Herkese iyi günler Photoshopta alttaki resimdeki gibi efekt nasıl yapabilirim ?
R RuZzGaRr 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 2 Eki 2011 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 31 Ağu 2013 #1 Herkese iyi günler Photoshopta alttaki resimdeki gibi efekt nasıl yapabilirim ?
futurist ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 20 Ara 2012 Mesajlar 179 Tepkime puanı 0 31 Ağu 2013 #2 evde çalıştım ama yapamadım. bence filtrelerden değil image/adjustment kısmındaki bölümden yapmıştır kimse. bende merak ettim
evde çalıştım ama yapamadım. bence filtrelerden değil image/adjustment kısmındaki bölümden yapmıştır kimse. bende merak ettim
O ODUgul 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 23 May 2013 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 31 Ağu 2013 #3 curvesten, beyazları arttır. Layerin üzerine brightness & contrast ver. Britness ı arttır ve kontrastıda arttır. Yakın sonuç elde edersin.
curvesten, beyazları arttır. Layerin üzerine brightness & contrast ver. Britness ı arttır ve kontrastıda arttır. Yakın sonuç elde edersin.
R RuZzGaRr 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 2 Eki 2011 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 31 Ağu 2013 #4 ODUgul' Alıntı: curvesten, beyazları arttır. Layerin üzerine brightness & contrast ver. Britness ı arttır ve kontrastıda arttır. Yakın sonuç elde edersin. Genişletmek için tıkla ... Hocam denedim ama istediğim sonucu alamadım tam
ODUgul' Alıntı: curvesten, beyazları arttır. Layerin üzerine brightness & contrast ver. Britness ı arttır ve kontrastıda arttır. Yakın sonuç elde edersin. Genişletmek için tıkla ... Hocam denedim ama istediğim sonucu alamadım tam