Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cafe corps

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cafecorpscopy.jpg

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hepsi bu kadar mı?
Başka tasarım yok mu ?

Prenses Keriman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yapmış olduğunuz çalışma fazla anlaşılır değil. Görsel olarak bir şeyler anlatılmalı bence. Emeğinize sağlık.

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
algılayamadığınız yer tam olarak neresi ?
ayrıca hepsi bu kadar mı derken ne demek istediniz ?

bu bir mönü kapağıdır....
3.sınıf bir mekan olmadığı için firma sadeliği tercih etti.tabii bende.

soyuldu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence mönü kapağı olduğunu belirtse idiniz arkadaşlar anlardı. bence hoş sade bir tasarım.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
algılayamadığınız yer tam olarak neresi ?
ayrıca hepsi bu kadar mı derken ne demek istediniz ?

bu bir mönü kapağıdır....
3.sınıf bir mekan olmadığı için firma sadeliği tercih etti.tabii bende.

Çalışmanıza belirtici bir metin yazsaydınız arkadaşlarımız daha iyi yorum yapabilirdi!
Çalışmanıza gelince madem 3. sınıf bir mekan neden ingilizce yazı?
3. sınıf mekanlara gelenlerin çoğu ingilizceyi bilecek diye bir kaidesi yoktur.
Adres kısmındaki fontunuz genel konsep ile çok alakasız ve tezat.
Bir mönü kapağından ziyade bir takı, batik tekstil vb. sektörlerin broşür kapağı çalışmasına çağrışım veriyor.
Biraz daha amaca uygun çalışmanız daha iyi olacaktır.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
logo sana ait mi bilmiyorum ama logo da sündürme var gibi. zaten logoyu anlamak biraz zor. cafe orps gibi geliyor :S sonrasında adres diğer arkadaşların dediği gibi . fontu değiştirip beyaz yaparsan daha hoş görünür. aslına bakarsan adresin varlığını yorumları okurken farkettim :p Bir diğer sıkıntım da o kocaman desen. Logoyu arkaplana bırakıyor gibi.
sence ?

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logo sana ait mi bilmiyorum ama logo da sündürme var gibi. zaten logoyu anlamak biraz zor. cafe orps gibi geliyor :S sonrasında adres diğer arkadaşların dediği gibi . fontu değiştirip beyaz yaparsan daha hoş görünür. aslına bakarsan adresin varlığını yorumları okurken farkettim :p Bir diğer sıkıntım da o kocaman desen. Logoyu arkaplana bırakıyor gibi.
sence ?

herşey bana ait !
cafeyi okuyabiliyorsunuz ama corps okunmuyor öyle mi nasıl bir tezatlık anlayamadım.eğer orps olsa c'yi başa almam ikisinide içerde kullanmam.yani net ve açık... acaba sadece kusur bulmak kendinizi rahatlatmak için mi yorum yapıyorsunuz?bana mantıklı gelmiyor da....

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
bence tezatlık senin yaptığın işte o zaman
https://www.grafikerler.net/cretan-art-studyo-kartvizit-tasarimi-t82620.html
linkte cretan art yazısını c harfinin içine retan art olarak yazmışsın
o zaman bende bunu Cretan Cart olarak algılayabilirim.
eleştiriye (ki saygı çerçevesinde) gelemiyorsanız hiç paylaşım yapmayın.
Not: iki logo arasındaki nasıl bir tezat ?
ha bir not daha
burdaya bazı paylaşımlar yapıyoruz ki paylaşımlarımız yorumlansın eleştirilsin ki kendimizi ilerletelim.
koşulsuz şartsız egonuzu tatmin etmek için her işinizi beğenmek zorunda değiliz.
Ben beğenmediğimi de söylemedim. Sadece bazı eksikler var dedim ki bunu basılmadan önce bizler farkedelim ki sonradan basılınca müşteri burası böyle olmuş yok istemem demesin diye.
size eleştiriyi saygı çerçevesinde yaparak iyilik etmeye çalışıyorum sorun ne anlamıyorum.
Çok güzel olmuş da diyebilirdim. Bunu söylemediysem sizin daha iyi noktalara gelmenizi istememdendir.
yaptığınız her işin beğenilmesini istiyorsanız sürekli arkadaşlarınıza nasıl olmuş diye sorunuz.

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence tezatlık senin yaptığın işte o zaman
https://www.grafikerler.net/cretan-art-studyo-kartvizit-tasarimi-t82620.html
linkte cretan art yazısını c harfinin içine retan art olarak yazmışsın
o zaman bende bunu Cretan Cart olarak algılayabilirim.
eleştiriye (ki saygı çerçevesinde) gelemiyorsanız hiç paylaşım yapmayın.
Not: iki logo arasındaki nasıl bir tezat ?
ha bir not daha
burdaya bazı paylaşımlar yapıyoruz ki paylaşımlarımız yorumlansın eleştirilsin ki kendimizi ilerletelim.
koşulsuz şartsız egonuzu tatmin etmek için her işinizi beğenmek zorunda değiliz.
Ben beğenmediğimi de söylemedim. Sadece bazı eksikler var dedim ki bunu basılmadan önce bizler farkedelim ki sonradan basılınca müşteri burası böyle olmuş yok istemem demesin diye.
size eleştiriyi saygı çerçevesinde yaparak iyilik etmeye çalışıyorum sorun ne anlamıyorum.
Çok güzel olmuş da diyebilirdim. Bunu söylemediysem sizin daha iyi noktalara gelmenizi istememdendir.
yaptığınız her işin beğenilmesini istiyorsanız sürekli arkadaşlarınıza nasıl olmuş diye sorunuz.

kimsenin güzel olmuş demesine ihtiyacım yok! çünkü benim kendime güvenim var.bana çok güzel olmuş desende aynı demesende.çünkü her zaman benim fikrim önemli bir başkasınınki değil.madem cretandan bahsediyorsun ok. bu konuda haklısın ama bunu anlamak zor değil ben bunu kastediyorum.kimse cart diye okumaz onu dolayısıyla böyle söylediğinde bana gereksiz glyor.ama illa benim iyiliğimi istiyorsun meydan senin. istediğini yaz ne zor birisin yahu!!