Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

burger turk ilan

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
XvgAx.jpg

Benzer konular

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
benzerlerinin taşıdığı gibi, sıcak renkleri ve onların varyasyonlarını barındıran bir arka plan istemiyor mu sence de? Mac olsun Burger olsun... Bunların afiş ve posterlerinde bangır bangır çağıran "Kich" bir uslüp var. İnan bana bunun böyle olmasının bir nedeni var. :)

başarılar.

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
fastfood degılde sankı cook elıt bı restaurant gıbı olmus... Mekan sahıbı de boyle olmasını ıstedıyse hıc bır sıkıntı yook demektır.

ellerınıze saglık

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
bahsedilen konsepte hazırlanmış onlarca çalışma yaptık. ancak firmanın ismi ve logosu zaten burger king'den devşirme. ancak logoyu kaldırınca mc donals yada burger king gibi oluyor :) birde hedeflenen kitle bu iki markayı tercih etmeyip hamburger yemeyen kitleymiş. bu bile büyük bir çelişki bence ama müşteriyle yapılan toplantılarda bir çizgi belirlemek mümkün olmadı. bilinen konsept çalışmaların dışında bir çizgi de sunmaya çalışıyorum. yorumunlarınız için teşekkürler iyi çalışmalar.

mango1903

🌱Yeni Üye🌱
hamburger çok lezzetli görünüyor.Tepsi içerisinde olmasının sebebiyse bana göre hani daha önceden hiç yapılmayan süprizle beklenen bir yiyeceğin saklandığı kutu hissi verdi.Elitlikten çok hamburgerin halka sunulması gibi geldi ne dersiniz bilmem:)