Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

C3ng0 = Asker :)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Rahat, Hazır ol, Jelibon adım Marşşşş

Merhaba C3ng0 :D

Ben senin teslim olduğunu sanıyordum ama cumartesiye kadar vaktin varmış daha :)
Demekki çavuş olcan, çok zor olucak senin için çok...
Ama İstanbul'da bana yakınsın, belki uğrarım :dance:

Artık ilk günlerinde çok ararsın forumu :bigsmile:
Başarılar diliyorum sana askerlik hayatında :kiss:

En jelibon asker bizim asker :D:D:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba C3ng0 :D

Ben senin teslim olduğunu sanıyordum ama cumartesiye kadar vaktin varmış daha :)
Demekki çavuş olcan, çok zor olucak senin için çok...
Ama İstanbul'da bana yakınsın, belki uğrarım :dance:

Artık ilk günlerinde çok ararsın forumu :bigsmile:
Başarılar diliyorum sana askerlik hayatında :kiss:

En jelibon asker bizim asker :D:D:D
Çavuş olma durumum var evet ama kesin değil :)
Yaklaşık 2 aydır netten uzak duruyorum alıştım diyebilirim netsizliğe :)
Teşekkürler Hepim Yekim :)

vallaha cumartesi ağlamamk için zor tuttum kendimi şimdide azcık duygulandım gözlerim dolduda ağlamadım:) ağlayımmı beraber ağlayak gelde :)
bebem sende iyiki varsın canım seni tandıığım için çook ama çok mutluyum bitanem yerini kimse dolduramaz bilion dimi eşek sıpası... Bu sefer değişiklik yapıcam pizzalar senden çiğ köfteler benden :) yediğimiz günler aklıma gelioyoda guuluyom elimizde pizzayla benzinliğe gittiğimizi hatırladınmı :) artık sen bu yaptıklarımızı düşün dur... :)
aman çıbıcak gel hee özlettirme kendini bebem temem mi...

Ağlamak yok biliyosun :) O pizzalarla benzinlik olayını unutmak ne mümkün :D:D:D birde benzinlikteki soda olayını :D:D:D hayatım boyunca o anları unutmam mümkün degil :)

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hepyek,Cengo için çok doğru bir tanımlama..jelibon asker :)))))çok beğendim :D
artık yaylaları söylersin cengo..koçççummm benim koşşş bee kim tutar senii.. :D:D
dönüşte senin de her askerin oldugu gibi abartılı anıların olacaktır:Dsabırsızlıkla bekliyorum demiyorum..çok sıkıcısınız çünkü teskere sonrasında.bi garip şımarıklık bir garip havalar:D,yok komutana hade lan demeler,komutana kafa tutmalar bilmem ne:D..kim yer bunları:D hepinizin kanı kuruyor onların karşısında da ama işte serde erkeklik var diye abarttıkça abartıyorsunuz:D:D.herkesi o abartılı anıları dinlemeye mecbur ediyorsunuz:D bak sakın beni mecbur etme gebertirim asker filan dinlemem :D:D

şaka bi yana hayırlısıyla git gel inşallah canım benim..kocaman öpüyorum.gerçi sık sık konuşuyoruz senle zaten :D:D inşallah gelicem bende ziyaretine..muck ;)
(sende onur gibi bi cep edin orda,mobil net baglantı ayarı yap filan.vırt zırt gir nete :D:Dyeni dönem askerlikler böyle oluyor artık :D:D)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
dönüşte senin de her askerin oldugu gibi abartılı anıların olacaktır:Dsabırsızlıkla bekliyorum demiyorum..çok sıkıcısınız çünkü teskere sonrasında.bi garip şımarıklık bir garip havalar:D,yok komutana hade lan demeler,komutana kafa tutmalar bilmem ne:D..kim yer bunları:D hepinizin kanı kuruyor onların karşısında da ama işte serde erkeklik var diye abarttıkça abartıyorsunuz:D:D.

Bu yorum süperdi işte :D Çok iyi bilirim o palavra atanların halini :D

Neyse.

C3ngO sayılı gün çabuk geçer demişler.Geçer geçer yorma kafanı.Hayırlısı ile git gel.Sana hayırlı vazifeler diliyorum.

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Hayırlı teskereler Cengizhan :) Ankara da olsan bende gelirdim belki ama kısmet işte :))
Neyse artık hadi allah kavuştursun :)

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Hayırlı teskereler. Askere gitmenize çok sevindim :) Sorunsuz geçen bir dönem olur umarım.

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Hepyek,Cengo için çok doğru bir tanımlama..jelibon asker :)))))çok beğendim :D
artık yaylaları söylersin cengo..koçççummm benim koşşş bee kim tutar senii.. :D:D
dönüşte senin de her askerin oldugu gibi abartılı anıların olacaktır:Dsabırsızlıkla bekliyorum demiyorum..çok sıkıcısınız çünkü teskere sonrasında.bi garip şımarıklık bir garip havalar:D,yok komutana hade lan demeler,komutana kafa tutmalar bilmem ne:D..kim yer bunları:D hepinizin kanı kuruyor onların karşısında da ama işte serde erkeklik var diye abarttıkça abartıyorsunuz:D:D.herkesi o abartılı anıları dinlemeye mecbur ediyorsunuz:D bak sakın beni mecbur etme gebertirim asker filan dinlemem :D:D

şaka bi yana hayırlısıyla git gel inşallah canım benim..kocaman öpüyorum.gerçi sık sık konuşuyoruz senle zaten :D:D inşallah gelicem bende ziyaretine..muck ;)
(sende onur gibi bi cep edin orda,mobil net baglantı ayarı yap filan.vırt zırt gir nete :D:Dyeni dönem askerlikler böyle oluyor artık :D:D)

Ablam benim :D deliliğini belli ettin yine :D iyiki varsın...
Kocaman öptüm bende seni :)
Ziyarete gelince soracağım sana değişmiş miyim diye :D:D:D

Bu yorum süperdi işte :D Çok iyi bilirim o palavra atanların halini :D

Neyse.

C3ngO sayılı gün çabuk geçer demişler.Geçer geçer yorma kafanı.Hayırlısı ile git gel.Sana hayırlı vazifeler diliyorum.

Teşekkür ederim abim... 459 kaldı geriye :D
Benim sevdiğim bir şarkıda dediği gibi ''Karanlık aydınlığa kavuşur elbet… Siz o gün bayramı kutlamayı görün…''

Hayırlı teskereler Cengizhan :) Ankara da olsan bende gelirdim belki ama kısmet işte :))
Neyse artık hadi allah kavuştursun :)

Canının sagolsun affan :) Teşekkür ederim ;)

hayırlı teskereler
Teşekkürler

Hayırlı teskereler. Askere gitmenize çok sevindim :) Sorunsuz geçen bir dönem olur umarım.

Bende şubatta alınmama çok sevindim :) Teşekkür ederim

Son düzenleme:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hayırlı uğurlu olsun Allah kavuşltursun. İşallah kazasız belasız yapar gelirsin.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
aaaaaaaaa
bende bu çocuk 2 gündür nerelerde diyordum yaaaa
Canım benim hayırlı uğurlu olsun...
Kendine dikkat et
Habersiz bırakma bizleri
Hayırlı teskereler...

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
bi numara veriyim sana cengizhanın selamı var de tamam. Tamam dicem ama diyemiyorum asker olman için farklı bir hal alman gerek :D:D:D:D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bi numara veriyim sana cengizhanın selamı var de tamam. Tamam dicem ama diyemiyorum asker olman için farklı bir hal alman gerek :D:D:D:D

Allah allah yaaa ne alaka bee :emo1:
Beni görünce kesin alırlar sen orasını merak etme :D
İzmandut gibiyim maaaşallahhh benden iyisini mi bulacaklar :D
Allah Allah diye düşmanın üstüne bir saldırdım mııı kaçacak delik ararlar beee :D :D :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Allah allah yaaa ne alaka bee :emo1:
Beni görünce kesin alırlar sen orasını merak etme :D
İzmandut gibiyim maaaşallahhh benden iyisini mi bulacaklar :D
Allah Allah diye düşmanın üstüne bir saldırdım mııı kaçacak delik ararlar beee :D :D :D

boşuna uğraşma :D:D:D:D ben varken seni almazlar :p
17:00 den sonra leptobu alıp oturuyoruz localarımıza :D açiık büfede var :D 24:00 den sonra sınırsız yerli yabancı alkol :D:D:D

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Hayırlı teskereler,Bol nöbetler:D:D

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
:D Sesin çıkmaz şimdi dimi :D
Teslim oldun bu aralar sanırım :lol:
İlk günler zor geçer söylediler mi sana :bigsmile: