Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çalıntının Bu Kadarı!

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Valla çok doğru söylüyorsun Yunus' cum...İnsanların emeğe saygısı kalmadı...nerde işin kolayı oraya kaçma peşinde herkes :S

Bakalım daha neler göreceğiz... Yalnız sizleri bilmiyorum ama bu tür olaylar bende mesleğime karşı soğumama sebebiyek vermeye başladı maalesef. :S

logo-gr.gif

Buda benziyor.
Ama benim dediğimde tv logosu inşallah bulup yüklerim

Sanırım benzer 3 - 5 logonun toplamından oluşturdular bu Lig TV logosunu. :)

gra_logo.gif

buda bundesliga! ilkeye baktım brandsoftheworld aynısı ayıp yani bari rengini falan değiştir ilke iletişimden mesaj attım döneceklermi bakalım:
ilke.jpg

Bu saatten sonra umrım değiştirirler. Hoş değitirmeselerde, değiştirselerde bu neyi değiştirecek ki? :)

Yok artık ya pes diyorum

Bende size katılıyorum. :)

* İşin komik yani logo' yu aramak için kullanıcağın ilk sitenin logosu (!)
* Şahsen bende şu düsünceyi uyandırdı ;
bir logo yapalım denilmiş , sonrasında ilk çıkan sitenin logosunu direk almışlar :D şaka gibi :)

Haklısın abicim. :D

idare edin burası Türkiye:D

Bence artık idare etmeyelim. Mesleğimizin değerini bilelim ve nereye doğru gittiğini görüp önlem almaya çalışalım. Daha faydalı olmaz mı?

İnanmak isatemiyorum buna:) logo arama sitesinin logosunu çalmak, diğerleri dururken merkez bankasını soymaya kalkışmak gibi birşey:)
En azından google' yi es geçmiş:D

Mustafa Abi çok güldürdün beni eksik olma. :D

hehehe,
logo sitesinin logosunu çalmak...

gülünür mü ağlanır mı bilinmez ama
aziz nesin büyük adammış arkadaş...

Bencede dediğiniz gibi Aziz Nesin büyük adammış. :)

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
ne güldüm ya:D bu kadarıda pes yani gerçekten logo sitesinin logosunu çalıyolar yani ne diyim ya...:D rezilliğin böylesi...

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Komedi diyorum ama durumumuz ağlanıcak haldeyiz bu duruma kadar gele bildiyse bir ajans vay halimize diyorumm..

Sagol yunus...

raziyee

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu kadarı da fazla olmuş ya renk değişikliği bile yok aynısı alınmış resmen. Amma üşengeç bir grafikerle çalışılmış bu nedir ya bu kadarı da olmamalı...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kimse kimseye kızmasın arkadaşlar.Bu iş hepimizin eliyle bu hale geldi.Bu çalmış bu almış deyip de başkasını suçlayacağımıza dönüp de kendimize bakalım.Maalesef bu işi kendi elimizle bu hale getirdik.Bu gün piyasa da 5-10 tl ye logo yapılıyorsa,ve üzülerek söylüyorum ki bunun müsebbibi bazı grafiker arkadaşlarımız ise olacağı budur.Başka ne bekliyoruz ki.

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
kendi emekleri gibi nasılda gönül rahatlığıyla kullanıyorlar.:p

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aslında ben bu konu hakkında sayfalarca yazılar yazabilirim ama durduk yere banlanmak istemiyorum konunun sahibi canım arkadaşım Yunus Parlar'a böyle acı gerçekleri önümüze serdiği için teşekkür ederim.Yunus sana gmailden bu konu hakkındaki görüşlerimi belirticem...

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
ajansı merak ettim. adını yazmakta ne sakınca var? neticede böylelerinin ifşa edilmesi gerekir.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
bana kalırsa lig tv ile diğer kanalın logosunda bi benzerlik yok sadece ikisindede farklı biçimlerde adam kullanılmış.

expand

🏅Acemi Tasarımcı🏅
abi bu kadar saygısızlık olmaz ya yazı valla....

West

🌱Yeni Üye🌱
ne kadar çok çalıntı ve hazır logo olayları çıkıyor. bunu kullananada yapanada yazıklar olsun gerçekten.

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hırsızlığın bu kadarı cidden.

Tıpkısının aynısını kullanıyorlar artık değiltirme ihtiyacı bile duyulmuyor.

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
artık böyle şeylere kızmak bile gelmiyor içimden kendilerini o kadar çok küçük düşürüyorlar işte diyecek birşey yok

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
lig tv ve bundesliga benzerliği bir şekilde kabul edilebilir. sonuç olarak kullanacakları materyal mecburen aynı. akla gelen ilk görüntü topa vuran adam. ama bu ajansın yaptığı harbiden de çok komik. logoyu hazırlayan arkadaş bir grafiker olamaz. çnkü bunu yaparken utanırdı biraz. hani hırsızlık yapıyorlar, bişey demek mümkün değil ama logo sitenin logosunun çalınması çok tirajı komik bir durum :)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Şaka gibi yani alıntı yada çalıntı bile diyemeyeceğim bu bambaşka bir boyutta artık...
Çalıntının bile bir uslubu vardır. Yani oradan buradan kırpar millet ama bu ona bile zahmet etmemiş...

Allahtan küçük bir firmaymış başı ne belalara girerdi bilemiyorum... Sonuçta brandsoft yani :)