Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bursa logo yarısması sonucu

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
yarismalar hikaye. calismalari belese getirme gaye :D

aynen katılıyorum...
kurallara göre muhtemelen yarışmaya katılan tüm logolar, yasal olarak kullanılabilir. Amaç burda parayı amca oğlunun tatil masraflarını karşılamak için yapılmış olması gibi geldi...
Logoların tamamı beleş olduğuna göre, ileriki dönemlerde herhangi biriside kullanılabilir.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu yarışmaya bende katıldım ancak benim için logonun nerde kullanılacağı değil verilen ücret önemlidir..

Sizin logonuz seçilseydi parayı alsaydınız ne amaçla kullanılacağı konusunda eminim ses çıkarmazdınız..

Gereksiz tartışmalar yapmayalım bence.

Ayrıca şu açıklamayı yapayım şartnamede logonun Valilik olarak değil bursayı anlatan bursa logosu istendiği yazıyor. logo hazırlayıp altına T.C. Bursa Valiliği yazarsanız elbette dikkate alınmaz.

Valilikler logo kullanmaz Valilikleri acak Türk Bayrağı temsil eder.

bı ınsanı tanımadan para ugruna bunları yazcagını nerden cıkartıyorsun bukdar dar dusuncelerle cevap yazmanı ıstemem konuya... baska bısey yazmama gerek yok anlamıyacagını dusnuyorm eyw

tete

🌱Yeni Üye🌱
Bu çizimlerin her ikisinde de logo değeri yok...

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu çizimlerin her ikisinde de logo değeri yok...
hangi 2 logonun logo değeri yok.ortaya bir laf atıyorsunuz üfürükten teyyare,:smile: expersiniz galiba mesleğinizde eğitimci yazıyor ama, daha aydınlatıcı bilgi versenizde bizde sizin engin bilginizden istifade etsek.Logonun değeri nasıl oluyormuş. öyle değilmi hocam

yusfull

🌱Yeni Üye🌱
ben yarışmanın sonucunu merak edip valilik sitesine girdim. logoyu görünce , dedim heralde logyu koymamışlar siteye. aradan bayada bir vakit geçmiş acaba katılım olmadıda birinci falan çıkmadı falan sandım ama bu logonun birinci olduğuna inanamıyorum yaa çok ilginç. bu sayfada birinci logo resmini gorudum niye eski logoyu koymuşlar yine dedim içimden:D soylenecek hiçbişey yok şaka gibi. turk bayrağını photoshptan beel yapmıs al sana logo. tanıdık birisi falandı heralde.

resulay

🌱Yeni Üye🌱
yanlıs anlasılmak istemem ama sizin logonuzun da öyle seçilebilecek bi tarafı yok... Ha diğer logo için komedi diyebilirim. Bu işte saygısızlık olmaz. İşi bilmiyorsan yapma... e bu arkadas bilmeden yapmış ama kazanmış. O zaman bağır çağır ama benimki değilde onunki seçildi gibi dert yanmaya gerek yok. Son olarak, Yarışma ile grafik tasarım yaptıran ülkem firma kurum ya da kuruluşlarından nefret ediyorum artık.

derux

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
pardon ben kazanan logo hangisi hala göremedim...

derux

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Pardon gördüm evet. Ama ben bi türk bayrağının logo olarak kullanılmasının ne kadar doğru olduğunu henüz çözemedim. Ve şunu unutmayın arkadaşlar logoları seçen jüride bu işin uzmanları yok yerleşim kompozisyon logonun ifade ettikleri gibi değerleri sorgulayabilecek işin ehli insanlar bulunmuyor genelde bu işten anlamayan insanlarında verdikleri kararlar bugüne kadar gördüklerimle birlikte hiç sağlıklı olmaz zaten...

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
malesef ortada büyük bir haksızlık ve emeğe saygısızlık var. zaten türkiye nin geneldeki sorunuda bu değilmi 50 yıl ilerisini planlayan imaja, markalaşmaya, kurumsallaşmaya özgün bakış açısına sahip kaç belediye, valilik buna bağlı kurum var. Bence bu tür yarışmaları bağımsız tarafsız bir kuruluş değerlendirmeli (gmk gibi). iyi çalışmalar...

mmm_m

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sizin logonusu birkaç düzeltme yapılması halinde güzel oldugunu üstelik fikrinizi de begendiğimi söylemek isterim birinci olan logoyu önce aradığımı ama sonra o logoymuş diye geri dönerek gördüm .. memleket halleri.. yinede size başarılar...

saygılar

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
bursaz.jpg

Bu da benım logomdu...

ben bu logoyu bır yerde gördum sanırım billboardlarda yada üniversitenin içindeki reklam duraklarında.. logo değilde logotype diyebiliriz buna...

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
ben mevzuyu anlamadım, kazanan logo embosslu türk bayrağımıymış? akşam oldu da kafam durdu da logoyu mu bulamadım acaba? benim bildiğim her "gov" lu sitede bir türk bayrağı var... bu yüzden bir türlü kafam almadı sitedeki bayrağın logo olduğunu... Türk bayrağı yarışmayı kazandıysa eğer, e zaten bu bayrağın bir tasarımcısı yok mu? mükerrer katılım olmuyormu bu şimdi? biri beni aydınlatsın yahu? kazanan logo hangisi?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben mevzuyu anlamadım, kazanan logo embosslu türk bayrağımıymış?

Aynen öyle :)

Resmen komedi.Tam okumadım ama büyük bir ihtimalle logo değerlendirme jürisinde Grafik tasarım alanında akademik kariyer yapmış öğretim görevlisi de olacaktı.Eğer öyle ise o öğretim görevlisinin rahle-i tedrisatından geçen öğrencinin durumuna üzülmemek elde mi ?

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
boşvermişlerdir hocaya, bizim memlekette genelde hocalara boş verirler... mesela bir belediye başkanı karar verici umumu es geçip, ben bunu seçtim diye logoyu seçer, günler sonra logosunu bir çok eczanenin torbasında görene kadar oldukça gururludur da bu seçiminden... sonra ayıklar princin taşını torbasını...

şimdi bu bursayı tanıtma derneği, böyle bi logo seçiyorsa... vay haline bunların tanıttığı bursa'nın...

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
secılen sey türk bayrağı olmasa diyeceklerimi bi ben bilirimde neyse artık
ama ellerıne saglık kardesım hacıvat karagözden baska bursayı anlatabılecek baskabır sey gelemezdı akla ellerıne saglık keske senınkı olsaydı gayet hos

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok teşekkürler hocam saolasın. SEcilen logo Türk bayragı degıldır. Resmı sıkayetler uzerıne sıteden kaldırdıkları ıcın otomatık bunu koymuslar.