Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben çalışma göremiyorum tekrardan yüklerseniz... diğer konu başlıklarına dikkat etmelisin forum kurallarını okuyun!!!2 Açmış olduğunuz konu, içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan "yardım", "lütfen yardım" "işte benim logom" "yeni yaptığım kartvizit" vb… genel anlam taşıyan başlıklarla konu açmak yasaktır.
ben çalışma göremiyorum tekrardan yüklerseniz... forum kurallarını okuyun!!!2 Açmış olduğunuz konu, içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan "yardım", "lütfen yardım" "işte benim logom" "yeni yaptığım kartvizit" vb… genel anlam taşıyan başlıklarla konu açmak yasaktır.
bana nedense ünlem işareti çok şiddet içeriyormuş gibi geliyor. sanki bağırıyomuş gibi bir etki var.. mesela yorum yazın! höyt yorumlarınızı bekliyorum!! hadi ama uleeyynn yorum yazın!!! gibi birşey yani
tabi yazarkenki ruh halinizi bilemem. benim hissettiğim bu.. gelelim çalışmanıza..
çok gözyorucu geldi bana. karakterin yüzü hiç belli olmuyor. bide herşey fazla silinmiş. belkide ben net çizgilerden hoşlandığım için öyle geliyordur ama tavsiyem net çizgiler kullanmanız.. birde yukarıda yzaan orkun hiç belli olmuyor. birbirine zıt iki renkle daha da anlaşılır olabilirdi bence... birde çözünürlük sorunu var gibi geldi bana.. açıkçası biraz daha çalışılmalı üstünde... başarılar..