Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cafe Menü Nasıl yapılır?

sponkebob

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar ben öğretmenim. bilgisayardan da anlarım biraz. bi arkadasım cafesine menü yapmamı rica etti ama ben hangi programla calışsam karar veremedim. dolasırken nette bu konu için sizin siteyi gördüm güzel calışmalar var.

Merak ettiği hangi programla calışıyosunuz siz, ya da sablon halinde olan pbenim ricam iserogramlar var mı? ya da benimle sablonunu paylasacak bi arkadas olursa gercekten cok mutlu olurum. içiniz rahat olabilir baska bi yerde kesinlikle göremezsiniz. şimdiden tşk ederim.:angel:

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Hocam o menü eninde sonunda basılacak... Bastıracağı yerin illa ki grafikeri de olacak... O yapsa tam süper olur.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Bir eğitimci olarak size yakıştıramıyorum. Bu şu işe dönüyor. Ben kursa gideyim ama ilkokul mezunu olmama ramen öğretmenlik yapmaya soyunayım.

Bu iş ile amatör olarak ilgileniyor ve programları biraz biliyor ve ticari amaç gütmüyor olsanız; bi nebze anlayışlı olunabilir.

ancak "bilgisayardan da anlarım BİRAZ" diyerek; bize, bu forumda bu işten ekmek kazanan insanlara bir saygısızlık yaptığınız düşüncesindeyim. Şöyle bir kanı çıkıyor. Bilgisayardan BİRAZ anlayan herkes (programları iyi bilmesine gerek olmayan, paint'i yeni sökmüş olan, yeteneği olmayan, aman bu logo ne ki iki dakkada yaparım diyen(örn. sabancı logosu), bu işi elinin kiri sayıp; meslek gruplarına dahil etmeye dahi gerek duymayan vb. bilimum aşağılayıcı düşünceye sahip olan)
yapabilir yani?

Lütfen
. . .

bygrafikir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir eğitimci olarak size yakıştıramıyorum. Bu şu işe dönüyor. Ben kursa gideyim ama ilkokul mezunu olmama ramen öğretmenlik yapmaya soyunayım.

Bu iş ile amatör olarak ilgileniyor ve programları biraz biliyor ve ticari amaç gütmüyor olsanız; bi nebze anlayışlı olunabilir.

ancak "bilgisayardan da anlarım BİRAZ" diyerek; bize, bu forumda bu işten ekmek kazanan insanlara bir saygısızlık yaptığınız düşüncesindeyim. Şöyle bir kanı çıkıyor. Bilgisayardan BİRAZ anlayan herkes (programları iyi bilmesine gerek olmayan, paint'i yeni sökmüş olan, yeteneği olmayan, aman bu logo ne ki iki dakkada yaparım diyen(örn. sabancı logosu), bu işi elinin kiri sayıp; meslek gruplarına dahil etmeye dahi gerek duymayan vb. bilimum aşağılayıcı düşünceye sahip olan)
yapabilir yani?

Lütfen
. . .

arkadaşımız çok haklı hocam biraz mesleğe ve emeğe saygı...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

yapabilir yani?

Lütfen
. . .

İlave olarak

Her program kullanmasını bilen tasarım yapabilir diye bir şey asla sözkonusu olamaz. Programı kullanmak ayrı tasarım yapmak ayrı şeyler.

sponkebob

🌱Yeni Üye🌱
:):) öncelikle tebessümle okudum yazdıklarınızı..

haklısınız sizin "işinize çomak sokmak" oluyor bu sanırım. ama "uzaktan ahkam kesmek" de kaçınılamaz.

biraz anlarım dediysem bilgisayar ögretmeniyim.. neyse tşkler yine de "nasihatlarınız" için iyi günler :)

BUNYAS341

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bütün arkadaslar haklı ve doğru söylemişler.
şu ülkede herkes her işi yapabilirim dedigi için bu durumdayızya zaten.
herkes işini yapsa,mesleginde uzmanlaşsa daha iyi bir yerlere gelebilecegimize inanıyorum.ayrıca çok saygın ve degerli bir mesleğiniz var hocam sizde sitem mühendisleri.operatorler.bilgiişlem operatorleriigrafikerler yetiştirin.bu ulkenin yetişmiş elemana okadar cok ihitiyacı varki..
hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim ki....