Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ellerinize sağlık "cadı kazanı", iki ayrı kelime olduğu belli edilirse kullanım olarak biraz daha doğru olacaktır. Değişikliklerden sonra 2. çalışmanın mavisini çok çiğ buldum...şapka için duman rengi gibi tonlar tavsiyemdir. Text siyah olabilir mesala bu durumda... ama yok ben renklerimi sevdim de diyebilirsiniz. 2. çok daha uygun.
Ellerinize sağlık "cadı kazanı", iki ayrı kelime olduğu belli edilirse kullanım olarak biraz daha doğru olacaktır. Değişikliklerden sonra 2. çalışmanın mavisini çok çiğ buldum...şapka için duman rengi gibi tonlar tavsiyemdir. Text siyah olabilir mesala bu durumda... ama yok ben renklerimi sevdim de diyebilirsiniz. 2. çok daha uygun.
Çok doğru bir eleştiri yapmışsınız Mavi gerçekten çiğ bir renk oldu amacım cadı kazanını ön plana çıkarmaktı. Sıcak renkler denemek istemedim soğuk renklerde de bu renk o an için uygun gibi göründü ama çalışılabilir tabi.. Teşekkürler
az önce yazdığım yorumdan sonra üşenmedim yağtığın tüm yorumları inceledim sonra da ürünlerini sen ne hadsiz bir insansın ya 3 yorumunda camianın yüz karası vesaire şeyler yazmışsın sen hangi camiadansın ya