bilemem arkadaşlar ama sağ pencere açık olmasına rağmen nedense sol pencerin tülleri havalanmış :D bana kalırsa ufuk çizgisinden sonraki en büyük hata bu.
gerisi teferruat.

Mesela gitarın telefona bağlı olmasına kanıtın yok çünkü arada kablo nereye gidiyor görünmüyor.
Ya da televizyonun durduğu sehpanın dördüncü ayağı bu açıdan bakıldığında görünmeyebilir.

benden bu kadar :D

Teşşekürler yorumun için, sosisli hamburgerden sonra bu hata da söylenmişti :rofl:

gitar ve telefon kablosu bütün değil arada masa var demişsin, ama gitar kablosu 4mm, elektrik kablosu, içinde bakır sargı olduğu için telefon kablosundan daha kalın olur, oysaki telefon kablosu 2mm kablodur, resimdeki kablo telefonla bütün gibi duryor, eğer öyle değilse, o zaman kullanılan kablo yanlış olmalı :)

Neyi tartışıyoruz arkadaşlar bu resmi yapan adamların düşüncesi açıkca ortada insanları küçük görüyorlar resim baştan başa yanlış doğru olan birşey koymamışlarki şu dogru yada şu yanlış diyebileceğimiz birşeyok ben şurası dogru dedim öbür kardeşimiz baktı yok yanlış dedi ve diğer kardeşimiz adamın ayagı montaj dedi öbür kardeşimizde yok montaj değil ben ondan çok döneriyorum dalgınlık hali dedi. ne bu resimde dogru diyebileceğimiz birşey var nede yanlış diyebileceğimiz birşey var bu tip yapılar insanları kendi içinde şüpeye düşürür ve buda çok kötü birşeydir herşeyden şüper duyarsınız. bunlar dalga geçmekten başka birşey değildir. Saygılar

Yorumunuz için tşkler ''bir_sen'' foruma kayıt olduktan sonra ilk buraya yorum yaptığınız için ayrıca tşk ediyorum :) amaç resim üzerindeki yanlışları bulmak, buna piskolojide dikkat geliştirme, dikkati bir yerde toplama deniyormuş, yani bunun şüpheye düşmek ile yada çok kötü bişey olduğunu düşünmenize gerek yok,endişe etmeyin bizararı dokumaz, cekinmeden yanlışları bulabilirsiniz, kimse sizi küçük göremez, kendinizle şüpheye düşüceğinizi sanmıyorum :) biz sadece dünyadaki diğer sitelerin yaptığı gibi sadece yanlışları buluyoruz, şu ana kadar hamburger ekmeyinin içindeki sosli hatasını bularak kimsenin hayatı çok kötü olmadı, :emo1: yorum yaptığınız için size tşk ederim, kedi düşüncenizi bizimle paylaştınız, sizinle aynı biçimde düşünen insanlarda vardır tabi, ben tam olarak ne anlatmaya çalıştığınızı anlıyamadım ama gazeteler bilmecelerle dolu, ben 10 yaşından itibaren resimdeki 7 farkı bul oyunları oynayarak büyüdüm :) bende çok vahim bir hasar bırakmadı, ayrıca dünyanın en iyi , gelmiş geçmiş en büyük sanatçıların resimlerine bakın;

Pablo Picasso
Raphael
Van gogh
Michelangelo
Leonardo Da Vinci
Salvador Dali

Bu kişilerinde resimlerine bakınca normal olmayan bir çok şey var, tek bir resimlerine 1 saat tabloya bakılarak çözülmeye çlışılıyor, yani ben tam olarak hangi konuda endişe ettiğinizi merak ettim, sonuçta burda, DNA ve Gen lerle oynanmamış, adamın bacağı yamuk çizilmiş :) gerçekten çok kötü şeyler keşke sadece bu resim olsa :)

aslında bir konuda size katılıyorum, mesela ''Van gogh'' anlamlı resim yapmakdan, akıl sağlığı bozulmuş diye söyleniyor, adamcağız kulağını kesmiş, çıldırmış, ama resimlerine bakanlara bişey olduğunu ben duymadım :)

Son düzenleme:

yarali_tutsak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adamın arkasındaki kitaplıktaki birşey şişeyi ikiye bölmüş sanki

Irmak:)

🌟Usta Tasarımcı🌟
gölgeler hep farklı yerlere yansımış örneğin adamın orutduğu sandalye ile kapının oradaki sandalye gibi...

yldrmselma

🌱Yeni Üye🌱
bulunanlar dışında lamba havada, yerdeki elektro gitarda havada

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
soldaki çiçegin sapı sandalyenin yaslanacak kısmı.....birleştirmişler orayı. baktım yorumları tek tek okudum acaba söyleyen varmı diye ya ben yanlış gördüm yada kimse görmedi

nihal-mavim

🌱Yeni Üye🌱
ayna yan duruyor fakat kapı ve ceketi gösteriyor yanlış bir gösteriş aynanın yüzeyindeki resim o olmamalı simetrik olarak yanlış yöne bakıyor, şarap şişesine gelince şişe dibini bulmuş zaten dibinde azda olsa kırmızı şarap var, resim çok karışık yanlışları çok ama onları seçebilmek baya bi vaktimi alacağı için benden bu kadar