Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bugün malatya'dayım...

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
yağlı ekmek yiyorum... :)

4smdS.jpg

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Ana fikir "Nisbet nasıl yapılır" :D

Çok başarılı :wink:

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Eskiden sokakta yemek yemek, yediğini herkese söylemek gibi davranışlar ayıp sayılırdı. "Olan var olmayan var" derdi büyükler. Çoluk çocuğun gözü düşmesin istenirdi. Ya da eline ekmek verip sokağa salacaksan çocuğu, arkadaşlarına da birer parça verirdin.
Şimdi durum tam tersi, boğazımızdan ne geçse cümle aleme duyurma derdindeyiz. Hatta insanların ağzını daha çok sulandırmak için programlar yapılıyor.
Kusura bakma hocam sana denk geldi. Ama bunlar güzel şeyler değil. Afiyet olsun, yediysen yedin.
Ama boşa mı demişler; Yediğin içtiğin senin olsun, gezip gördüğünü anlat.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Eskiden sokakta yemek yemek, yediğini herkese söylemek gibi davranışlar ayıp sayılırdı. "Olan var olmayan var" derdi büyükler. Çoluk çocuğun gözü düşmesin istenirdi. Ya da eline ekmek verip sokağa salacaksan çocuğu, arkadaşlarına da birer parça verirdin.
Şimdi durum tam tersi, boğazımızdan ne geçse cümle aleme duyurma derdindeyiz. Hatta insanların ağzını daha çok sulandırmak için programlar yapılıyor.
Kusura bakma hocam sana denk geldi. Ama bunlar güzel şeyler değil. Afiyet olsun, yediysen yedin.
Ama boşa mı demişler; Yediğin içtiğin senin olsun, gezip gördüğünü anlat.

Söylediklerinin doğru yanı gözardı edilemez tabiki ama burada olay farklı, trajediye çevirmeye gerek yok neticede adam latife etti. Sen hiç dostlarınla bu tür paylaşımlarda bulunmadın mı?
Herkes yapar bunu, maksat ezmek değil yoksa...

Kaldı ki televizyon programlarında sabahtan akşama kadar yemek programları veriliyor biryerde bu durum kaçınılmaz oluyor..

Zaten imkanı olanında olmayanında şu durumda canı çekmiş oldu :D:D:D

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Söylediklerinin doğru yanı gözardı edilemez tabiki ama burada olay farklı, trajediye çevirmeye gerek yok neticede adam latife etti. Sen hiç dostlarınla bu tür paylaşımlarda bulunmadın mı?
Herkes yapar bunu, maksat ezmek değil yoksa...

Kaldı ki televizyon programlarında sabahtan akşama kadar yemek programları veriliyor biryerde bu durum kaçınılmaz oluyor..

Zaten imkanı olanında olmayanında şu durumda canı çekmiş oldu :D:D:D

Ben de öyle dedim zaten. Yazdıklarımı sonuna kadar okumadın mı? Yoksa okunmak için çok mu uzun yazmışım?

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben de öyle dedim zaten. Yazdıklarımı sonuna kadar okumadın mı? Yoksa okunmak için çok mu uzun yazmışım?

Öyle uzundu ki okumaktan iflahım kesildi, bu başarınızdan ötürü sizi kutlarım :wink:

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Afiyet olsun sayanizde de millet burada birbirini yiyecek, demek ki boşuna dememişler biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar. :D:D:D:D

Bu arada "hoşgeldin alicinki". :D

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Ama olmaz ki canım hani bunun peyniri hani çayı. :D
Afiyet olsun bizim içinde yiyin. :D

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hoşbuldum da, niye yasaklanmıştım acaba bunu nerden öğrenebilirim?

Ayakkabı firması ismi lazım diye bi konu vardı oradan ikimizin geyik yaptığını düşünmüşler, diğer üyeler ciddi ciddi!!! yaklaşmışlar meseleye. :D:D

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Ayakkabı firması ismi lazım diye bi konu vardı oradan ikimizin geyik yaptığını düşünmüşler, diğer üyeler ciddi ciddi!!! yaklaşmışlar meseleye. :D:D

Aklıma gelmişti senin de ceza alacağın. Neyse, konuya daha ciddi yaklaşalım artık. Yine de Nasır Kundura iyiydi be. Otobüs firmasına isim arayan olursa bende hazır bir tane var. "Musalla Turizm", nasıl ama?

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aklıma gelmişti senin de ceza alacağın. Neyse, konuya daha ciddi yaklaşalım artık. Yine de Nasır Kundura iyiydi be. Otobüs firmasına isim arayan olursa bende hazır bir tane var. "Musalla Turizm", nasıl ama?

Genelde ilk göze batan ben olduğum için alıştım alicinki, meydanda büyük baş sallandırıyorlar ki küçüklerin cesareti kırılsın, bundan sonra daha ciddi!! olacağım kesin. :D:D

Neyse arkadaşımızın konusunu dağıtmayalım. :)