Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
*• işareti neden sordum, diğer aktivitelerde olmadığından bunlar özel.
yani belli bir grup sayısına ulaşıldığında verilir gibi.
Öyle sandığım için de bir açıklama yazısı aradım.

hadi yeni çalışmaları ekle yorum yazacağım :)

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
hımm firma dedi onlarda bu şekilde olsun diye al başlık yeni açılmış gruplar gibi bişeydi geçmiş zamandan bi iş tam hatırlamıyorum

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Majestic .. Haklısın benim açtığım konulara da samimiyetle eleştirilerini yazdın ve bunu bizden de beklemek en doğal hakkın. Ancak ben henüz 1,5 aydır grafiker olarak çalışıyorum. (aslında benimki operatörlük. Kendimi grafiker olarak göremiyorum :) ) Dolayısıyla yorum yapabilecek düzeyde olduğumu pek düşünemiyorum. Keza çalışmaların çok güzel beğeniyle takip ediyorum. :)

(Yine yorum yapmadım :S Umarım gücenmezsin)

bunu ben yazdım say :D ama ben operatör bile sayılmam :)

işi tam öğreneyim ben biliyorum sana abla :p :D

kimil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence... ekosede ekose kumaş çizgilerini biraz daha kalınlaştırsan baskıda çok küçük kalabilir
sport life nin ikinci sayfasında adres ve tel çok kaba olmuş gibi
mft kutu da logo çok cırt duruyor ve dergide ki bulandırmalar çok gibi
.... bunlar benim yorumlarım ..... benceeeeeeee

kimil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pardon yazmayı unutmuşum gerçekten hepsi harikaya yakın
....

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
bence... ekosede ekose kumaş çizgilerini biraz daha kalınlaştırsan baskıda çok küçük kalabilir
sport life nin ikinci sayfasında adres ve tel çok kaba olmuş gibi
mft kutu da logo çok cırt duruyor ve dergide ki bulandırmalar çok gibi
.... bunlar benim yorumlarım ..... benceeeeeeee

pardon yazmayı unutmuşum gerçekten hepsi harikaya yakın
....

teşekkürler zaten amacım hrika iş değil harikaya yakın iş çıkarmak ben alıcağım cevabı aldım:D

foreman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma tebrikler diyecek bişi yok

adem konan

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.akonan.com
Ekose ve MFT'nin tasarımları harika. Ellerine sağlık. Sportlife'ın 1.sinde öne çıkan bir unsur yok: 2.sinde ise adres çok büyük.

graphesra

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle çok güzel çalışmalar, ben bir şeyi merak ediyorum ekose firmasına yaptığın zarf 1.hamur zarfa mı basıldı yada basılabildimi? bu tür zarflar baskıda sorun çıkartıyor makas yok çünkü veya özel kesim ile hallediliyor diye biliyorum. benim bilmediğim makinalar vardır belki...

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
Öncelikle çok güzel çalışmalar, ben bir şeyi merak ediyorum ekose firmasına yaptığın zarf 1.hamur zarfa mı basıldı yada basılabildimi? bu tür zarflar baskıda sorun çıkartıyor makas yok çünkü veya özel kesim ile hallediliyor diye biliyorum. benim bilmediğim makinalar vardır belki...

ekosenin zarfı 1. hamur 190 gr'ma basıldı özel bıçaklı bi işti zarf diplomat tarzında ama farklı bi tasarım olduğu için zarfın bıçağınıda kendimiz hazırladık ve öyle bastık hiç bi sorun olmadı zaten artık ctp kalı teknolojisi yaygınlaştığından baskıda kaliteli oluyor

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
çalışmalara güzel evet ama sondan 2 olan da ki tasarım bana biraz yapmacık geldi yani tmizlik bezi diyosun ama bana daha çok bir inşaat tasarımı gibi geldi resimlerde sxc .hu dan sanırım

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
çalışmalara güzel evet ama sondan 2 olan da ki tasarım bana biraz yapmacık geldi yani tmizlik bezi diyosun ama bana daha çok bir inşaat tasarımı gibi geldi resimlerde sxc .hu dan sanırım

inşaat mı :D o dabi bakış açısı ne diyem :lol: neyse sxc.hu'yu severim ben genelde kullandığım sitelerden biridir tavsiye ederim

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
majestic hoşgörünüze sığınarak fikrimi söylemek istiyorum..
MFT nin kurumsal kimliğindeki oval çizginin üzerinde bulunan kelebek ortası beyaz diğer tarafı renkli olan çok göz tırmalıyor en azından ben ona takıldım ve sürekli gözüm ona kayıyor.. o çizgiyi biraz aşağıya alıp kelebeği üste koysak nasıl olur acaba ?

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
majestic hoşgörünüze sığınarak fikrimi söylemek istiyorum..
MFT nin kurumsal kimliğindeki oval çizginin üzerinde bulunan kelebek ortası beyaz diğer tarafı renkli olan çok göz tırmalıyor en azından ben ona takıldım ve sürekli gözüm ona kayıyor.. o çizgiyi biraz aşağıya alıp kelebeği üste koysak nasıl olur acaba ?

amacım logoya dikat cekmekti başarmısım :D bu işler basıldı değişklik söz konusu değil malesef yorum için teşekküler

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
işler beni iyi bi tasarımcı yaptı diye bagırıyodu sesini duydum ondan geldim! mft ailesinin tasarımı çok hosuma gitti özellikle sol taraftaki boşluk! mft kuşagınaysa diyecek yok gerçekten çok güzel oturmus dur bidaha bakayım biraz daha yazayım

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
özellikle davetiyen de çok hosuma giti! sport life daki renk uyumun daha dogrusu yukarda kullandıgın laciverte yakın renk içimi karattı yeşile geçmesi! zemin de yeşil ve tonlarıyla bi renk cümbüşü oluşturup lacivert renk kullansaydın nasıl olurdu diye dedim kendi kendime! ama bunlar onay almıstır zaten de basılmıstır:) eline sağlık öbür işlerinede bakıyorum şimdi

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yaw baktıkça bakası geliyo insanin :p sevdim baymıyo tasarımlar hani böle içinden bişe çıkacakmiş gibi gözüne eline saglık arkadasım

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
özellikle davetiyen de çok hosuma giti! sport life daki renk uyumun daha dogrusu yukarda kullandıgın laciverte yakın renk içimi karattı yeşile geçmesi! zemin de yeşil ve tonlarıyla bi renk cümbüşü oluşturup lacivert renk kullansaydın nasıl olurdu diye dedim kendi kendime! ama bunlar onay almıstır zaten de basılmıstır:) eline sağlık öbür işlerinede bakıyorum şimdi

yaw baktıkça bakası geliyo insanin :p sevdim baymıyo tasarımlar hani böle içinden bişe çıkacakmiş gibi gözüne eline saglık arkadasım

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
inşaat mı :D o dabi bakış açısı ne diyem :lol: neyse sxc.hu'yu severim ben genelde kullandığım sitelerden biridir tavsiye ederim

vardırya inşaat reklamları size sıcak yuva yaptık
gelin sobayı da yaktık
sıcak yuvanız gibi reklamlar onlar gibi geldi temizlik ve aile alaka musakka gibi olmuş ailecek temizleriz mafia gibi
bir kaç site daha arkadaşlar la bpaylaşıcam onlarıda müşteri kandırısanız tanesi 1 dolar resimler var güzeldir