Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunu bir güzel çizerim corel'de vektörel hale getiririm.. ondan sonra 3D veya hareket için hatta 3Dyi corelde veririm... ondan sonra Photoshop ImageReader Gibi bir proğramda onu hareketlendiririm nasıl ?
örnek renklerinin sürekli değişmesini sağlarım... ve ondan sonra onu gif olarak kayıt ederim al sana msn için smileyler.... ben bunları bunun için kullanırım başka bir fikri olan varsa bilemem... teşekkürler...
Tavsiye için teşekkürler ancak ben ticari anlamda sormuştum..zaten bi dönem MSN smileysi tasarlaya tasarlaya artık kullanacak ifade kalmadı.. Ayrıca burç smileylerinin MSNde gerekli olabileceği konusunda tereddütlüyüm..
Tavsiye için teşekkürler ancak ben ticari anlamda sormuştum..zaten bi dönem MSN smileysi tasarlaya tasarlaya artık kullanacak ifade kalmadı.. Ayrıca burç smileylerinin MSNde gerekli olabileceği konusunda tereddütlüyüm..
benimki bir düşünce ticari anlamda pek bir fikrim yok şuan ama kurcalayınca ihtiyaç duyacağına eminim.... :cool1::cool1: :cool1::cool1:=)=)=) __________________________________________________________________ teşekkürler...
bence ne yap biliyon mu yabancı astroloji sitelerine trial versiyonlarını göster ve sürekli modifiye et..En azından adamların dikkatini çeker ve referans sahibi olabilirsin..Belki hoşlarına gider şöyle şöyle değişiklikler yap şurasıyla oyna yada astroloji ile daha farklı çalışmalarınız varsa gösterebilirmisiniz gibi cevaplar gelebilir..Ha nolur bu durumda fikir hırsızlığı olur fikrini çalar komşusuna çizdirir adam.. bence grafik işlerinde yurdışı çalışın kazancınız çoğalabilir...