Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aklıma ılk bu geldı bunu yazıyım bir kac ay once oldu Gece 01-03 nobetım war ekıbı tolamısım tım komutanı olarak nobete goturuyorum D ama kosusma başladı arka tarafa bi baktım kı yangın war koguslar yanıyor ziller falan calıyor neyse necbur nobete gıttık bız gecenın o karanlıgında gokyuzu bembeyazdı we o gun sabah 6 ya kadar nobet tuttuk sonrasında sabah 7 gıbı assubay ogrencılerının koguslarına yatırmaya goturduler o gun saat 3 kadar yattık yapılması gereken brosur wardı yapamadım ertesı gun teslım gugu ertesı gun oldu komutan sordu iş ne oldu dedım boyle boyle lojıstik yandı.. Cewap su' banane lan yanmasaydı' aksam nıe yapmadın dedı dedeım komutanım nobet wardı banane lan gitmeseydin soklar ıcınde pc ye gectım we ılk defa askerde zaman gecmesın ıstedım :d çok ılgınc yer ya : daha neler war neler bu olaydakı sozcukler sadelestırılmıs hallerı :d komutanlardan cok orj. sozler cıkıyo
Balıkesir Akçay'dan sahilden merhaba herkeze biraz taili hakettim sanki komutanlar çok ilginç söyledikleri şeylere kahkaha atıyorum çoğu zaman anlık süper sözler çıkıyo