arkadaşlar resimdeki yazı tipinin adı nedir
Mehmet ÖZER 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Ağu 2010 Mesajlar 47 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.mehmetozer.com 2 Tem 2011 #1 arkadaşlar resimdeki yazı tipinin adı nedir
mesajali 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Haz 2009 Mesajlar 2,702 Tepkime puanı 84 2 Tem 2011 #2 Mehmet ÖZER' Alıntı: arkadaşlar resimdeki yazı tipinin adı nedir Genişletmek için tıkla ... monotype yazı tiplerine bak
Mehmet ÖZER' Alıntı: arkadaşlar resimdeki yazı tipinin adı nedir Genişletmek için tıkla ... monotype yazı tiplerine bak
Mehmet ÖZER 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Ağu 2010 Mesajlar 47 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.mehmetozer.com 2 Tem 2011 #3 mesajali' Alıntı: monotype yazı tiplerine bak Genişletmek için tıkla ... Bu yazı genelde devlet dairelerince kullanılıyor monotypeye baktım yok içinde malesef.
mesajali' Alıntı: monotype yazı tiplerine bak Genişletmek için tıkla ... Bu yazı genelde devlet dairelerince kullanılıyor monotypeye baktım yok içinde malesef.
grafikseli 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Mar 2010 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 2 Tem 2011 #4 verdana ya bak ama çok küçük görsel arial e de benziyor
Mehmet ÖZER 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Ağu 2010 Mesajlar 47 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.mehmetozer.com 2 Tem 2011 #5 grafikseli' Alıntı: verdana ya bak ama çok küçük görsel arial e de benziyor Genişletmek için tıkla ... Malesef onlarda değil
grafikseli' Alıntı: verdana ya bak ama çok küçük görsel arial e de benziyor Genişletmek için tıkla ... Malesef onlarda değil
grafikseli 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Mar 2010 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 2 Tem 2011 #6 gothıc da çok benziyor ama a harfinde şüpheliyim :s
grafikseli 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Mar 2010 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 2 Tem 2011 #7 kozuka gothıc da benziyor.. ya kusura bakma yardımcı olmak isterim ama görsel çok yanıltıyor
grafikseli 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Mar 2010 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 2 Tem 2011 #8 en yakını univers ve gothıc 724
Mehmet ÖZER 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Ağu 2010 Mesajlar 47 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.mehmetozer.com 2 Tem 2011 #9 grafikseli' Alıntı: kozuka gothıc da benziyor.. ya kusura bakma yardımcı olmak isterim ama görsel çok yanıltıyor Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim anlıyorum seni yazı tipini bulmak gerçekten zor elimde o kadar çok font var ama hiç biri değil
grafikseli' Alıntı: kozuka gothıc da benziyor.. ya kusura bakma yardımcı olmak isterim ama görsel çok yanıltıyor Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim anlıyorum seni yazı tipini bulmak gerçekten zor elimde o kadar çok font var ama hiç biri değil
grafikseli 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Mar 2010 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 2 Tem 2011 #10 yaklaiık 3000 yazı tipi mutlaka vardır ama bulamadım
F ferox 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 16 Tem 2009 Mesajlar 719 Tepkime puanı 19 2 Tem 2011 #11 Mehmet ÖZER' Alıntı: arkadaşlar resimdeki yazı tipinin adı nedir Genişletmek için tıkla ... pixel font türlerinde aramayı denedinmi,elimdekilere baktım ama aynısı yok Son düzenleme: 2 Tem 2011
Mehmet ÖZER' Alıntı: arkadaşlar resimdeki yazı tipinin adı nedir Genişletmek için tıkla ... pixel font türlerinde aramayı denedinmi,elimdekilere baktım ama aynısı yok
Mehmet ÖZER 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Ağu 2010 Mesajlar 47 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.mehmetozer.com 2 Tem 2011 #12 ferox' Alıntı: pixel font türlerinde aramayı denedinmi,elimdekile baktım ama aynısı yok Genişletmek için tıkla ... Baktım hocam bulamadım yok
ferox' Alıntı: pixel font türlerinde aramayı denedinmi,elimdekile baktım ama aynısı yok Genişletmek için tıkla ... Baktım hocam bulamadım yok
F ferox 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 16 Tem 2009 Mesajlar 719 Tepkime puanı 19 2 Tem 2011 #13 Mehmet ÖZER' Alıntı: Baktım hocam bulamadım yok Genişletmek için tıkla ... bu biraz yakın ama aynısı değil
Mehmet ÖZER' Alıntı: Baktım hocam bulamadım yok Genişletmek için tıkla ... bu biraz yakın ama aynısı değil