Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

C3ng0 = Asker :)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Cengoo sen bölee bir topun falan yanına git; at bir bacağını üstüne,
eline al bir kocaman keleş çektir klasik asker pozu onu koyalım :D :D :D
On numara kapak olur haa :D :D
Hayırlı teskereler arkadaşım...

Bizim bi arkadaş vardı askerde ağızında rambo bıçağı ile resim çektirmişti, eve gönderdi. Ama resim bel üstü idi neden biliyormusunuz çünkü adamın askerliği mutfakta patates soğan soyumakla geçti tabi masanın üstündeki patates soğan gözükmesin diye fotoğrafçıda montaj yaptırdı resme. :D:D:D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
şşşşt alt devre :D

amanınnnnnn herkes burda beee :D
nasılsın kıdemli asker? :D

Cengoo abin geldi sen sus bakıyım :D :D :D

G3 olmaz bee keleş olsun :D

Bizim bi arkadaş vardı askerde ağızında rambo bıçağı ile resim çektirmişti, eve gönderdi. Ama resim bel üstü idi neden biliyormusunuz çünkü adamın askerliği mutfakta patates soğan soyumakla geçti tabi masanın üstündeki patates soğan gözükmesin diye fotoğrafçıda montaj yaptırdı resme.

Yaa askerde patataes soğan rambo bıçağıyla mı soyuluyor ki? :giggle: :D :D :D

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Cengiz'cimm benim hayırlı tezkereler.. :)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk 4 gün zordu sonrası alıştık ekibi kurduk fırsatını bulunca ' 4x4 ARAZİ' moduna geçiyoruz :D

Tamam yollarız sanada hepim :)
Askerde espresso bile war :D ama annemin dünkü jelibonu cok duygulandırdı.... :(

Özetle çok çok rahatım we keyfim yerinde özlem var sadece... kardeşlik çok iyi we simdiden bazı seylerin degerini cok iyi anliyorum....

Arazi oluyorum sık sık risk almak cok zewkli yakalanırsak nolcak bilmiyorum :D deniz manzarasına karsı uyumak guzel :D karsıda adalar falan manzara cok iyi :)

İlk günden Arazi moduna geçmen pek hayra alamet değil bence :surprised:
Jelibon seni hala duygulandırıyorsa, daha alışmamışsın sen askerliğe :rofl:

Hayırlı tezkereler, ilk şok ne zamandı anlatırsın bir ara :sweating:

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
amanınnnnnn herkes burda beee :D
nasılsın kıdemli asker? :D

Cengoo abin geldi sen sus bakıyım :D :D :D

G3 olmaz bee keleş olsun :D

Emredersin komutanım :D

Cengiz'cimm benim hayırlı tezkereler.. :)

Teşekkür ederin sinemcim :)

İlk günden Arazi moduna geçmen pek hayra alamet değil bence :surprised:
Jelibon seni hala duygulandırıyorsa, daha alışmamışsın sen askerliğe :rofl:

Hayırlı tezkereler, ilk şok ne zamandı anlatırsın bir ara :sweating:

Aynen :) Arkadaslarla hep dıyoruz bu kadar arazı olmak ıyı degıl yakalanırsak kotu olcak diye ama duramıyoruz kacıyoruz :D 3-4 gun sabahtan aksama kadar arazı oldugumuz oldu :D ogle yoklamasına :D:D:D:D gırıp kacıyoruz tekrar :d ama bi kac kez baska boluklerın subaylarına yakalandık :) ama cok sukur hep yırtıyoruz... biraz ekşın olsun istedik hep monoton olmuyor :D:D

Jelıbona gelınce, ben cok duygusal bir yapıya sahibim we annemin jelıbonu duygulandırdı... :sweating: duygusal olmaktan dolayı :) yoksa alisamama gibi birsey yok bambaska bir hayatta elimizde olan seylerle mutlu olmasını biliyoruz...

İlk sok ilk gundu gecenın bır yarısı kogus kalk sesi we kafamı kaldırınca basımı ranzaya wurmamdı :D Noluyor dedim bi an :) sonraki sokta sac kesımı aynaya baktım we sadece kaslarım wardı :D:D:D baska bıse yok... o guzelım saclar ucmustu... :D:D

Sonraki sok yazaneden gece 12 gıbı cıkıp yatagıma gırmek ıcın kogusun kapısını actıgımda oldu :D Tokat yems gibi oldum... hayatımda bole bi koku almadım :D ter corap kokusu karsılıyor tokat gibi :D sok olmustum

Ama cidden mantıgın bittigi yer...

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Aynen :) Arkadaslarla hep dıyoruz bu kadar arazı olmak ıyı degıl yakalanırsak kotu olcak diye ama duramıyoruz kacıyoruz :D 3-4 gun sabahtan aksama kadar arazı oldugumuz oldu :D ogle yoklamasına :D:D:D:D gırıp kacıyoruz tekrar :d ama bi kac kez baska boluklerın subaylarına yakalandık :) ama cok sukur hep yırtıyoruz... biraz ekşın olsun istedik hep monoton olmuyor :D:D

Jelıbona gelınce, ben cok duygusal bir yapıya sahibim we annemin jelıbonu duygulandırdı... :sweating: duygusal olmaktan dolayı :) yoksa alisamama gibi birsey yok bambaska bir hayatta elimizde olan seylerle mutlu olmasını biliyoruz...

İlk sok ilk gundu gecenın bır yarısı kogus kalk sesi we kafamı kaldırınca basımı ranzaya wurmamdı :D Noluyor dedim bi an :) sonraki sokta sac kesımı aynaya baktım we sadece kaslarım wardı :D:D:D baska bıse yok... o guzelım saclar ucmustu... :D:D

Sonraki sok yazaneden gece 12 gıbı cıkıp yatagıma gırmek ıcın kogusun kapısını actıgımda oldu :D Tokat yems gibi oldum... hayatımda bole bi koku almadım :D ter corap kokusu karsılıyor tokat gibi :D sok olmustum

Ama cidden mantıgın bittigi yer...

Başını ranzaya vurdun demek :giggle: geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
O kadar dedim sana saçını kendin kestir öyle git askere ama dinlemedin, alıştınmı kelliğe bari :emo1:

Koku olayına gelince, dur daha 30-40 dereceyi görelim de :D o zaman konuş :bigsmile:

Kolay gele Cengo :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Simdi bayagı bır uzadı ama tam alisamadım :) dusunuyorum aceba nasıl bir sekil wersem dıye :D dun birsey oldu sok oldum :D
Matbaaya gıdıyorken helikopter gordum yerde duruyuor sordugumda aldıgım cewap su :) 'Calısmadı ceza werdiler omur boyu burda duracak' :D:D:D

Yazaneden sonra pazartesı gunu de buyuk olasılıkla matbaaya geciyorum :D:D:D degısıklık yapmak gerek :D:D:D

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
dun birsey oldu sok oldum :D
Matbaaya gıdıyorken helikopter gordum yerde duruyuor sordugumda aldıgım cewap su :) 'Calısmadı ceza werdiler omur boyu burda duracak' :D:D:D

Sende inandın...
Bulmuşlar senin gibi çömez acemiyi.Vermişler ayarı :D
Biz şimdi buna bi kışla efsanesi uyduralım bu da bi güzel yer demişler:D

Tipik kışla efsanesi bunlar.Yok uçağa ceza vermişler,yok tanka ceza vermişler,Yok helikoptere ceza vermişler.

Hadi bi an için dediklerini kabul edelim :)

Yaa hiç mi düşünmedin?

Çalışmadıysa kabahat bu araçlarda mı, yoksa bu araçları çalıştıramıyan kişilerde mi? :D

Onlar seni yemiş,bari sen bizi yeme c3ng0 :D

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Hayırlı teskereler şimdiden:)

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
Sende inandın...

Tipik kışla efsanesi bunlar.Yok uçağa ceza vermişler,yok tanka ceza vermişler,Yok helikoptere ceza vermişler.

Yaa hiç mi düşünmedin?

Çalışmadıysa kabahat bu araçlarda mı, yoksa bu araçları çalıştıramıyan kişilerde mi? :D

yok abim Askeriye nin bu cezaları meşurdur ....

Sivas taki tank gibi....

hayırlı teskereler bu arada kardeş...

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Sende inandın...

Yaa hiç mi düşünmedin?

oldumu abi simdi hic :D:D:D
Kim cömez acemi ben mi :) dur ben acemıyken neler yapıyoruz bıraz bahsedıyım :)

Ekibimizle yapıyoruz bunları tabi :)
- Bu çömez; zıyaretcısı gelen acemıler nızamıye dogru yol alırken sunu yapar :). nızamıyeden biz donerken uzman parkesını bızle yollama gibi bır hata yapmıstır... Ve arkadaslardan bırısı uzmanın parkesını gıyer :) karsıdan gelen acemı we kadro olmak uzere gelen herkes selam werır :) selam wermeyenı sozde uzman cagırıı yanına ıyı bır azarlar :)

- Bu çömez; carsı donusu, sıvıllerı cıkarmadan dıger kadro askerlerın bulundugu gazınoya gıder tost almaya :) o ara bu ekıbe kadro asker yaklasır we sorar ya usta ssat kac :) cewabını alır :) Nu ustası ulan burası sanayii mi :D:D:D ozur dılerım komutanım der usta asker.... bunu dıyende 89-2 tertıp :D sonradan ogrendık :D

Posetler gelecegi icin yer sıkıntısı war we bız baska boluge gectık :) we ılk geceden samata yıne basladı... karsımızda bıraz cekıngen bakıslar gormeyelım :)

Yemin torenınden bu tarafa adam akıllı egıtım alanına gıtmedım herkesın bot surunmekten yuzu soyuk benmkısı parlıyor :D:D:D ustlerı toz camur bende toz yok :D:D:D

Herkes gunesın altında yanarken bız kogusta yatıyor oluyoruz :) okuyan cogu kısı zannedersem bunlara ınanmayacak :D:D:D
Askerlıkte durulurum dıyordum ama acemılıkte su ana kadar duzelmek yerıne dahada beter olmaya basladım :)
Ama bılıyoruz birgun rutbelilere cok pıs carpılacagız :D:D:D

helikopter konusuna gelince ne inandım ne ınanmadım :D:D:D mantıksız o kadar cok ıs yapıyoruz kı buda gercek olabılır :D:D:D

Mesela bır tane 13-14 anahtarla 5 kısı vıda sokmeye gıdıyor :d yada 5 kısı keser we tornavıda ıle vıda sokmeye gonderılıyor :D:D:D

cok sey ogrendım burda keserle tornavidayla vıda sokmeyı basardım :D bıcakla cekırdegı kendının 2 katı olan yesıl zeytını yemeyı basarıyorum :D

neler neler :D ılerde yazdıgım gunluklerı okumak buyuk mutluluk werecek bana :D

Hayırlı teskereler şimdiden:)

Tesekkur ederım

yok abim Askeriye nin bu cezaları meşurdur ....

Sivas taki tank gibi....

hayırlı teskereler bu arada kardeş...

Tesekkur ederım :)

Bide tank ın hikayesini bilsen :) daha niceleri var bizzat gördüğüm 4 tane var hatta birinin başına da nöbetçi koymuşlardı.

bızım helıkopterı baglamıslar ucmasın dıye :p :D:D:D nobetcısı yok :D:D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Okuduklarıma göre çarpılman yakındır :rofl:

Sabırsızlıkla çarpılma anını bekliyorum, kaç şiddetinde olacak acaba :p

:D:D:D ufak bi sıyırma oldu carpılmadım tam :D:D:D
ama oncesınde kısa donemlerı cok pıs carptık ya :D gulmekten gozlerım yasardı :) hız kesmeyıp aynen dewam ediyoruz :) assubay carsımı kıtledı gecen hafta bi o oldu carpıldık sayılır :D:D:D
ama lakın bu hafta cıft cıktım :))

Dagıtımlarda bellı oldu bu arada :D
Nihat abi yanına geliyorum 'Balıkesır Merkez' cıktı :)
Bkm okulu we egıtım merkezı :))

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hapı yuttun desene :)

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hayırlısıyla görevini tamamlayıp gelirsin inşAllah :)