Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çalışmalarım

zehirmasallah

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar. aranıza yeni katıldım ama grafiker değilim ve bu konuda herhangi bir eğitimim de yok. kendi çapımda kurşun kalemle yapmaya çalıştığım şeyler. kendimi geliştirmek istiyorum yardımcı olursanız. şu an kullanılan programlar hakkında da bir bilgim yok. bir arkadaş sayesinde kısa zamanda programları edineceğim. yorumlarınızı, yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim... :angel:

cizm7da9.png

dsc00022td5.jpg

cizm3xj2.png

dsc00027iz2.jpg

sdf00121hu2.jpg

dsc00002vj0.jpg

cizmij9.png

dsc00034vh1.jpg

dsc00012ih3.jpg

dsc00003lt6.jpg

dsc00006ej8.jpg

Benzer konular

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
sormamın sakıncası yoksa kaç yaşındasınız?

zehirmasallah

🌱Yeni Üye🌱
yok tabi ne sakıncası olsun. 20 yaşındayım da alakayı kuramadım afedersiniz

♾️Grafik Gurusu♾️
yazdıklarınıza karşılık öneride bulunabilmek için yaşınızı sordum... size önerebileceğim şey grafiker olmak istiyorsanız bu meslekle ilgili eğitim almanız... temelinden başlayarak kendinizi geliştirmeniz... burada grafikerlikle ilgili pek çok konu var... onları okuyun araştırın... grafiker olmak istiyorum sizin yardımlarınızla derseniz bu zor tabi... bizler sadece size yol gösterme aşamasında yardımcı olabiliriz... bu mesleği hakkıyla öğrenmek istiyorsanız eğitimini almanız şart...

ayrıca konunuz yanlış yerde... serbest çalışmalar bölümünde olmalı... çünkü bu çizimleriniz logo değil... motif...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmalarınız gayet güzel ben beğendım. arapça bir ağırlık var. bu terz çalışma benim bildiğim GRAFFİTİ adı... aslında bu çalışmalar pc da değil duvarlarda daha hoş görünecek

bir kaç tane örnek

1175435169dscf2118.jpg

1161102548_eyeball-graffiti.jpg

ae_graffiti.jpg

zehirmasallah

🌱Yeni Üye🌱
amacım grafiker olmak değil. tabi ki uzmanlaşmak için eğitimini almak gerekir. ancak ben zaten üniversite okuyorum. bu işe de arkadaşlarımın, öğretmenlerimin teşvikiyle yoğunlaştım. bilgisayar programlarını internetten takip etmeye çalışıyorum. yapılan çalışmalara da bakıyorum. yine de öyle sanıyorum ki söylenecek şeyler vardır...ben az da olsa bunu istiyorum

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Peki ozaman öncelikle forum kurallarını okumanızı tavsiye ederek başlayalım.

Ardından ise... Ne sizin verdiklerinizin ne de kasta arkadaşımızın verdiklerinin şu anda içinde bulunduğumuz logo bölümü ile alakalı olmadığını söylemek isterim.

Çalışmalarınıza siz logo mu diyorsunuz?

♾️Grafik Gurusu♾️
öyle mi ben yanlış anlamışım o zaman yazdıklarınızı... kolay gelsin...

zehirmasallah

🌱Yeni Üye🌱
Peki ozaman öncelikle forum kurallarını okumanızı tavsiye ederek başlayalım.

Ardından ise... Ne sizin verdiklerinizin ne de kasta arkadaşımızın verdiklerinin şu anda içinde bulunduğumuz logo bölümü ile alakalı olmadığını söylemek isterim.

Çalışmalarınıza siz logo mu diyorsunuz?

evet tşekkür ederim forum kurallarını önermekle baya baya yardımcı oldunuz sağolun. logo olduğu konusunda herhangi bir diretmem yok. haklı olabilirsiniz. nacizane yanlış yapma hakkım vardır herhalde. umarım üslubunuzu ben yanlış anlamışımdır..

peki logo başlığı altında olmazsa nereye yerleştirmeliyim???

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
evet tşekkür ederim forum kurallarını önermekle baya baya yardımcı oldunuz sağolun. logo olduğu konusunda herhangi bir diretmem yok. haklı olabilirsiniz. nacizane yanlış yapma hakkım vardır herhalde. umarım üslubunuzu ben yanlış anlamışımdır..

peki logo başlığı altında olmazsa nereye yerleştirmeliyim???

Forum kuralları hakkında:

24-) Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan topikler yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun insiyatifindedir..

2:cool: Açmış olduğunuz konu, içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan "yardım", "lütfen yardım" "işte benim logom" "yeni yaptığım kartvizit" vb… genel anlam taşıyan başlıklarla konu açmak yasaktır.

Size bir soru sormuştum. Cevap verseydiniz keşke bende konunuzu uygun yere taşıyacaktım...

Bu yaptıklarınıza ne diyebiliriz?

zehirmasallah

🌱Yeni Üye🌱
sorunuza cevap verdiğimi düşünmüştüm. öyle değilmiş demek ki affedin. bu çalışmalara logo mu diyorum? ne evet ne hayır. başta da söyledim bu alanda fazla bilgi sahibi değilim. sizin yönlendirmelerinizle ancak ne olduğunu anlayabilirim. ama bilgim yok diye, anlamıyorum diye de acımasız eleştirmelere maruz kalmak istemiyorum. belki bunu göze almam gerektiğini düşüneceksiniz ama öyle değil. yardım isteyen birine eğitici, öğretici, nazik şekilde yardım edebilmek varken tersi bir tutumu neden kabul edeyim. neyse..uzatmayayım. zevkle uğraştığım şeyin bir işe yaramasını, bir anlam ifade ediyorsa bunu öğrenmek dileğimdir..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
sorunuza cevap verdiğimi düşünmüştüm. öyle değilmiş demek ki affedin. bu çalışmalara logo mu diyorum? ne evet ne hayır. başta da söyledim bu alanda fazla bilgi sahibi değilim. sizin yönlendirmelerinizle ancak ne olduğunu anlayabilirim. ama bilgim yok diye, anlamıyorum diye de acımasız eleştirmelere maruz kalmak istemiyorum. belki bunu göze almam gerektiğini düşüneceksiniz ama öyle değil. yardım isteyen birine eğitici, öğretici, nazik şekilde yardım edebilmek varken tersi bir tutumu neden kabul edeyim. neyse..uzatmayayım. zevkle uğraştığım şeyin bir işe yaramasını, bir anlam ifade ediyorsa bunu öğrenmek dileğimdir..

Peki öyleyse...

Çalışmalarınız logo özelliği taşımıyor. Çalışmalarınıza daha çok motif diyebiliriz.

Ayrıca kurallarımızı hala okumadıysanız mutlaka okuyunuz.