Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Büyük Resim Bulma ?

toy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hadirligucu.com
Arkadaşlar bir beyaz eşya firmasında calışıyorum. Ayda bir cam için çalışma yapıyoruz. elbetteki çalışmayı biz ayarlayınca matbaa daha ucuza yapıyor işi. ben tasarımı hazılıyorum yalnız pixel bozulmasın diye ürün görsellerinin büyük olanlarına ihtiyaç duyuyorum. cam ebat 5m*2.5m cama surekli aylık one way uygulayacağız.

ben bu beyaz eşya resimlerini nereden temin edebilirim. google amca gereğini yapmıyor. firmadan istesem 1 ay bekletiyor. bunun kolay bir yolu var mı. Tüm beyaz esya modellerinin resimlerini bulabileceğim bir mecra var mı?

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

denq3siz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Konu 2007 tarihli. yani miladını doldurmuş beyaz eşyaların vitrinde olması mantıksız gibi.

En iyi çözüm sattığınız ürünlerin merkezlerinden reklam için ayrılmış görselleri temin etmeniz.

Haklısınız ama şimdilik işine yarayan olursa diye söyledim :) Olmadı alacak eline fotoğraf makinesini kendi sattığı ürünlerin hd kalitede fotoğrafını çekecek ve çalışmalarında kullanacak :)

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
ücretli bir sitede olsa olur böyle bir hizmet veren yer var mı?

ücretli olarak hizmet veren birçok fotoğraf sitesi var ama bunlar sizin sattığınız ürünlerle aynı değil doğal olarak. yani sözgelimi beko bayisi iseniz, beko ürünlerinin fotoğrafları gereklidir, onların da her gün bir değişik modeli çıkar, rengi değişir vs. yani bu yöntemle istediğinizi elde etmeniz olanaksız. bayisi olduğunuz firmada ürünlerin büyük boy görselleri olabilir, eğer yoksa oturup fotoğrafları kendiniz çekmelisiniz ya da bir fotoğrafçıya çektirmelisiniz.