Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çalışmalarım ve yapmak istediklerim hakkında yardım

lxluxfpy

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.facebook.com
Merhaba arkadaşlar , yeniyim yardımılarınızı bekliyorum.
Grafiker'likte yeniyim başlıya'lı 2 ay oldu, ama yapmak istediğim çok şey var :(

Bu arada esas nick'im YouLaw ,aceleden üye olduğum için atmıştım birşeyler ^^

2 Aydır Ps kullanıyorum , ama ancak yeteneğim bunun gibi uyduruk şeylere yetiniyor.

31927_576971098999413_386919676_n.jpg

jq2hc.png

602913_571243256238864_1386741611_n.png

Forumu her gün , 3-4 Saat kontrol edip , takip ediyorum.
Ama başkalarına bakıyorum çok güzel yapıyorlar. Nedir bu işin sırrı, :(
Plugin'mi , Action mu kullanıyorlar. Bir aydınlatın beni :) , Sıktıysam sizi özür dilerim. :)

Mesala örnek bunun gibi birşey'i nasıl yaparım.

jwuwl.jpg

Konuda reklam olduysa kusura bakmayın arkadaşlar, affola

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Yunusercin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu hazır bir background üzerine decope (Pen tool) aracıyla kesilip monte edilmiş bir resim.
Öncelikli olarak kullanmak istediğin backgroundu bul.Sonra resmi decope edip layer olarak çağır.NEVROPAT yazısına gelince böyle bir karakter varmı bilmiyorum yoksa İllustrator iyi bir çizim programı olur tavsiyem.Son olarak karartma işleminide Yeni bir layer açıp Siyah yaparsın.Opacity sini düşürürsün.Siyah layerin işlemesini istemediğin yerleri o layer seçiliyken silgiyle silebilirsin.Umarım yardımcı olmuşumdur..

lxluxfpy

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.facebook.com
Bu hazır bir background üzerine decope (Pen tool) aracıyla kesilip monte edilmiş bir resim.
Öncelikli olarak kullanmak istediğin backgroundu bul.Sonra resmi decope edip layer olarak çağır.NEVROPAT yazısına gelince böyle bir karakter varmı bilmiyorum yoksa İllustrator iyi bir çizim programı olur tavsiyem.Son olarak karartma işleminide Yeni bir layer açıp Siyah yaparsın.Opacity sini düşürürsün.Siyah layerin işlemesini istemediğin yerleri o layer seçiliyken silgiyle silebilirsin.Umarım yardımcı olmuşumdur..

Evet hemde çok anladığım kadarıyla yapmaya çalışıcağım.

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr
Grafik işi yetenek işidir. Zamanla bilgi ve birikimle öğrenilir. Yeri gelir okulunu okur, bir çok görsel iletişim sanatları kitapları okursun. Forum ve siteleri gezer. Yapılmış örnek çalışmaları incelersin. Kendini geliştirmek için bol bol örnek yaparsın. Yeterli seviyeye geldiğin zaman çalışmalar yaparsın gerek hobi olarak gerek ticaret anlamında. Bahsettiğin actionlar, pluginler teferruattır. İşin temeli çok önemlidir. Program yardımcı elemanlardır sadece, işini kolaylaştırmayı sağlayan.

İyi Çalışmalar.

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba arkadaşlar.. .

bu işte iyi yerlere gelmek istiyorsan kardeşim tasarımın sade olcak ama anlamlı olcak. Mesela çok tasarım araştırıcaksın internette dünyanın en iyi tasarımları diceksin araştırıcaksın onlar sana ilham vericek. Sonra geçenlerde bi tasarım görmüştüm mesela. Boğazın ucunda bu gökyüzünü aydınlatan ışıklar olur ya. Adam onu gökyüzüne yansıtmış . Yansıdığı yerede tekerlekli sandalye koymuş. Altınada engelliler adına bir yazı. Tasarım çok basit 10 dakıkanı almaz yapması ama fikir mükemmel. resim tasarımlarında ise herkesin yaptığını değil kendi tarzını yarat. Kendi fontlarını bul araştır. Kendi renk stillerini bul. İnternete renklerin dili yaz öğren şerbete göre renk atmayıda öğrenmiş olursn :)

Moderatör tarafında düzenlendi: