Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

BURSA - GRAFİKER ve WEBMASTER

Yasin TÜTÜNCÜ

🌱Yeni Üye🌱
Grafiker ve Web Tasarım Uzmanı çalışma arkadaşlarına ihtiyaç vardır.

Kendinden emin, ekip çalışmasına yatkın, ciddi, saygılı, konuşması ve diksiyonu düzgün, idealist, müşterilerle birebir diyaloglarda ikna kabiliyetini kullanabilecek ekip arkadaşları

CV: yasin@elitebursa.com

Maaş + prim
Yemek
Sigorta (Sigorta ilk 3 aydan sonra yapılacaktır)
Cumartesi yarım gün

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
3 ay çalışsın sonra yolla yenisi gelsin. sigortadan yırt sende. 1ay yetmiyomu bi kişinin çalışıp çalışmaması zaten ilk 1 haftada anlaşılır.

volkan16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben size freelance yardımcı olabilirim hemde sorunsuz siğorta istemem. musterilerinizide ikna ederim.yanınıza gelip konusmak isterim. bende altıparmaktayım.

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3 ay çalışsın sonra yolla yenisi gelsin. sigortadan yırt sende. 1ay yetmiyomu bi kişinin çalışıp çalışmaması zaten ilk 1 haftada anlaşılır.

Katılıyorum sana kendilerince milleti dolandırıyorlar 3 aysora biroje bitti kriz var ho hadi iş bitti ee 1 ay neyinize yemiyoru kalkmış 3 ay diyorsunuz yok bisene de bari töbeee

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Bulunduğunuz Şehir Çorum, Bursa İçin Dergi Çıkarıyorsunuz Hem de Elit. 3 Ay Sonra Sigorta Yapacaksınız, Asgari Ücret Ödeyeceksiniz (ödenirse), Gecelere Kadar Çalışmak Lazım Diyeceksiniz ve Dergi Çıkacak, Şayet Tutmazsa Reklam Paraları Sizde Kalacak Dergiyi İptal Edeceksiniz.

Freelance Çalış(ama)mayı Tercih Ederim. Bu Yazdıklarım uyarı Gibi de Değerlendirilebilir, Birebir Tutmasada %75 i Tecrübeyle Sabittir.

Başarılar Size..

sepultura6

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sigortayı 3 ay sonra yapıcam gibi kelımler çıkan firma yaramz firmadır mutlaka reborn arkadaşın dedıgı gıbı yaparlar 1 haftada anlaşılır ne 3 ayıymış

volkan16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben gittim görüştüm yasin beyle düşündüğünüz gibi değil orada çalışacaksınız bulunan müşterilerle siz iletişime geçeceksiniz işini siz anlatacaksınz. işin değerini siz belirleyeceksiniz. yasin bey illa orada masa sandalye bilgisayarı verecekmiş bende freelance istedim. illa gelmek gerekiyrosa sabahtan gelip programı oluşturup çalışayım dedim kabul etmediler.

Son düzenleme:

kblyglr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2 aylık boş vaktim var eğer uygun ise, 2 ay için ofis bazlı çalışabilirim.
ÖM gönderemiyorum, ilgilenirseniz eğer lütfen mail gnderiniz.
kblyglr@gmail.com