Resme verdgi efektlerı nasıl yapıyor bilen varsa ayrıntılı olarak anlatabilirmı ?
B bursada 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 11 Nis 2009 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 4 Tem 2011 #1 Resme verdgi efektlerı nasıl yapıyor bilen varsa ayrıntılı olarak anlatabilirmı ?
Ömer ÇİÇEK ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 4 Eki 2010 Mesajlar 233 Tepkime puanı 7 Web sitesi www.cicektasarim.com 4 Tem 2011 #2 Filtrenin adı , Topaz Adjust , Filtre : Portrait Drama , Sonuç...
freedoom16 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 23 Nis 2011 Mesajlar 112 Tepkime puanı 2 Web sitesi www.paylasimdukkani.com 4 Tem 2011 #3 photpshop cs2 kullanıyorm bu ozellık varmı onda ben goremedım ? :S
s Design 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 May 2011 Mesajlar 91 Tepkime puanı 3 8 Tem 2011 #4 Ömer ÇİÇEK' Alıntı: Filtrenin adı , Topaz Adjust , Filtre : Portrait Drama , Sonuç... Genişletmek için tıkla ... Bu Hangi Program Ps'mi Çözemedim.
Ömer ÇİÇEK' Alıntı: Filtrenin adı , Topaz Adjust , Filtre : Portrait Drama , Sonuç... Genişletmek için tıkla ... Bu Hangi Program Ps'mi Çözemedim.
prozium 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 Tem 2011 Mesajlar 41 Tepkime puanı 1 8 Tem 2011 #5 hdr yapmış fotoğrafı hdr yapma diye arat çıkar herhalde filtre yoksa bile birde şunu söylemeliyim ki fotoğraftaki eleman inanılmaz itici. slogan da öyle.
hdr yapmış fotoğrafı hdr yapma diye arat çıkar herhalde filtre yoksa bile birde şunu söylemeliyim ki fotoğraftaki eleman inanılmaz itici. slogan da öyle.
Ömer ÇİÇEK ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 4 Eki 2010 Mesajlar 233 Tepkime puanı 7 Web sitesi www.cicektasarim.com 8 Tem 2011 #6 Filtrenin adı , Topaz Adjust , Filtre : Portrait Drama , Filtre photshopa eklenen bir filtre