Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Canon Fotoğraf Makinası Afişi

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Yok abi ya olmamıs bence benım fotograf mak. aşşaladın şimdi :D fotoğraf Makinasında en önemlı şey MERCEK'tir... Mercek göremedım ben ama :) ve bunun yerıne gülen çimlerin üstünde çok net bi fotograf olabilirdi..ve Yazı yazılması gereken yerlerede o yaptıgın yuvarlak şeyler olabilirdi..

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Yanı bir aile fotografı slogonada uyardı mesla =? Çimler diyince ustunde bir aile olarak bahsettim :) veaatta bir cadde fotografı ışıkları bi yere kadar çok net ondan sonra kısıtlı olarak blur.. da olabilirdi ?

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhabalar, Canon firması için yaptığım çalışma da öğrendiğim hususlar. öncelikle kurumsal kimliklerine çok dikkat ediyorlar. Canon logo ve sloganı kesinlikle değiştirilemez. ( you can Canon ve şerit )
Tasarımını yaptığınız firma ve ürünlerin kurumsal kimliklerini iyi etüd ediniz. Aksi halde çalışmanız boşa gidecektir.

burakosar

🌟Usta Tasarımcı🌟
genel olarak hoş bir calısma konusuda gusel başarılı bişi fakat makınanın özelliklerini anlatan yazı bellı deıl nerdeyse onu daha ii bir şekilde yaparsan cok gusel olur bence saygılar...

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Benım fıkrımde Şu: Acaba zemınde bır baba ıle cocugunun yada bır anne ıle resmı olsa yanı o anın flu olması benım ıcın daha vahım bır durumdur. Zemın ıcın kotu demıyorum yanlıs anlama ama Yanı kullandıgın slogan ıle resım arasında daha ıyı bır buyunluk saglayabılırsın sanırım.

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yanı bir aile fotografı slogonada uyardı mesla =? Çimler diyince ustunde bir aile olarak bahsettim :) veaatta bir cadde fotografı ışıkları bi yere kadar çok net ondan sonra kısıtlı olarak blur.. da olabilirdi ?

PArdon bu msjı sonradan gordum! Arkadasa katılıyorum

lafkop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fikir olarak çok güzel kardeş arkadaşlarında dediği gibi sadece bir iki detay onun dışında çok güzel fikirlerini beğeniyorum emeğine sağlık... Başarılarını devamını diliyorum aslında pek yorum yazmasamda çalışmalarını takip ediyorum...

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.Evet hakan bey haklısınız CANON logosu bu şekilde kullanılmıyordu reklam ilanlarına bakmıştım aslında ordada böyle degildi ama bikere kullanmış oldum.Basılı iş olmadıgı için problem olmaz.Eyvallah lafkop sagolasın evet haberlerini alıyorum :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güsel bir çalışma olmuş fakat biraz daha ayrıntılara dikkat edilse daha ii olucagına eminim eline sağlık.

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Teşekkür ederim.Evet haklısın dekupeyi path leyerek yapmadım direk sildigim için kötü bi görüntü var ve bazı tipografik hatalar var.

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
Seni tanımadığım için önceki denemelerin hakkında bilgim yok, bu yüzden bu çalışma üzerinde gördüklerimi söyliyeceğim,

Fotoğraf makinası decupesinde bolca çapak var, decupe yapmayı biraz daha geliştirsen hiç fena olmaz. Ayrıca typo için; "Canon' la" da yaptığın boşluk bir hata olarak nitelendirilir. Makinanın özelliklerini belirten çerçeven sönük kalmış. Ürünleri seçici kılan özellikleridir ancak sen bunu en arka plana atmışsın.

Bir de; fotoğraf makinalarının tanıtımları yapılırken her zaman birincil özellikler en öne çıkar. ISO değeri ikincil bir reklam değeridir. Bunun yerine birçok birincil özellik yazabilirdin.

Bu noktalara dikkat edersen güzel bir çalışma çıkacağı kanaatindeyim. Başarılar.

öncelikle ellerine sağlık gördüğüm hata sadece gözümü yoruyo ne taraf bakıcamı sapıttım diyebilirim.
myerdoğan kardeşim bu kadar sıkmamak lazım arkadaşı diğer çalışlaaranı bend görmedim ama dekupaya yakından baktınız konusnda şüpeliyim dekupe okadar sorunlu değil siz birde benim dekupelere bakın yıllardır hala doğru düzgün yapamıyorum feather ile kurtarıyom
Saygılar....

alptekin82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tasarimdan cok slogana takildim. Fazlaca kelime kullanmisin. "Hayatinizda net olmayan arlar varsa Canon'la netleştirin" yerine "Hayatı netleştirin" daha uygun. Sloganlar acık anlaşılır, ve carpici olmali.