baris.basaran
🌟Usta Tasarımcı🌟
bu bölümde bir tane iyi afiş görsem klavyemi kırıcam heralde bide bazı calışmalara ama gerçekten kötü çalışmalara güzel diyerek calışmayı yapan arkadaşın da kendisini gelistirmesine engel olan arkadaşlara soyleyecek söz bulamıyorum bu işi hobi olarak yapıyorsan aynen devam dostum ama profesyonel olucam dersen her zamankinden daha çok çalışmaya başla derim bu afişin başından sona hata dolu hepsini soylesem bişey anlamazsın şu anda o yüzden çok oku çok çalış kademe kademe ilerle tek tavsiyem bu birde buradaki bir kaç kişi çalışmana güzel dedi diye de sakın ben yaptım oldu havasına girme olduğun yerde sayarsın
Ya sen kim bana akıl vermek kim.Afişle ilgili Adam gibi eleştirini yapacaksan yap yada başka şeyler konuşup farklı olmaya göze batmaya çalışma.Çünkü burası yeri degil.Sende koy çalışmanı yorum al yorum yaz ama senin amacın farklı.
Ya ben senden bana harikasın süpersin demeni beklemiyorum.Sadece senden degil kimseden beklemiyorum.Ama ilk önce nasıl eleştri yapılacagını ögrenmelisin.Ben eleştri kaldırıyorum.Hatta kendime ait bi hatayıda söylim netleştirinde "ş" yerine "s" ile yazmışım rahatladınmı mutlumusun şimdi?