Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BURSA – İZMİT – İSTANBUL - YALOVA (Ortak Toplantı)
Nasıl yaa.. kocaman yazmışınız birinci mesaja FARKLI İLLER diye.. alın size farklı illden adamlar.. konuşun tepe tepe kullanın etinden sütünden faydalanın.. ama ne olursa olsun İZMİR buluşmasından güzel olamaz :tongueout: olsada biz daha iyisini yaparız..
Kısacası Biz daha iyisini yapana kadar En İyisi III. İzmir Buluşması :kiss1:
Aslında haklısın ..:wink: Bizim toplantı daha gerçekleşmedi.:rofl: Şu anlık en iyi buluşma III. İzmir Buluşması. 04.01.2009 Pazar tarihine kadar.:emo1: Et ve süt olaylarına ben karışmıyorum ama sizi de aramızda görmekten ONUR duyarız.:smile:
Yılbaşında sonra İstanbul'a gitme durumum var, tarihleri çakıştırabilirsem bu güzel buluşmayı kaçırmak istemem. Kesin birşey söyleyemediğim için listeye ismimi ekleme gereği duymuyorum. Gelemezsemde kalbim sizlerle grafikerler.net
Nasıl yaa.. kocaman yazmışınız birinci mesaja FARKLI İLLER diye.. alın size farklı illden adamlar.. konuşun tepe tepe kullanın etinden sütünden faydalanın.. ama ne olursa olsun İZMİR buluşmasından güzel olamaz :tongueout: olsada biz daha iyisini yaparız..
Kısacası Biz daha iyisini yapana kadar En İyisi III. İzmir Buluşması :kiss1: