Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Burçlar için smileyler..

Meriod

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Burç smileyleri.. Dün gece bitti, ilk gören siz olun.. Yakında renkli hallerini de koyarım..

P.S. - Kova'ya bayıldım..:))

bursmileyleripw9.jpg

Benzer konular

Ying-Yang-Efe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hehe cok guzeller renklılerınıde mrk ettım bak sımdı

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Gerçekten hoş bir çalışma...

akk33

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vektorelindir.com
Saolun arkadaşlar..ancak nerede kullanacağımı bilmiorum..acaba nasıl değerlendirebilirim..? Bi fikri olan var mı?

Kime? :)

ben senin yerinde olsan ne yaparım bak :))

bunu bir güzel çizerim corel'de vektörel hale getiririm.. ondan sonra 3D veya hareket için hatta 3Dyi corelde veririm... ondan sonra Photoshop ImageReader Gibi bir proğramda onu hareketlendiririm nasıl ?

örnek renklerinin sürekli değişmesini sağlarım...
ve ondan sonra onu gif olarak kayıt ederim al sana msn için smileyler....
ben bunları bunun için kullanırım başka bir fikri olan varsa bilemem...
teşekkürler...

Meriod

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tavsiye için teşekkürler ancak ben ticari anlamda sormuştum..zaten bi dönem MSN smileysi tasarlaya tasarlaya artık kullanacak ifade kalmadı.. :D Ayrıca burç smileylerinin MSNde gerekli olabileceği konusunda tereddütlüyüm.. :)

akk33

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vektorelindir.com
Tavsiye için teşekkürler ancak ben ticari anlamda sormuştum..zaten bi dönem MSN smileysi tasarlaya tasarlaya artık kullanacak ifade kalmadı.. :D Ayrıca burç smileylerinin MSNde gerekli olabileceği konusunda tereddütlüyüm.. :)

benimki bir düşünce ticari anlamda pek bir fikrim yok şuan ama kurcalayınca ihtiyaç duyacağına eminim.... :cool1::cool1: :cool1::cool1:=)=)=)

dragut

🌱Yeni Üye🌱
ben pek burctan anlamam ama hangisi hangisi onu anlamadım orda bi seytan var ne burcu o keçiyede benziyo ama :D:D

yldrm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok tatlılar.bnce akk33 söyledği gibi renklendir.msn de kullanılır. internette biraz göz gezdirsen, özel sitelere satarsın:)

0001grafiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Oğlak çok karizmatik olmuş, fikrinize ve yeteneğinize sağlık :)

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
bence ne yap biliyon mu yabancı astroloji sitelerine trial versiyonlarını göster ve sürekli modifiye et..En azından adamların dikkatini çeker ve referans sahibi olabilirsin..Belki hoşlarına gider şöyle şöyle değişiklikler yap şurasıyla oyna yada astroloji ile daha farklı çalışmalarınız varsa gösterebilirmisiniz gibi cevaplar gelebilir..Ha nolur bu durumda fikir hırsızlığı olur fikrini çalar komşusuna çizdirir adam..:D bence grafik işlerinde yurdışı çalışın kazancınız çoğalabilir...