Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

buda benim illüstrem

XURVIN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben yapabilirmiyim bilmiyorum hiç denemedim ama ilk gözüme çarpan gölgeler ve renkler oldu fon daha cıvıl cıvıl gölgelerde daha gerçekçi olabilirdi diye düşünüyorum çizimine laf edemicem ben bi deniyim senden daha iyi çizersem editlerim :p :):)

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
yeni karakalem dersleri alan bir öğrenci larak çzidiğin u kız sanırım 20 yaş ve üstü ama göğüs faktörünü tek bir çizgiyle buluzun ordan verseydin dah güzel olurdu

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
yeni karakalem dersleri alan bir öğrenci larak çzidiğin u kız sanırım 20 yaş ve üstü ama göğüs faktörünü tek bir çizgiyle buluzun ordan verseydin dah güzel olurdu

demek istediğini anladıysam eğer karakalem dersi filan almıyorum :anlamadim:
canlı illüstrasyon olarak ilk çalışmam bu =)
dediğin ayrıntıyı da zamanla öğrenicem inş.:rolleyes:

pandora

🌱Yeni Üye🌱
güzel ancak yüzde bir sorun var gibi duruyor...

meLtem

🌱Yeni Üye🌱
sLm ßana da nasıl resımLerın koyuldunu ßırınız söyLermısınız ßende yorumLarınızı aLmak istiyorum:)

kahin23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
keşke bende yapabilsem.artık insanların bi zevki doruk noktasına geldiği bi zaman vardır o noktadan sonra insan bir anlamda söner.diyeceğim grafik noktasına doyuma ulaştık.hani bazen diyorum bak diyorum adamlar neler yapıyo.keşke bu yaptıklarınızı bende yapabilsem ne iyi olur.yeni kan gelir vücuduma.hadi kolay gelsin.

casanova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hayatında böle bişi çizdinmi hiç majestik
ancak yorum yapıyosun bigünde görmedimki çok iyi olmuş dediğini bitane sen iyi yapıyosun bu işi tebrik ederim seni

arkadaşım gayet güzel olmuş eline emeğine sağılık

grafiker19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
casanovaya katılıyorum bugüne kadar sadece yorum yaptın gözle görülür bi çalışmanı bizlerle paylaş birazda biz sana yorum yapalım majestik

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Casanova , grafiker19 insanların yorumlarını yorumlamayın konuyu başka yönlere yönlendirmeyin. Çalışmayı yorumlayacaksanız buyurun grafikerler.net sizin, ancak herkesin düşüncesine saygılı olun

Lütfen.!

Saygılarımla...

casanova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ama hocam bitane o arkadaşımız laf olsun diye yorum yapıyo amacı yıldız toplamak veya ön plana çıkmaksa bilemem emin olun bundan sonrada çalışmalara yorum yapcaz biz uyarınız için tşk ederim