Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bugün moralimi bozan olay...

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sorun bizde değil mervecim. İşi bu kadar basite alanlarda. Böyle durumlarla sık sık karşılaşıyoruz meslek hayatımızda. Diğer grafiker kaç dakika da yapabiliyormuş merak ettim doğrusu.

Mervecim bozma moralini. Arkadaşların dediği gibi bir kapı kapanır bir kapı açılır.

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Sorun bizde değil mervecim. İşi bu kadar basite alanlarda. Böyle durumlarla sık sık karşılaşıyoruz meslek hayatımızda. Diğer grafiker kaç dakika da yapabiliyormuş merak ettim doğrusu.

Mervecim bozma moralini. Arkadaşların dediği gibi bir kapı kapanır bir kapı açılır.

sağol canım o benden farklı eli gerçekten hızlı ama benimde elimin yavaş olduğu kanısına nasıl vardı birgünde anlamıyorum ki oda o broşürü dk da yapamazdı bahane...
hepinize tekrar teşekkür ederim...

Th£_G@RD!Y@N

🌟Usta Tasarımcı🌟
İşte bi Arkadaşımızın Yüzünü Daha Güldürdük Ne Mutlu Bize Birlikten Güç doğar :)

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Her olay karşısında mesleğimi bırakıyımmı diye düşünürsek o zaman memlekette grafiker kalmaz ....Acele iş mükemmel sonuç çok beklersiniz daha sayın iş verenler yıldıramazssınız bizi sende yılma

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Her olay karşısında mesleğimi bırakıyımmı diye düşünürsek o zaman memlekette grafiker kalmaz ....Acele iş mükemmel sonuç çok beklersiniz daha sayın iş verenler yıldıramazssınız bizi sende yılma

sağolasın aynen yıldıramazlar :wink:

İşte bi Arkadaşımızın Yüzünü Daha Güldürdük Ne Mutlu Bize Birlikten Güç doğar :)

evet yüzümü güldürdünüz yoksa grafik işini bırakıyo olucaktım.

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Buna benzer bir olay da benim başıma geldi..Benim işe girdiğimin ertesi günü diğer grafikeri izne gönderdiler ,bir yığın iş var..Tecrübem zaten fazla yoktu..Görsel yönümün çok iyi olduğunu fakat yavaş kaldığımı söylediler ben de bu işi bıraktım..Şimdi başka bir iş yapıyorum.Yani diğer arkadaşların dediği gibi böyle insanlar için üzülmene hiç değmez hatta sen ne kadar iyi,hızlı vsde olsan yine bir kulp takarlar.Moralini yüksek tutmanı tavsiye ederim..

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Buna benzer bir olay da benim başıma geldi..Benim işe girdiğimin ertesi günü diğer grafikeri izne gönderdiler ,bir yığın iş var..Tecrübem zaten fazla yoktu..Görsel yönümün çok iyi olduğunu fakat yavaş kaldığımı söylediler ben de bu işi bıraktım..Şimdi başka bir iş yapıyorum.Yani diğer arkadaşların dediği gibi böyle insanlar için üzülmene hiç değmez hatta sen ne kadar iyi,hızlı vsde olsan yine bir kulp takarlar.Moralini yüksek tutmanı tavsiye ederim..

kesinlikle Haklısınız...

VivaLaKinG

🌱Yeni Üye🌱
tasarım işinde süre olmamalı buna her zaman karşıyım.7 dk da o wc ye bile gidemiyordur real hayatta onun için bu şekilde çıkıntı insanlar her zaman olacaktır hayatında.sadece nesne olarak bakmayı dene bu tarz insanlara o yüzden hiç üzülüp sıkılmana gerek yok hayat öyle bir düzenle kurulmuşki her zaman kendine yer bulacaksın.

Buselfa

🌱Yeni Üye🌱
salla hocam. Kedi uzanamadığı ciğrede mundar dermiş. Onlar kendileri yapamamışlar senden istemişler :) ge. 7 dk.da yap ben sana maaşın vereyim deseydin :)

pilot43

🌱Yeni Üye🌱
selam, BoZmA Morelini
Demek Calisdin Arkadaslar reklamcili anlamiyorlar sektörü.
Ayni sorunlari bende yasamistim ilk zamanlar bu ise baslayincik tek masa iki kisi calismistim ve üstelik Photoshop´ u kulanamiyordun bille okadar yavasdi hemem el cabuklugum da yoktu ama hic bir zaman Yedi dakkiada Para kazanildini görmedim ve inanamiyorum.

O adamlar Reklamci sektörünü elinden geldikleri kadar bozmaya calisiyorlar ama TR Piyasasini billmediyim icin ve nekadar bir Kartvisitin tutun bilmediyim icin kac dakkia da bitmesi lazim oldunu billmiyorum.

sen morelini bozma

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlk stajer olarak başladığım matbaada yanımda bir grafiker arkadaş vardı. Ben gündüzleri duruyordum o akşamları geliyordu. 9 saat boyunca üzerinde çalıştığım dosyayı akşam gelip silip veya bozup patrona beni şikayet ediyordu. O zaman durumu bilsemde ses çıkaramıyordum. Aslında patronda farkındaydı durumun ama yıllardır çalıştığı elemanı ben mi o mu? Ben buna ancak 1,5 ay dayanabildim ve ağlaya ağlaya işten ayrıldım. Benden çıktıktan sonra üretim sorumlusunu ve o arkadaşı işten çıkarmışlar. Ne demişler eden bulur :)

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
İlk stajer olarak başladığım matbaada yanımda bir grafiker arkadaş vardı. Ben gündüzleri duruyordum o akşamları geliyordu. 9 saat boyunca üzerinde çalıştığım dosyayı akşam gelip silip veya bozup patrona beni şikayet ediyordu. O zaman durumu bilsemde ses çıkaramıyordum. Aslında patronda farkındaydı durumun ama yıllardır çalıştığı elemanı ben mi o mu? Ben buna ancak 1,5 ay dayanabildim ve ağlaya ağlaya işten ayrıldım. Benden çıktıktan sonra üretim sorumlusunu ve o arkadaşı işten çıkarmışlar. Ne demişler eden bulur :)

vay buda kötü öylelerini ALLAH bizden uzak tutsun.