Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çalıştığım firma için yaptığım kurumsal kimlik çalışması

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kardeşim, çok güzel bir kurumsal kimlik çalışması ortaya koymuşsun, hele kartvizit ve dosya çalışmana bayıldım. Antetli kağıdında alt bölümdeki lemon yazısı keşke daha soluk olsaydı, daha güzel olurdu gibime geldi. Sitede böyle güzel çalışmalar gördüğümde çok seviniyorum. Böyle güzel çalışmalarla gözümüzü şenlendirdiğin için teşekkürler. Allah sizlerin ve işlerinizin sayısını artırsın.

metiokhos

🌱Yeni Üye🌱
Kardeşim, çok güzel bir kurumsal kimlik çalışması ortaya koymuşsun, hele kartvizit ve dosya çalışmana bayıldım. Antetli kağıdında alt bölümdeki lemon yazısı keşke daha soluk olsaydı, daha güzel olurdu gibime geldi. Sitede böyle güzel çalışmalar gördüğümde çok seviniyorum. Böyle güzel çalışmalarla gözümüzü şenlendirdiğin için teşekkürler. Allah sizlerin ve işlerinizin sayısını artırsın.

Eleştiri ve yorumunuz mutlu etti çok teşekkür ederim, baskıya yönelik olanda zarf ve torba zarf üzerindeki lemon yazısı buradaki gibi değil bir revizyona gittim açıkcası ve çizgisel olarak kullandım içi boş ve %40 oranında tram uygulaması yaptım. Tekrar çok teşekkür ederim..